Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cimberio Varese: Akepsemaidis 2, Sakota 7, Banks ne, Bertoglio, Sinica 9, Ere 8, De Nicolao 4, Green 15, Dunston 16, Balanzoni, Johnson 10, Polonara 10
Takımımızda eksikler var ayrıca gençleri deniyoruz ve şu anda yükleme idmanları yapılıyor. Milli Takım Dünya ikincisi olduğunda gelenden gidenden fark yiyordu yükleme idmanları döneminde. Sıkıntı yok rahat olalım Yarın 50 fark yesek de hiç önemi yok önemli olan son hazırlık turnuvalarında ne durumda olduğumuz. Bunlar antrenman günlerinde "Hadi bir de maç yapalım takım kaynaşsın" diye yapılan maçlar.. Kadromuz 4-5 pozisyonuna bir oyuncu alınması halinde hayet yeterli şu anda.. Pivotsuz oynadığımız da unutulmasın
İnternetten araştırır bulurum dedim bulamadım
Aslında futbol takımımızda olduğu gibi günlük olarak antreman haberleri ve fotoğrafları girilse cok güzel olur Eyüp Yıldız bu konuyu twiter da gündeme getirmişti .Ayağının tozuyla Hawkins de 12 sayı atması güzel olmuş
Yabancı anlamında çok iyiyiz daha nong ve ersin dağlı katılacak ender arsalan katılacak furkan ve göksenin var bu sene bence çok iyi takım seyredeceğiz karamsarlığa hiçççç gerek yok ben rahatsam merak etmeyin çok rahat maç seyrederiz ama yazmak istediğim sertaç şanlı o boyu itibari ile kadroda tutulması gereken oyuncu olur her zaman ama sayı anlamında hiç geliştiremiyor.
Bence sertaç hem hız hemde bolbol çabukluk antremanı yapmalı bu ikisini kazandımı zaten sayıyı fazlası ile üretir.
Şu an sadece pivotsuz değil uzunsuz da oynuyoruz....Hemde yükleme idmanları yeni başlamışken...Macvan-Ndong-Furkan yok...elde sadece Ersin-Sertaç bide büyük ihtimal uzun olduğunu düşündüğüm ama kim olduğu bulunamayan Cutc var...Kaybetmek normal ...