2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin önümüzdeki sene hakkında bazı branşlarda neler istediğini üç aşağı beş yukarı kestirebiliyoruz;

1. Futbolda Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final.
2. Erkek basketbolda Eurolig'de kesin olmak ve gruptan çıkmak; A Lisansı.
3. Bayan voleybolda en azından Şampiyonlar Ligi'ne adım attıracak bir sonuç. Bir sonraki sene kesin şampiyonluk.

Kadın basketbol ve erkek voleybol hakkında ne düşündüklerini hiç kestiremiyorum.

Ünal Aysal'ı eleştirebieceğim belki de tek nokta. Geçen sene için dünyanın en sayılı oyuncularını getirip haya kırıklığına uğradığını ve ilgisinin azaldığını düşünüyorum.

Gerçekleşen transferlerden bazıları ;
Marina Kress>Edremit Belediye
Svetlana Abrosimova>Dynamo Moscow
Rebbekah Brunson>ZVVZ USK Praha
Diana Taurasi>UMMC Ekaterinburg
Egle Sulciute>Perfumerias Avenida
Katie Douglas>Wisla Can-Pack
Tatiana Popova>UMMC Ekaterinburg
Tatiana Vidmer>Dynamo Moscow
Katalin Honti>Rivas Ecopolis
Tina Charles>Wisla Can-Pack
Crystal Langhorne>Dynamo Moscow
Kristi Toliver>Dynamo Moscow
Kia Vaughn>ZVVZ USK Praha
Quanitra Hollingsworth>UMMC Ekaterinburg
Jessica Adair>Perfumerias Avenida
Ewelina Kobryn>UMMC Ekaterinburg
Nicole Powell>Perfumerias Avenida

Marina Kress'in Türkiye piyasası da hiç bitmiyor maşallah. Şu listeden Taurasi'nin kalmak istemeyeceği zaten belliydi ama Tina Charles'ı özlerim gibi geliyor.

Pota altında kimse Fowles olamaz ama yine de yeni antrönere bir sorsalardı bırakmadan. Belki kafasında Tina'ya göre bir oyun, bir rol olabilirdi. Tina da çok iyi oyuncu. Eksikleri için hocanın elinden de birşey gelebilirdi bir ihtimal.

Pota altında kimse Fowles olamaz ama yine de yeni antrönere bir sorsalardı bırakmadan. Belki kafasında Tina'ya göre bir oyun, bir rol olabilirdi. Tina da çok iyi oyuncu. Eksikleri için hocanın elinden de birşey gelebilirdi bir ihtimal.

Dediğin doğru ama Tina'nın boy dezavantajı var 5 numara için ve bu sene gördükki 4 numaradanda pek verimli olamıyor . Zaten asıl yetenekleride burdan geliyor nasıl wnba de her maç double double yapıyor anlamıyorum . Wnba için okey ama Avrupa için bence biraz boy dezavantajı var..

Tina Avrupada daha yeni olduğu için buradaki oyun tarzına alışması birkaç sezon alır, çok üst düzey bir oyuncu olacak, EL'de ve Ligde zaten dd yapıyordu çoğu maçta WNBA'da yapmasıda çok doğal Avrupaya göre savunma yok denecek kadar az WNBA'da, bu gidişle bu sene kız basketten çok kız voleybolu takip edeceğiz gibi geliyor zihniyet değişmesse..

Tina Avrupada daha yeni olduğu için buradaki oyun tarzına alışması birkaç sezon alır, çok üst düzey bir oyuncu olacak, EL'de ve Ligde zaten dd yapıyordu çoğu maçta WNBA'da yapmasıda çok doğal Avrupaya göre savunma yok denecek kadar az WNBA'da, bu gidişle bu sene kız basketten çok kız voleybolu takip edeceğiz gibi geliyor zihniyet değişmesse..

Zaten izleyebileceğimiz oyuncuların hepsi başka takımlarda bi Fowles var onun için maça giderim...

Bayan basketbolda yerimizde sayarken Orkun Darnel önderliğinde bayan volaybol takımımız seneye şampiyonlar liginde mücadele edecek . Çok çok büyük bir başarı Tebrikler ...

Kapatalım şu şubeyi.Fenerle sidik yarıştırıp,kulübün üstüne mali yük bindirmekten başka bir işe yaramıyor.Bu takıma kulübün harcadığı parayla adam gibi en az 1 tane yıldız oyuncu alınır erkek takımına.

Kadın basketbolu dünyanın en gereksiz sporudur.Boşa masraf,boşa zaman kaybı.Kimseninde umurunda değil zaten.

belki sizlerin umrunda olmayabilir ama ben ve benim gibi sevenlerin, takip edenlerin umrunda, kusura bakmayın da siz istiyorsunuz diye Türkiyede ilkleri yaşamış, Türkiyeye kadın basketbolunu sevdirmiş bu takım ve branş kapatılamaz, evet bir süredir kötüyüz bu branşta ki kötü dönemlerimize rağmen Avrupada kupa aldık, sidik yarıştırdığımız fenerin o kupası da yok, ayrıca mali yük olduğunu sanmıyorum, sponsorlar bunun için var, futbolda 14 yıl şampiyon olamadığımızda birileri çıkıp da kapatın bu şubeyi dedi mi Allah aşkına, ne kadar kolay kapatın gitsin demek, bu kaçmaktık, pes etmektir, korkaklıktır bana göre

belki sizlerin umudu yok, heyecanınız kalmadı bu yaşanan bu sessizlikten, eldeki yıldızların gitmesinden ve yapılmayan transferlerden ama ben nedense bu seneden umutluyum, bu sene beklediğimiz şampiyonluk gelecekmiş gibi bir his var içimde, geçen seneki kadroda olamadık bu sene mi olacağız demeyin, Ekrem Hoca da Oktay Hoca gibi elinde dünya yıldızları olmadan da takım yaratmayı başarabilirse, Oktay hoca gibi geriye düştüğümüz anlarda bile umudunu kesmeyen, savaşan bir takım yaratabilirse şampiyonluk uzak değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...