2011- NBA Play Off

Lakers baya terledi gerçekten. İleriki turlar için pek güven vermiyorlar, ama Lakers bu her an herşey olabilir... İlk sürpriz Atlanta'dan gelmek üzere, bugün Memphis kazanırsa 2. sürprizin de oradan gelmesi muhtemel...

Vogel'in yüreğe hastayım, '' 5. maçı alırsak turu geçeriz ''. Kendisi de biliyor bugün yenileceklerini ama takıma aşıladığı güven duygusu muhteşem. Vogel ile çok daha yükseğe çıkabilir İndiana, yeter ki yapıyı bozmasınlar saçma sapan işler ile.

Chicago bugün seriyi bitirir, Lakers 3-2 yapar ve hiç inanmasam da, Magic'in seriyi 3-2 yapacağını düşünüyorum.

Vogel'in yüreğe hastayım, '' 5. maçı alırsak turu geçeriz ''. Kendisi de biliyor bugün yenileceklerini ama takıma aşıladığı güven duygusu muhteşem. Vogel ile çok daha yükseğe çıkabilir İndiana, yeter ki yapıyı bozmasınlar saçma sapan işler ile.

Chicago bugün seriyi bitirir, Lakers 3-2 yapar ve hiç inanmasam da, Magic'in seriyi 3-2 yapacağını düşünüyorum.

3'te 3 tahmin :D

Orlando Magic 101 - 76 Atlanta Hawks
Chicago Bulls 116 - 89 Indiana Pacers
Los Angels Lakers 106 - 90 New Orleans Hornets

Chicago'nun bir sonraki turda, İndiana karşısındaki oyunlarını hafızadan silmiş bir halde oynamaları gerekiyor. Son maç hariç, bütün maçlarda oyunu kazanma noktasına getiren bir İndiana vardı. Evet müthiş bir savunma takımı Chicago ve evet içlerinde Mvp var ancak hücumda çok kısıtlılar. Özellikle Boozer'ın durgun olduğu maçlarda yaşadıkları sıkıntı büyük boyutlara ulaşıyor. Bu turda bu açıkların üstlerini kapattılar ancak ilerleyen turlarda bu çok daha zor olacaktır.

Lakers'ın baştan beri söylüyorum, üzerilerindeki ölü havaya atmaları gerekiyor. Bu kadar ruhsuz bir oyunla ilerleyebilecekleri nokta yarı finalden öte olmaz, sonuçta karşılarında çok sert bir Thunder olacaktır. Pau & Bynum ikilisinin performansları ile yükselişe geçeceklerini düşünüyorum, aynı 5. maçta olduğu gibi. 6. maç çok sert geçecektir ama turu bitirecekler gibi geliyor.

Magic dün 50 sayı fark da atsaydı görüşüm yine değişmeyecekti. Sadece Howard ile ayakta kalabilen bir takımın ikinci tur görmesine imkan vermiyorum. Onu geçtim, bütün oyuncuların üstünde bir durgunluk var. Ne savunma ne de hücumda ekstra bir katkı yok. Hidayet ve J-Rich ikilisinden bahsetmeye bile gerek yok, rezil bir durumdalar. Atlanta konsantrasyonunu en üst seviyede tutsun, bu turu rahatça geçecektir.

Bugüne bakarsak, Miami Heat'imiz ve Oklahoma serileri bitirir, Spurs ile umutlarını 6. maça taşır.

hayir ben 12 yasimdan beri Chicago'yu cok severim ilk onlari izledim Jordan'a taptigimdan. Sas'u Duncan'dan oturu severim.

Derrick'i inanilmaz begeniyorum su an. zira uzun zaman sonra Chicago'yu buralara getirdi. Sas biraz arkadasimin
7 yil once dogum gunumde bana Amerika'dan Sas'un esofman sort vs.tum urunlerini herseylerini alip yollamasinla
Duncan'i da sevmemden bir sempati. ama Nba'de genelde cogu takima ayni mesafedeyim arada sevemediklerim
var sadece. ama deli gibi sevinmem sampiyon olduklarinda.

evet tbl'den daha cok begeniyorum ve izlerken zevk aliyorum nba'i bu gercek. ancak TEK GERCEK GALATASARAY.

Oklahoma'nın ve Kevin'ın ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gördük dün gece..
Bence Denver play off'a formda gelmişti ama hiç şans vermediler..
Lakers için çok ciddi tehditler..
Hatta takımlar bugünkü halleriyle sahada olurlarsa Lakers'a hiç şans tanımazlar..
Sadece Durant ve Westbrook'un eline bakan takım hüviyetinden her maç daha da çıkıyorlar..
Bugün itibariyle benim beklentim Oklahoma-Miami finali..
Ama Lakers ve Boston'ın hala söyleyecek sözleri mutlaka vardır.

Daha her şey bitmedi, Gary Neal'ın son saniye üçlüğü beni umutlandırdı.6. maçı alabilirsek evimizde turu geçeriz ama Oklahoma cidden korkutucu bir takım.Ibaka dün 1 sayı 9 blokla oynamış,nasıl bir istatistiktir bu?

Dün gece oynanan maçlardan sonra, Memphis- SAS serisi dışında kalan seriler tamamlandı..

Lakers, zor ve moral bozucu Orleans serisinin 7. maça gitmesine izin vermemiş ve 4-2 ile turlamış.. CP düşük şut yüzdesi ile dikkat çekiyor.. Lakers'ın pota altı da iyi çalışmış bu sefer.. Yalnız muhtemel Batı finali, Oklahoma serisi çok sert olacak. Ben şöyle düşünüyorum, Thunder karşısında, Orleans karşısındaki Lakers'ı bulursa toz duman olur ortalık.. 4. sıradan girmiş olmalarına rağmen batı şampiyonluğu için çok ciddi adaylar bence..

Dallas-Portland maçlarını hiç izleyemedik.. Portland seriye iyi girmişti ama Dallas 4-2 bitirdi.. Nowitzki'nin son maçlarda iyice asıldığı görülüyor.. Dün yine 33 atmış ki yüzdeli de atıyor..Tabii play off zamanı kaybolmaları ile meşhur S.Marion ve J.Terry de iki maçtır skor attılar.. Onlardan da destek aldılar..

Bu gece 04.00 de SAS-Memphis 6. maç NBA tv'de..
Pazar akşamı 22.30 da Miami-Boston 1. maç Ntvspor'da.

Orlando yalan oldu böylelikle, Atlanta'yı tebrik ediyorum... Dallas-Lakers serisi pek kolay geçmeyecektir, baya uzayabilir bu seri. Oklohama da kuşkusuz Memphis'i istiyordur, bakalım San Antonio çevirebilecek mi seriyi. Gerçi bu seriden çıksalar da aşırı yıpranmış olacaklar, gelecekleri soru işareti..

Orlando'nun elenmesi iyi oldu..
Hedo yerine Vınce Carter'ı koymak yanlıştı.
R.Lewis'e Kobe kadar para vermek yanlıştı.
Arenas'ı takasla almak yanlıştı..
Bu kadar yanlış yan yanayken toplayınca doğru çıkmıyor..
GM koltuğu büyük hatalar yaptı..
Tabii aslında risk demek lazım, kimse sonuçlarını net olarak bilemiyor attığı adımların..
D.Howard'ı tutmakta, muhazafa etmekte çok zorlanacaklardır..
Ben Stan Van Gundy'nin de kalacağını sanmıyorum..
Orlando baştan başlayacak her şeye..