GS Bonus'un yıllık aidat ücreti 60TL'dir ve iadesi yapılmıyor bilginize...
Tuna hayır herkes yerine oturur Saha içi Bench Arkası tribünlerde. Bende oradayım daha yerimde oturmadığım veya birinin gelip oturduğu bir maç olmadı 3 senedir İpekçi'de.
Öte yandan kombine konusuna gelirsek, Yenileme dönemi başladı. Adı üstünde YENİLEME. Misal 012 de yerim varken gidip 005'den kombine alamam. Sadece kendi kombinemi yenileyebilirim. Biz 012 nolu bloktan olan kombinemizi yenilemek istiyoruz. Gücümüzsizsiniz.com 'a giriyorum, gördüğüm şu, bize 012 değil 013 nolu bloktan yer veriyorlar. 013 nolu blok dediğin yer masa hakemlerinin arkası. Bench Arkası diye bana yer satıyorlar masa hakemlerinin arkasına yer verecekler. Amaçları bizi benchten uzaklaştırmaksa böyle şaklabanlıklara çakallıklara girmesinler. Hafta içi imkan bulduğum an stada gideceğim ve madem yenileme dönemindeyiz 012 1. sıra 1 koltuktan olan yerimi yenilemeye çalışacağım. Buradan Murat Özyer'e de açık olarak söylüyorum (burayı okuduğuna eminim) Yenileme denen bir dönem başlatıp beni başka bloka gönderemezsiniz. En fazla yapabileceğiniz (012'deki o koltuklar satışa çıkmayacaksa) bana saha içindeki tüm alternatifleri gösterip başka yerlere de geçme şansı vermek olabilir. Onun dışında beni sahibi olduğum 012 dışında başka bir bloğa ve/veya koltuğa benim rızam dışında oturtamazsınız.
Bu arada Kombinelerden sorumlu idarecinin kombinelerin satışa çıkacağı esnada izne ayrılmış olması da ironik bir durum. Şimdi demesinler o adam hiç tatil yapmadı futbol kombinesi sattı yaz boyu diye. Şunun şurasında kombineler hadi bilemedin 1.5 ay satılacak ekim sonundan sonra işleri eskisi kadar yoğun olmayacak o zaman çıkabilir yıllık izne (eğer yıllık izne çıktıysa). Antalya'da bir Otel müdürünün yıllık iznini yazın kullanacağını düşündünüz mü hiç?
Hafta içi ofise kendim gidip detayını öğrendikten sonra bu konunun detayına inerim. Bakkallar hala çalışıyor Kulüpte bunun farkındayım
Saat 3'te kombineler genel satışa sunulucaktı ama gücümüzsizsiniz.com da herhangi bir hareketlilik yok.
Edit: Kombinemi aldım Allah'a şükür, saha içi ümidiyle girmiştim ama olsun, önemli olan takımla beraber olmak 101. bloktan yerimi aldım, sezona hayırlı uğurlu olur inşallah...
Bende aldım ama moralim bozuldu sahaiçi nasıl olurda kalmaz anlamadım. 101 blok 1. sıra koltuk 3 ve 4 deyiz.
Yenileme yapmayan az kişi oluyor. Onların yerleri de muhtemelen genel satışa çıkmıyor.
Şu salak siteden kombine alabilen var mıdır ?