2012-2013 Sezonu Kombineleri

Bahsedilen fiyatlar geçerli olacaksa kombine yerine her maça tek tek bilet almak daha uygun olacak.. Biri bu yönetime kombinenin ne amaçla satıldığını anlatmalı.. Sen hem avrupada kategori düşeceksin hem taraftarla bütünleşmiş kadroyu dağıtacaksın hemde fahiş zam yapacaksın.. Bu ne ya!

Geçen sene beklediğim fiyatlar vardı ama bu bahsedilen zamlar (hatta saha içi 750 gibi olur dediğimde burada alay edilmişti) akıl dışı. Euroleauge'de yoksun ve bu zammı yapıyorsun. Ben 225 - 450 - 1000 tl duydum.

İşte buna kesinlikle katılıyorum..Kombine almanın amacı maç başına düşen parayı daha aza getirmek bu zamlarla amacın dışına çıkılıyor tamamen...

Bahsedilen fiyatlar geçerli olacaksa kombine yerine her maça tek tek bilet almak daha uygun olacak.. Biri bu yönetime kombinenin ne amaçla satıldığını anlatmalı.. Sen hem avrupada kategori düşeceksin hem taraftarla bütünleşmiş kadroyu dağıtacaksın hemde fahiş zam yapacaksın.. Bu ne ya!

Merhaba;
Uzun zamandır forumu takip ediyorum basketbol takımımızla ilgili bütün gelişmeleri buradan takip ettim, öncelikle paylaştıkları bilgilerden ötürü bütün üyelere teşekkür etmek isterim. Geçen sene kombinem vardı, yanılmıyorsam 3 maç dışında bütün maçlara gittim. Bu senede mutlaka kombine alacağım saha içi istiyorum. bahsi geçen meblalar bencede çok yüksek basketbol takımımızı bizler kadar takip eden taraftarımız çok yok bence, bu yapılan transferlerin ne kadar kaliteli basketbolcular olduklarını bizler kadar bilemeyebilirler bu nedenle yüksek kombine fiyatları tribünlerde büyük boşluklar olmasına neden olacağı kanısındayım. Umarım fiyat artışları %20 den fazla olmaz. Hayırlısı olsun diyelim.

Tribün kombinesine % 65-70 zam yapmak biz kombine satmak istemiyoruz demektir, bench arkasına % 300 zam yapmak ise VIP önü bize yetmedi, peşkeşin sınırlarını genişletmek istiyoruz demektir bence.

Saha içi kombine almanın mümkanatı yok.ilk eurolig maçında bile boş kalmıştı alanlar kim merak ediyorum.

O bölgede oturanların da bir kısmı kombine sahibi olmayıp, normal tribün bileti olan (belki bazılarının o da yoktur), eş dost tanıdık vasıtasıyla gelenler. Geçen sene itibarı ile saha içi kombine almak imkansız hale geldi. Yenileyenler yeniliyor, yenilemeyenlerin ki ise daha önce bahsedildiği gibi peşkeş çekiliyor. Yani "alanlar" diye birileri yok galiba. VIP önü yetmemiş olacak ki aynı numarayı bench arkasına da uygulayacaklar anlaşılan.

Fiyatlandırmadan önce, 10 eylül tarihinde satışa çıkılacak denilmesine rağmen, 4 eylül itibariyle resmi kanallardan hiç bir bilgilendirme yapılmaması çok yanlış bence. Baştan kötü başlıyorlar işe.

Basketbol Kombineleri Yenileme

2012-2013 sezonu basketbol kombineleri yenileme dönemi 10 Eylül Pazartesi günü saat 15.00 itibariyle başlıyor.

10 -16 Eylül tarihleri arasında
www.gucumuzsizsiniz.com üzerinden veya Türk Telekom Arena kombine satış ofisimizden kombineler yenilenebilecek. Kombineler, 2012-2013 sezonunda Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın maçlarında geçerli olacaktır.

Kombine kart fiyatları aşağıda belirtilmiş olup GS Bonus kart sahiplerine %10 indirim ve 12 taksit avantajı bulunmaktadır.
Protokol: 3.500TL
Saha içi VIP: 1.250TL - 800TL
Saha içi pota arkası: 350TL
Saha içi bench arkası: 400TL
Tribün: 250TL

Genel satışa ne zaman çıkacak, bir bilgisi olan var mi?

Basketbol şubemiz çalışıyor... Daha öncede yazdım, geçen sezon 125 tl ye aldığım kombineyi bu sezon 250 tl den almam almayacağım. Hocayı gönderdiniz, takımı dağıttınız, avrupa da ikinci kupadayız hepsine tamam ama sonuç ne? zam. Şubemiz müthiş icaraatlar peşinde helal olsun, arenadaki kombine satışının gazına geldiler herhalde. Her konuda sessiz kalan idarecilerimiz zam konusunda gayet sesli çıktı. Geçen sezon 6 adet kombine almıştık arkadaşlarımla hiç birimiz almıyoruz bu sezon, böyle bir zam politikası yok. Son olarak bazı insanlar için 250 tl bir şey ifade etmeyebilir bazıları için ise çok şey, anlayan anladı.

Basketbol şubemiz çalışıyor... Daha öncede yazdım, geçen sezon 125 tl ye aldığım kombineyi bu sezon 250 tl den almam almayacağım. Hocayı gönderdiniz, takımı dağıttınız, avrupa da ikinci kupadayız hepsine tamam ama sonuç ne? zam. Şubemiz müthiş icaraatlar peşinde helal olsun, arenadaki kombine satışının gazına geldiler herhalde. Her konuda sessiz kalan idarecilerimiz zam konusunda gayet sesli çıktı. Geçen sezon 6 adet kombine almıştık arkadaşlarımla hiç birimiz almıyoruz bu sezon, böyle bir zam politikası yok. Son olarak bazı insanlar için 250 tl bir şey ifade etmeyebilir bazıları için ise çok şey, anlayan anladı.

Umut bey kesinlikle haklı olduğunuz noktalar var. Lakin konuyu şöyle de değerlendirebiliriz.
Mahmuti hocamızla yollar ayrıldı fakat yerine Aykut Kocaman ı getirmedik geçen senenin tartışmasız en başarılı hocası olan Ergin Ataman göreve geldi. Doğrudur geçen sene Euroleague de mücade ediyorduk ama hedef ilk etapta gruptan çıkmaktı bu sene ise hedef net olarak kupayı almak . Bir diğer nokta takımdan ayrılanlar oldu ancak yerine gelenler çok kaliteli isimler belki de liğin en dengeli en sert takımı oluşturuldu.

Geçen sena sanki hem bayan hem erkek takımımız başarıdan başarıya koştu da bu zamlar yapıldı. Yine sat aynı fiyata kombineyi alalım. Gideceğimiz maçlara bilet alır gideriz daha mantıklı. Kombine işi rafa kalktı bu sene.