• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011 NBA Draftı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erdal Avcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
İstanbul da güneş doğana kadar Tristan Thompson trade edilecek diyorum bakalım Enes ide Jazz ne yapacaksa o PF C rotasyonunda o da ayrı bir soru işareti bu gece sağlam tradeler olur gibime geliyor

derken charlotte kaptı :)

12 de kimi seçicekler acaba kemba walker kalırmı?

Gerçi belli oldu 9. sıradan seçildi.. Walker'ın ilk 10 dışında kalma ihtimali çok düşüktü zaten. Hatta bana kalırsa daha yüksekten seçilir diye beklemekteydim

kawhi leonard ı ilk 5 te gösteriyolardı adam ortada kaldı :)

Micheal Jordan kumar oynadı Biyombo ve Walker seçimleriyle ama aşı tutarsa bu 1 ve 5 numara ikilisiyle gelecekte doğunun ilk dördüne girebilir.

Al Jefferson'u gönderecek sanırım Utah

edit: pekovic gelecek mi şimdi ? :D

bence 12 de alec burks u secicek utah

ve alec burks u sectiler

Yarın sabah Riley Stefanski yi arar Monta for İggy için bakalım Philly kimi seçecek? bu arada bütün draftlarda en gay e benzeyen adamı nasıl da seçiyor San Franciscolular anında hiç sektirmezler:=)

13 sıra gitti kawhi leonard hala beklio enteresan!

Kawhi Leonard'ı ben de merakla beklemekteyim, bakalım akıbeti ne yönde olacak..

14'den Marcus Morris'i seçtik.Güzel bence kalan oyuncuların en iyisiydi Marcus.Patrick Petterson'ı takas edebiliriz böylelikle.

Kawhi Leonard 15. sıradan seçildi Indıana tarafından. Bence güzel bir seçim oldu onlar adına..

indiana çok şanslı kawhi piyango gibi oldu bence

Georghe Hill ve Kawhi Leonard Takası oldu

Ayağının tozuyla adam San Antonio'ya takas oldu. Fena takas olmadı bence Spurs için, Leonard'dan kendi adıma beklentim fazla. Ama skor üretme açısından sıkıntı yaratacak bir takas oldu Spurs için

Ayağının tozuyla adam San Antonio'ya takas oldu. Fena takas olmadı bence Spurs için, Leonard'dan kendi adıma beklentim fazla. Ama skor üretme açısından sıkıntı yaratacak bir takas oldu Spurs için

bencede çok potasiyelli bi oyuncu

New York Knicks'in seçtiği Iman Shumpert'ın ismini David Stern hatırlayamadı açıklarken.Bu bile New York'un nasıl bir seçim yaptığını gösteriyor :p

Geri