• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011- NBA Play Off

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Kevin Durant eğer son çeyrek Rusell a dalmadıysa bu onun güzel karakterine işarettir,ama birinin dün Rusell a kafa göz girişmesi lazımdı bu adam 88 li önünde 2 senesi var karar verecek ya Gary Payton olacak ya Glen Rice dün ikisini de olabileceğini gösterdi

Dallas şov yapıyor.Süpürgeyi ellerine almışlardı.Temizliği bitirmek üzereler.

lakerslılar aynı bizim futbol takımı gibi..ruhları gitmiş..

Dallas'ın iyi oyununa Lakers'ın berbat savunması eklenince şova döndü maç.Üçlüklerden ziyade,Peja bile savunma gayretinde.Şu seri böyle biterse Dallas'ı daha da motive edecektir finallerde.

Dallas lı oyuncuların suratlarındaki ifadelere bakın.Alay ediyorlar resmen. :)

Üçüncü periyodun ortasındayız ve fark 25 sayı.
Jason Terry şu ana kadar 8/9 ile üçlük attı.Rekoru üç oyuncu paylaşıyor 9 üçlükle.Kıracak gibi,çılgın atıyor.

Vurmayın artık yeter.

Düştüysek kalkarız daha ölmedik ya :) Seneye daha güçlü döneriz,takasla Howard'ı bekliyorum.

Terry 10'da 9, Stojakovic 4'te 4 üçlük attılar benchten gelip şu ana kadar. İnanılmaz gerçekten..

Hareketleri görüyor herkes Lakerslı oyuncuların, ayıp günah.. Kabullenin lan yenilgiyi.

Odom'dan sonra Bynum da b..unu çıkardı işin.Barea'a yaptığı o hareketi düşmanına yapmaz adam.Noktayı koydu.

Lakers lı oyunculardan beklenen hareketler.Hele Bynum ınki insanlık dışı bir hareket.15-20 maç ceza almalı.

Geçmiş olsun Lakerslılara, daha ağırı olamazdı sanırım.

Phil Jackson'ın önünde saygı ile eğiliyorum, her şey gönlünce olsun koç.

Ağır darbe oldu Lakers'a ama benim açımdan iyi oldu. :) Forumdaki Lakers'lılara geçmiş olsun, Amerikadaki züppe Lakers 'seyirci'lerine de iyi olsun. :D

bu maç hakkında konuşacak çok şey olacak..
hele bir yarın olsun da..
gün doğmadan neler doğar.

koca çınar keşke geçen yıl şampiyon olarak bıraksaydı..

Lakers'ı hiç sevmem,Kobe'yide ama Lakerslı arkadaşlara saygım var,o yüzden onlara kızdıracak şeyler yazmayacağım,geçmiş olsun diyorum onlara.

Dallas'a gerçekten helal olsun,eğer Boston şampiyon olmayacaksa inşallah onlar şampiyon olur.

Dallas 2006'da İspanya'nın NBA bayii gibiydi. Her müdahalede ağlak bir şekilde yere atlıyorlardı. Bakalım bu sene ne olacak.

Geri