Galatasaray 70 - 60 Siena | 3.Çeyrek Sonucu
siena cidden küçülmüş birkaç beden.
Şu an sadece pivotsuz değil uzunsuz da oynuyoruz....Hemde yükleme idmanları yeni başlamışken...Macvan-Ndong-Furkan yok...elde sadece Ersin-Sertaç bide büyük ihtimal uzun olduğunu düşündüğüm ama kim olduğu bulunamayan Cutc var...Kaybetmek normal ...
Durum vahim...
Simdi sanırım durum düzelmistir.Tek macla yorum yapmak ne kadar dogru bilmıyorum ama senin mantıgında suanda siena yı yendigimize göre takım süper ucuyor.
Zamanla bu takım oturucak vede cok can yakıcaz ama yanan canlar bu sefer unutulmıcak acılar yasıcaklar
Zaten artik Sertacin kendini gosterme sirasi bu sene geldi diye dusunuyorum... Ya Fatih Solak olacak ya da Mehmet Okur...Tercih kendisinin.En çok Sertaç'ın performansına sevindim, tabi istatistiklerden gördüğüm kadarıyla. Eğer transfer yapmayacaksak Sertaç'ın performansı çok önemli olacak bizim için.
Arkadaşlar kardeşler daha sakin yahu hele resmi maçlar bi başlasın ak mı kara mı o zaman göreceğiz. Cutc mudur nedir kimdir o ya Ergin Atamanın dediği try-out oyuncusu o mu yoksa? Varsa bi bilgisi olan paylaşsa da bizde nasiplensek