• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jennings Lokavt kesinleşmesede gelebilir mi ? Tahmini maliyeti ne kadar olur ? Mahmuti yetenek yontmayı sever de ama en az başarılı olduğu konu pg'ler sanırım.

Nba'de 2 küsur milyon dolar alıyor.Bizde 1,5 milyon euro civarı paraya bağlarız bence

Nba'de 2 küsur milyon dolar alıyor.Bizde 1,5 milyon euro civarı paraya bağlarız bence

Kleiza,Childress gibi oyuncular 6 milyon alıyordu avrupada Jennings isim olarak bunlardan cok daha önde nasıl 1.5 milyona bağlayacaksın?Bu adamın sözleşmesi var ve Milwauke'nin Bogut'tan sonra en iyi oyuncusu avrupaya gelme ihtimali sıfır.

Jennings'in kontratı yanıltmasın, çaylak kontratı henüz bitmediği için 1.5 civarı alıyor. Çaylak kontratı bittiği zaman normal şartlarda en kötü ihtimalle 5-6, en iyi ihtimalle 9-10 milyon alır NBA'den.

Belki burada vergi avantajı vardor ülkemiz sporcular için vergi cenneti malum :)

Kleiza,Childress gibi oyuncular 6 milyon alıyordu avrupada Jennings isim olarak bunlardan cok daha önde nasıl 1.5 milyona bağlayacaksın?Bu adamın sözleşmesi var ve Milwauke'nin Bogut'tan sonra en iyi oyuncusu avrupaya gelme ihtimali sıfır.

Lokavttan sonra hiçbiri Nba'de kazandığı parayı kazanamaz.Zaten lokavtın çıkma sebebide kontratların olması gerekenden 2-3 kat fazla olması

Lokavttan sonra hiçbiri Nba'de kazandığı parayı kazanamaz.Zaten lokavtın çıkma sebebide kontratların olması gerekenden 2-3 kat fazla olması

Fiba izin vermiyor Nba'den oyuncu gelmesine.Zaten lokavt en fazla 4-5 ay sürecek bir olay.Ligin ortasında lokavt biter ve Jennings gitmek isterse ne yapacaksın?

Fiba izin vermiyor Nba'den oyuncu gelmesine.Zaten lokavt en fazla 4-5 ay sürecek bir olay.Ligin ortasında lokavt biter ve Jennings gitmek isterse ne yapacaksın?

Kontrata koyarız ağır bir madde hiç bir yere gidemez.Ya da bu kadar sert tutuma gerek yok anlaşırken bu durumu açıklığa kavuşturup imzalarız.Sonuçta o da sezon ortasında bizi yüzüstü bırakıp gidecek karakterde değildir herhalde

Kontrata koyarız ağır bir madde hiç bir yere gidemez.Ya da bu kadar sert tutuma gerek yok anlaşırken bu durumu açıklığa kavuşturup imzalarız.Sonuçta o da sezon ortasında bizi yüzüstü bırakıp gidecek karakterde değildir herhalde

Karakterini bilmemde o adam o kadar gerizekalı değildir kontratna madde koydursun.Bu adamın ana sözleşmesi zaten Nba'de bağlı olduğu kulüpte olacak ve orda lokavt bittiği an geri dönme zorunluluğu olacak.

Karakterini bilmemde o adam o kadar gerizekalı değildir kontratna madde koydursun.Bu adamın ana sözleşmesi zaten Nba'de bağlı olduğu kulüpte olacak ve orda lokavt bittiği an geri dönme zorunluluğu olacak.

Sene sonu Nba sözleşmesi bitiyordu galiba

Evet Jennings'in sözleşmesinde 3.5 milyon dolara 2 yıllık opsiyonu var Milwaukee'nin.

Jennings biraz dengesiz değil mi benim birkaç kez izlediğim kadarıyla JJ'in üst versiyonu gibi. Karakteri de soru işareti.

Evet forum ahalisi,

Şimdi herkes içindekileri döksün teker teker. Yalnız bunu yaparken bu muhteşem takımın her bir bireyine saygı göstermenizi rica ediyorum. Seneye aynı takımla oynayacağımız söylensin, rakiplerimizin güçleneceğini, finali göremeyeceğimizi bile bile razı oluruz sanırım. Ama tabi ki hedeflerin büyümesi, Galatasaray'ın adının yine tüm Avrupa'nın dilinde olması için, elimiz mahkum takımdan 3-4 kişi gidecek.

Kişisel ricam olarak atılan mesajların altı doldurulsun, istenilen oyuncuların neden istenildiğinin, gitmesi gereken oyuncuların neden gitmesi gerektiğinin sebepleri güzelce açıklansın.

Öncelikle Melih,Göksenin,Sertaç kiraya verilmeli tecrübe kazanmaları için.Ben bu bütçe artışından dolayı yabancı kadrosunda büyük değişime gidilmesi kanaatindeyim.Tek tek değerlendirecek olursak:

Josh Shipp:Çok muhteşem bir insan gerçektende.Ama şut sokamıyor.Son saniye basketini attığı maçta 2 tane boş üçlüğü airball attı mesela.Bu günde aynıydı.Bizi ileri götürecek bir oyuncu değil.Kesinlikle yollar ayrılmalı

Radoslav Rancik:Bu konuda herkes hemfikir zaten

Luksa Andric:Ayak çabukluğundan dolayı kullandığı ikili oyunlarından başka fazla bir özelliği yok bence.Ribaunt ve savunmada iyi değil,orta mesafe şutu zayıf.Eğer Tutku olmazsa hiçbir maç 5 ten fazla sayı atamazdı herhalde.Nötrüm daha iyisi rahatlıkla alınabilir bütçemizinde 4 katına çıkacağı düşünüldüğünde.Mesela geçmişte oynayan Gaines,Wilkinson daha iyiydi bence ki o zaman bile bütçemiz düşüktü.

Preston Shumpert.Türk olacak kesin kalmalı.Yabancı kontenjanında olsa bile kalmalıydı.

Jerry Johnson:Yüzde 50-50 durumundayım.Bir şey söyleyemiyorum bu adama

Jennings kendine oynayan bir oyuncu takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. O parayı vermeyi düşünüyorsak çok daha uygun fiyata Bo McCalebb alınabilir bence sınıf atlatır bizim takıma. Artık takım olarak büyük düşünme zamanı geldi diye düşünüyorum Önümüzdeki yıl çok daha güçlü bir takım olmalıyız 3 yıldız isim takıma kazandırılmalı

JJ,Rançik,Andriç kesin olarak gönderilmeli. Shipp konusunda kararsızım daha iyisini bulabiliyorsak ki bulmalıyız. Artık hedefler büyüdü bu saatten sonra geri adım atılmaz . Takım oyununa kolay adapte olabilecek ayakları hızlı kaliteli oyuncular bulmalyız.

Andric ve Shipp'in kalıcağını düşünüyorum ...

andric=tutku. tutkudan olmasa andric hiç bir şey oynayamazdı bu takımda her şeyi ona bağlı. andric bazen müthiş oynuyor bazen sahadan kayboluyor çok istikrarsız. andric kalsa bile ondan daha iyi bir pivot şart bu takıma.
shipp takımda en sevdiğim oyunculardan biri. azmi mücadelesi hırsı takım oyunu her şey tam istediğim gibi ama 2 numaradan ben şut beklerim boş 3lüklerde bile potaya bakmıyor. 2 numara:şütör guard yani 3lük atmayı bileceksin. kendini bu konuda geliştirmesi gerek. 1-2 oynayabilen bir yabancı gelirse shipp rotasyonda iş yapar ama shippten iyi bir şütör lazım bu takıma net.
jerry johnson: bence son zamanlarda performansını çok artırdı. 2 numarada oynarsa çok daha verimli olabilir şutu fena değil iyi sayılır. ama bazen saçmalıyor muhtemelen gidecektir.
shumpert: yabancı statüsünde olsa bile kalmalı:)
rancik:kesin gitmeli.
andric ve shipp kalacak gibi 1 yıl şansı daha hak ediyorlar. seneye de bu defoları devam ederse o zaman gitmelerini konuşalım. 1 yabancı guard. 2-3 numarada oynayabilen bir yabancı ve kerem gönlüm-furkandan biri alınmalı muhakkak. son yabancı hakkı da pota altı olur. 6. yabancı düşünüyorsak o da 2 numaraya alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri