2012-2013 Sezonu Kombineleri

Benim tribünden kombinem var fakat bu sene bench arkasından almayı düşünüyorum. Tabi burda yazılanları okuyunca imkansız olarak düşünmeye başladım. Fakat oldu da yer var diyelim; o koltuklar numaralı mı? Yoksa erken giden istediği koltuga oturuyor mu tribündeki gibi? Bir de yenileme deniyor da Arena'daki gibi değiştirme dönemi yok. Direktman yenilerken mi alabileceğiz sahaiçinden acaba? Bu da mantıksız gerçi; ertesi gün sahaiçindeki kendi koltugunu yenileyecek adama yer kalmayabilir böyle olursa.

Umut bey kesinlikle haklı olduğunuz noktalar var. Lakin konuyu şöyle de değerlendirebiliriz.
Mahmuti hocamızla yollar ayrıldı fakat yerine Aykut Kocaman ı getirmedik geçen senenin tartışmasız en başarılı hocası olan Ergin Ataman göreve geldi. Doğrudur geçen sene Euroleague de mücade ediyorduk ama hedef ilk etapta gruptan çıkmaktı bu sene ise hedef net olarak kupayı almak . Bir diğer nokta takımdan ayrılanlar oldu ancak yerine gelenler çok kaliteli isimler belki de liğin en dengeli en sert takımı oluşturuldu.
Murat kardeşim şahsıma bey diyerek iltifat etmişsiniz eyvallah ama daha bey olamadık :) işin şakası aile içinde resmiyete gerek yok. Bizim tepkimiz idarecilere sevgimiz Galatasaray'a tekrar ediyorum geçen sene 125 tl den aldığım kombineyi bu sene 250 tlden almam, ve bu zammıda kabul etmem, kabul edenede saygısızlık etmem. Biz altı arkadaş bu sezon kombine yenilemiyoruz.

Evet geçen seneki fiyatlar üstüne ciddi bir zam gelmiş olabilir ama GSbonus karta indirimle beraber 225TL ve 10 ay taksite böldüğümüzde ayda 22.5TL' yi çok görüp vermiyorum diyen arkadaşlar bence bir daha düşünsün. Ayda 22.5TL' ye kadın erkek ortalama 6 maç. Gayet makul bir rakam.

Önder Abi 12 taksit ile de 18 tl bence de makul. Herkes çok rahat alabilir.Kaldı ki geçen sene sıradan maçlar 7 tl büyük maçlar 12 tl idi. Bu sene fiyatların sıradan maçlar için 12 tl büyük maçlar için 20 tl olacagını düşünüyorum. Kombine almayıp bilet alırım diyen arkadaşlar birde bu açıdan düşünsünler.

Bu sene çok iyi bir takım kurulduğunu düşünüyorum. takımın başında da geçen sezonun en iyi antrenörü var. son 2 senede abdi ipekçi de yakalanan havayı devam ettirmek lazım. sonuç olarak imkanı olan herkes kombinesini alsın , pişman olmazsınız :)

Satış prosedürlerini bilmiyorum. Birden fazla kombine alınabiliyor mu yani başkası adına falan? Bench arkası istiyorum, ama GsBonus'um hala yok, öncelik vereceklerini sanmıyorum. Ne yapmam lazım, o bölümden alan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?

Bu sene istanbulda olupta kombine almayan ne zaman alacak,kobe-paul pierce gelince mi? en az maclari lig maclarini derbiler haric ortalama 6000 7000 kisi ile oynamaliyiz..

Satış prosedürlerini bilmiyorum. Birden fazla kombine alınabiliyor mu yani başkası adına falan? Bench arkası istiyorum, ama GsBonus'um hala yok, öncelik vereceklerini sanmıyorum. Ne yapmam lazım, o bölümden alan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?

Geçen seneden bench arkası varsa zaten yenilersin yoksa gsbonus olsada bişi değişmez genel satışa kalmaz orası

Önder Abi 12 taksit ile de 18 tl bence de makul. Herkes çok rahat alabilir.Kaldı ki geçen sene sıradan maçlar 7 tl büyük maçlar 12 tl idi. Bu sene fiyatların sıradan maçlar için 12 tl büyük maçlar için 20 tl olacagını düşünüyorum. Kombine almayıp bilet alırım diyen arkadaşlar birde bu açıdan düşünsünler.

Aynen ben de öyle tahmin ediyorum bu sene en düşük maç 12 tl olacaktır.bunu biz hariç yönetimde düşünmüştür yoksa kombine almanın bir avantajı yok... Ben gene yenileyeceğim Safımı belli edecem Desteğe devam :) İyi transferler yaptık Pişman olmayız.... aYRICA Ayda 22.5 lira veremiyosan CEBİNDE İPHONE CEP TELEFONU TAŞIMA :)

Benim tribünden kombinem var fakat bu sene bench arkasından almayı düşünüyorum. Tabi burda yazılanları okuyunca imkansız olarak düşünmeye başladım. Fakat oldu da yer var diyelim; o koltuklar numaralı mı? Yoksa erken giden istediği koltuga oturuyor mu tribündeki gibi? Bir de yenileme deniyor da Arena'daki gibi değiştirme dönemi yok. Direktman yenilerken mi alabileceğiz sahaiçinden acaba? Bu da mantıksız gerçi; ertesi gün sahaiçindeki kendi koltugunu yenileyecek adama yer kalmayabilir böyle olursa.
Cevap verebilcek biri yok mu?

Genel satışa ne zaman çıkıyor kombineler, sadece bu yenileme dönemi mi?

Vallahi yok oyle burasi benim koltugum kalkar misin.. Erken gidilmezse yeni tipler cikar oturur sordugunda da ben hep burdaydim der.. Zaten buyuk maclarda asagi inemiyorsunuz bile erken gitmediginiz surece. Dikkat etmek gerek..
Teşekkürler. Ben de o sahaiçindeki koltuklarda numara görmemiştim aslında ama genellikle zaten birbirini tanıyan insanlar oturdukları için bi sorun çıkmıyordu sanırım.

Teşekkürler. Ben de o sahaiçindeki koltuklarda numara görmemiştim aslında ama genellikle zaten birbirini tanıyan insanlar oturdukları için bi sorun çıkmıyordu sanırım.

Tuna hayır herkes yerine oturur Saha içi Bench Arkası tribünlerde. Bende oradayım daha yerimde oturmadığım veya birinin gelip oturduğu bir maç olmadı 3 senedir İpekçi'de.

Öte yandan kombine konusuna gelirsek, Yenileme dönemi başladı. Adı üstünde YENİLEME. Misal 012 de yerim varken gidip 005'den kombine alamam. Sadece kendi kombinemi yenileyebilirim. Biz 012 nolu bloktan olan kombinemizi yenilemek istiyoruz. Gücümüzsizsiniz.com 'a giriyorum, gördüğüm şu, bize 012 değil 013 nolu bloktan yer veriyorlar. 013 nolu blok dediğin yer masa hakemlerinin arkası. Bench Arkası diye bana yer satıyorlar masa hakemlerinin arkasına yer verecekler. Amaçları bizi benchten uzaklaştırmaksa böyle şaklabanlıklara çakallıklara girmesinler. Hafta içi imkan bulduğum an stada gideceğim ve madem yenileme dönemindeyiz 012 1. sıra 1 koltuktan olan yerimi yenilemeye çalışacağım. Buradan Murat Özyer'e de açık olarak söylüyorum (burayı okuduğuna eminim) Yenileme denen bir dönem başlatıp beni başka bloka gönderemezsiniz. En fazla yapabileceğiniz (012'deki o koltuklar satışa çıkmayacaksa) bana saha içindeki tüm alternatifleri gösterip başka yerlere de geçme şansı vermek olabilir. Onun dışında beni sahibi olduğum 012 dışında başka bir bloğa ve/veya koltuğa benim rızam dışında oturtamazsınız.

Bu arada Kombinelerden sorumlu idarecinin kombinelerin satışa çıkacağı esnada izne ayrılmış olması da ironik bir durum. Şimdi demesinler o adam hiç tatil yapmadı futbol kombinesi sattı yaz boyu diye. Şunun şurasında kombineler hadi bilemedin 1.5 ay satılacak ekim sonundan sonra işleri eskisi kadar yoğun olmayacak o zaman çıkabilir yıllık izne (eğer yıllık izne çıktıysa). Antalya'da bir Otel müdürünün yıllık iznini yazın kullanacağını düşündünüz mü hiç?

Hafta içi ofise kendim gidip detayını öğrendikten sonra bu konunun detayına inerim. Bakkallar hala çalışıyor Kulüpte bunun farkındayım :(

Zaten salondaki yer değişikliği yüzünden bench arkası olan koltuklar ligtv sunucu ve kameramanının arkasına kaydı. Bu mağduriyet yetmediği gibi bir de 013 nolu yeri vermeleri koskoca bir ayıp olur..

oturmuş bir düzeni devam ettirmak bu kadarmı zor? illaki bir değişiklik yapıp, kaç sezondur aynı yerden aynı kartıyla devam eden taraftara bir ceza verecekler.. bizi 013 e kaydırınca gecen sene karşı tarafta yapılan peşkeşler bu kezde bizim blokdamı yapılacak!
bugun sırf bu karmaşa yüzünden işini gücünü bırakıp stada giden arkadaslara verilen cevap, 'kulüp bize sizlerin yerlerinin aynı kalacagının garantisi ni verdi' şeklinde.. ama krokiye bakıyorsunuz, bench arkası tribün olmuş hakem masası arkası..

Kimden: Gs Kombine <gskombine@galatasaray.org>
Gönderildiği Tarih: 11 Eylül 2012 9:20 Salı
Konu: RE: !!***SPAM***!! Kombine

12 ve 13 blok birleştiği için koltugunuz bu sekilde görünmektedir.bir sorun yoktur yenileyebilirsiniz

Kimden: Gs Kombine <gskombine@galatasaray.org>
Gönderildiği Tarih: 11 Eylül 2012 11:13 Salı
Konu: RE: !!***SPAM***!! Kombine

Gecen seneki koltuklarla aynı olacak olup sadece blok nosu degişmiştir

Ben biraz daha farklı bir konuya değineceğim.

Kombine satışlarında % 10 indirim ve taksit seçeneği için GS Bonus kredi kartı şartı aranıyor. Demek ki bu avantajdan yararlanabilmek için illa ki GS Bonus kredi kartına sahip olmak gerekiyor.

Bu doğrultuda; insanların GS Bonus kredi kartı sahibi olabilmesi adına kombinelerin satışa çıktığı Turk Telekom Arena' da Garanti Bankası' nın ve Denizbank' ın birer kredi kartı standı açıp hizmet vermesi hem bu mağduriyete sahip taraftarlar için hem de bankaların pazarlama stratejisi için yararlı olacaktır.

Pek tabi hali hazırda Garanti ya da Denizbank kredi kartları sahibi olan taraftarların da çok hızlı bir şekilde normal kredi kartlarını GS Bonus ile değiştirmelerine yardımcı olunup, kombine avantajından faydalanabilmeleri de sağlanmalıdır.