2012-2013 Sezonu Kombineleri

İlerleyen günlerde satışa çıkma ihtimali olurmu. Bloklarda koltuk durumu da görülmüyor basın tribününün taşınmasından dolayı olabilirmi acaba.

Bir arkadaşım VIP önü yerini yenilemedi. Boş yer olmadığını söylediğinize göre anladığım kadarı ile o koltuklar (2 koltuk) genel satışa çıkmamış.
İlerleyen günlerde satışa çıkar mı bilmiyorum ama maçlarda kimlerin gel(me)diğini görürüz artık..

Bir arkadaşım VIP önü yerini yenilemedi. Boş yer olmadığını söylediğinize göre anladığım kadarı ile o koltuklar (2 koltuk) genel satışa çıkmamış.
İlerleyen günlerde satışa çıkar mı bilmiyorum ama maçlarda kimlerin gel(me)diğini görürüz artık..

Gücümüzsizsiniz.com daki telefon numarasını aradım. Yenilenmeyen koltukların olduğunu satışa çıkarılmadığını ilerde çıkarılırmı bilmediklerini kulubün insiyatifinde olduğunu söylendi. Bekleyelim bakalım. Ne olursa olsun 101. bloktan aldığım 2 koltuk geçen sene ki gibi en fazla 1-2 maç dışında dolu olacak ben orda olacağım. Galatasaray aşığıyım.

Şu salak siteden kombine alabilen var mıdır ?

Arena'daki satış ofisi de aynen bizim gibi siteye girip satış yapıyor. Geçen hafta sistem arızasının bir türlü giderilememesi yüzünden (bizzat Arena'ya gittiğim halde) kombinemi yenileyemedim. Pazar gübü siteden gireyim dedim, yine olmadı. Ertesi gün genel satıştan almak için gittim. 15'de açılması gereken satış 16.30 gibi açıldı.(yine sistem arızası)
Kulübümüzün bilgi işlem bölümünün bu kadar amatörce çalışması beni hayretler içinde bıraktı. Yarın Biletix'ten alınıp kulübümüzün satacağı söylenen bilet organizasyonunu düşünemiyorum bile...

Kombinelerin bu kadar az yenilenmesi üzücü. Oktay Mahmudi'nin ayrılması beni de üzdü ayırca euroleague de yok ama yönetim öyle bir takım kurdu ki destek olmamak olmaz. Ben her maça gidemeyecek olmama rağmen yine de kombinemi aldım.

Gördüğüm kadarıyla herkes 101'den almış. Geçen seneki 119'da olan kombinelerimi iptal edip 101, sıra 9, koltuk 4-5'den aldım. Tanışmak isteyen olursa görüşürüz.

Geçen sezon İpekçi'deki atmosferden etkilenmeyen,ortamı benimsemeyen yoktur diye düşünüyorum.Umarım insanlara salondaki yerleşim dürüstçe anlatılır.Böylelikle gereksiz yer kavgalarının önüne geçilir.Hem sessiz sakin izlemek isteyen,ailesiyle gelen insanlar üzülmez hem de hareketten keyif alan insanların enerjisi düşmez.İki Galatasaraylı arasında bu tarz münakaşaları görmek olan keyfi yok ediyor.

Galatasaray ve basketbolu seviyoruz ki buraya uğramadan birkaç kelam etmeden geçemiyoruz. Kombine neden almıyoruz o zaman? Sevgimiz lafta kalmamalı.

gsbasket.org'un üye sayısını bilmiyorum ama sırf üyeler kombine alsa çok çok ciddi doluluk oranına ulaşacağız sanırım.

Efes iç saha maçlarını Ayhan Şahenkde Euroleague maçlarını ise Abdi İpekçi de oynayacakmış.

Bu ne kardeşim Sinan Erdem Spor Salonunda spor yapılmayacak. Abdi İpekçi de ise 3 takım nasıl oynayacak?

Sinan Erdem Tenis Turnuvası sebebiyle bir süre basketbola hizmet veremeyecek. Zaten salon Çok Amaçlı Spor Salonu olarak tasarlanmıştı.

Saha içi kombine bu sene alamadık 1 koca seneyi daha tribünde geçireceğiz belli oldu... Tribünden kombinede alalım ona da eyvallah ama ben siteden seçtiğim koltukta oturabilecek miyim ? Yoksa benim yerime başkalarımı oturacak ? E adama yerimden kalkta diyemiyosun tartışma ortamı vs. diğer takımların salonuna gittiğimde böyle bir sorun yok herkes nereye oturacapını biliyor...Bu iş böyle yürümez,yürümemeli...

Kombineler ne zaman dağıtıma çıkacak haberi olan var mı?

16 eylülde kombine yeniledim netten hafta sonu lig başlıyor kombine hala gelmedi, bu nasıl iş anlamak mümkün değil ve hiç kimsede arayıp bilgi vermiyor. Basketbol şubesi bildiğiniz gibi formalarımız lig maçına yetişecek mi belli değil kombinem ortada yok enteresan

Kombineler 9 Ekim tarihi itibari ile dağıtıma çıkmış, bana ulaştı nihayet.

Geçen seneden olanlar yenilendi diğerleri satılmadı. Sahiplerine verildi.

Buradaki bir arkadaşımızın benim kombinem geldi yazısı üzerine bugün bizzat Arena'ya giderek kombinemi aldım. Giderken o sırada Kerem Kayacan'ın bahsettiği mesaj geldi :D Neden resmi duyuru yapılmadığını sorduğumda "Yakında yapılacak" denildi :*

Kerem abi Mng kargoyu ara, eğer hala eline ulaşmadıysa kombine