2012-2013 Sezonu Kombineleri

Tuna hayır herkes yerine oturur Saha içi Bench Arkası tribünlerde. Bende oradayım daha yerimde oturmadığım veya birinin gelip oturduğu bir maç olmadı 3 senedir İpekçi'de.

Öte yandan kombine konusuna gelirsek, Yenileme dönemi başladı. Adı üstünde YENİLEME. Misal 012 de yerim varken gidip 005'den kombine alamam. Sadece kendi kombinemi yenileyebilirim. Biz 012 nolu bloktan olan kombinemizi yenilemek istiyoruz. Gücümüzsizsiniz.com 'a giriyorum, gördüğüm şu, bize 012 değil 013 nolu bloktan yer veriyorlar. 013 nolu blok dediğin yer masa hakemlerinin arkası. Bench Arkası diye bana yer satıyorlar masa hakemlerinin arkasına yer verecekler. Amaçları bizi benchten uzaklaştırmaksa böyle şaklabanlıklara çakallıklara girmesinler. Hafta içi imkan bulduğum an stada gideceğim ve madem yenileme dönemindeyiz 012 1. sıra 1 koltuktan olan yerimi yenilemeye çalışacağım. Buradan Murat Özyer'e de açık olarak söylüyorum (burayı okuduğuna eminim) Yenileme denen bir dönem başlatıp beni başka bloka gönderemezsiniz. En fazla yapabileceğiniz (012'deki o koltuklar satışa çıkmayacaksa) bana saha içindeki tüm alternatifleri gösterip başka yerlere de geçme şansı vermek olabilir. Onun dışında beni sahibi olduğum 012 dışında başka bir bloğa ve/veya koltuğa benim rızam dışında oturtamazsınız.

Bu arada Kombinelerden sorumlu idarecinin kombinelerin satışa çıkacağı esnada izne ayrılmış olması da ironik bir durum. Şimdi demesinler o adam hiç tatil yapmadı futbol kombinesi sattı yaz boyu diye. Şunun şurasında kombineler hadi bilemedin 1.5 ay satılacak ekim sonundan sonra işleri eskisi kadar yoğun olmayacak o zaman çıkabilir yıllık izne (eğer yıllık izne çıktıysa). Antalya'da bir Otel müdürünün yıllık iznini yazın kullanacağını düşündünüz mü hiç?

Hafta içi ofise kendim gidip detayını öğrendikten sonra bu konunun detayına inerim. Bakkallar hala çalışıyor Kulüpte bunun farkındayım :(

İki arkadaşımla beraber aynı değil ama benzer bir durum yaşıyoruz: saha içi 2.blok 5.sıra TBF isteğiyle iptal olmuş, bizim 3 koltuğu nereye koyacaklarını bilemediklerinden bu hafta yenileme yapamıyoruz, yenileme haftasının bitmesini bekliyoruz. Sonrasında bizi arayıp uygun koltukları bildireceklermiş ki bırakın yanyana olmayı, koltuğumuzun olacağının bile garantisi yok... Kısmet diyip bekliyoruz...

NOT:
Forumdaki tüm yazılanları takip etmeye çalışıyorum kendi çapımda... Yeri burası olmayabilir ama belirtmeden edemedim: Kendi sahaiçi kombinemi kendim aldım, geçen sene kadın-çocuklara oynanan maçlara bile gittim, arkadaşlarımın kombineleri de boşta oldukça başka arkadaşları maçlara götürdüm, sanırım 3 maç kaçırdım tüm sezon boyunca...
Bu nedenle "bedava bilet-kombine-misafir-peşkeş-cemiyet-liseliler-sahaiçi hep boş" gibi konularda yazılanlara kısmen katılmakla beraber, genellemeleri üzücü buluyorum. Genellemeler önyargı boyutuna ulaşınca acımasız ve tehlikeli oluyor, yapmayalım...

Bahsi geçen konular yenileme değil müşteriyi başka yere yönlendirmeyi gösteriyor. sonra vay be deriz yurt dışındaki kulüplere 40 yıldır aynı koltuğu aynı kişilere veriyorlar. Özellikle kombinede koltuk sahipliği alışkanlığı kazanılırsa stadınız, spor salonunuz tam anlamıyla eviniz olur.

Alperen,
Benim ciddi midem bulandi bu isten. Cevap biraz kacamak gibi geldi bana. Blok No mü değişti, bloklar mı birleştirildi? Hangisi? Sanırım sezonun ilk macında kutumuzdan çıkanı göreceğiz. Ben bir aksilik olmazsa yarın stada uğrayacağım. Bakalım doyurucu bir açıklama yapacaklar mı?

Kombine de aksilik çıkabileceğinin farkındaydım. Sonuçta BJK'ta bu sene maçlarını İpekçi'de oynayacak. Geçen sene Murat Tümer'in vasıtasıyla kulüp ne akla hizmetse, Basın tribününü Tam ortaya taşımıştı. Onun yerinin değişeceği zaten belliydi. TFF'de İpekçi Salon müdürü Mehmet Ali Beyden aldığı direktifler ve öneriler sonrası bir güncelleme yapmıştır mantıklı bir hale getirmek için.

Buraya kadar işler normal. Anormallik burada başlıyor. 11-12 nolu blokları 12-13 diye birer blok kaydırmak yerine zaten sahayı görüş açısı olarak yeterli düzeyde göremeyen 11 nolu bloku 13'e alsalar bu arada Basın tribünün taşınacağı 017 bloktaki kombine sahiplerine de 013'e geçiş için hak verseler bütün problem çözülecekti.

012 nolu blok kendi içinde organize olmuş şahsına münhasır bir blok. O blokta olanların ortak özelliği, hem tezahurat yapmak hem de bench'imize pozitif enerji vererek geride olduğumuz anlarda bile takımı ateşlemek isteyen optimist insanların bir araya toplanmasıdır. Ve en büyük zevkimizde molalarda hocanın direktiflerini takip etmek ve oyun başladığında takımın ne kadar buna uyduğunun kritğini yapmaktı. Şimdi beni masa hakemlerinin arkasına alıyorsan hiç önem taşımıyor benim için. Ha tribün, ha VIP, ha orası. Benim için tek ve en özel tribündür bench arkası ki benim gibi düşünen en az 30 kişi daha var orada. Kulübün kombine yenilemelerde bunları iyi irdelemesi gerekiyor. İpekçi'de özel olan saha içi tribünler bellidir. Pota arkasında oturan adamı başka yere taşısan sorun fazla çıkmaz veya VIP önündeki bloklar içinde geçerli bu. Ama 1-5-12 nolu bloklarda herkes kendince bir grup oluşturmuş durumda.

Kulübün bu hafta sonuna kadar bu olayı çözeceğine inanmak istiyorum. Gerçekten bıktım! Resmen paramızla rezil oluyoruz. Her sene çıban başı gibi bu konular hakkında konuşmaktan bıktım. Biri çıksa dese "Kardeşim hep mi senin başına geliyor bunlar!!" haklı. Yani kendine göre haklı adam. Ama gerçekten de hep benim başıma geliyor. Murat Tümer gitti diye bir rahatlama yaşayamadan aynı strese gene ortak olduk.

Sahi Kadın basket takımının menageri kim? Müge Erdem mi olacak:)))

Nacizane bir soru sormak istiyorum, kombine alırken GSBonus kredi kartının bana ait olması gerekiyor mu?Bir abinin kartı ile almayi düşünuyorum

Sayın umut alkanat
Gücümüz Sizsiniz'den yenilediğiniz kombine bilgilerinizi aşağıda bulabilirsiniz.
Ürün Bilgisi:
Blok Sıra Koltuk
1 adet kombine 113 5 6
Ödeme Bilgisi:
1 adet kombinenizi ****7011 numaralı Denizbank GS Bonus kartınızla, %10 GS Bonus indiriminden faydalanarak ve 12 taksitle ödeme seçeneğini kullanarak satın aldınız.
Teslimat Adresi:
@@delivery

Satın Almıs olduğunuz kombine, 2012 - 2013 futbol sezonunda sadece Galatasaray Spor Klubü'nün Türk Telekom Arena'da oynayacağı resmi ve hazırlık maçlarında geçerlidir. Başkasına devredilemez.

Kombineniz, satın alırken belkirttiğiniz teslimat adresine gönderilecektir. Lütfen kombine kartınızı teslim alırken kartın kullanılamaz durumda ve sizin adınıza olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayınız. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde kartı teslim almayarak görevliye tutanak tutturunuz.

Tüm sorularınız için 305 19 19 nolu çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

:) basketbol maçına futbol forması ile neden gelindiği çözülmüştür. Kombinemi yeniledikten sonraki gelen mail, mailde bir tek yerler doğru gerisi facia :)
garanti bonusa deniz bonus, basket kombinesine futbol kombinesi yazılmış. Futbol kombinesi gelirse geri vermem ama :)

Saat 3'te kombineler genel satışa sunulucaktı ama gücümüzsizsiniz.com da herhangi bir hareketlilik yok.

Edit: Kombinemi aldım Allah'a şükür, saha içi ümidiyle girmiştim ama olsun, önemli olan takımla beraber olmak 101. bloktan yerimi aldım, sezona hayırlı uğurlu olur inşallah...

Saat 3'te kombineler genel satışa sunulucaktı ama gücümüzsizsiniz.com da herhangi bir hareketlilik yok.

Edit: Kombinemi aldım Allah'a şükür, saha içi ümidiyle girmiştim ama olsun, önemli olan takımla beraber olmak 101. bloktan yerimi aldım, sezona hayırlı uğurlu olur inşallah...

Bende aldım ama moralim bozuldu sahaiçi nasıl olurda kalmaz anlamadım. 101 blok 1. sıra koltuk 3 ve 4 deyiz.

Bizim durum biraz daha karışık. 003 te 5. sıradaydık, blogu 4 sırada bitirmisler bu sene. kulupten aranacaksınız demislerdi, hala havada kaldık

Vallahi şok oldum. Salon bomboş kimse kombine yenilememiş. Girin 119. bloğa oradaki gözüken 2 kombine benim kombinem.

Yarın gidip 119'daki kombinelerimi iptal edip 101'den alacağım ama üzücü kimse kombine falan almamış.

Allah aşkına sahaiçi kombinelerden yenileme yapmayan kimse olmadımı 1 tane boş yok. canım çok sıkkın kaç aydır bugünü bekledim.