2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu link UMMC nin resmi sitesi değil ki. Normal bi haber olmasın sakın... diye yazdım. Adamlar ingilizce versiyonlarında duyurmamışlar. Rusçaya basınca Taurasi nin resmini gördüm. Azıcık kalan umudum da kalmadı.

Bence alacak bir oyuncuda kalmadığına göre,boşuna para harcamaya gerek yok...Şunu söylemek isterim,Taurasi dünyanın en iyisi ama bu onun olduğu takımı yenilmez yapmıyor,keşke kalsaydı,en sevdiğim oyuncuydu,bana sahadaki duruşuyla güven veriyordu,bizim şube sorumları yapamaz,ama genede El'de iddaalı bir takım kurmak zor deyil,Son iki yılın finalist takımlarının kadrolarına bakarsak bunu görebiliriz.Örneğin;Dumerc,Işıl,Özge, Prince,Tuğba,Şaziye,Tamika(alabiliyorlarsa Augustus),Alba,Gülşah,Bahar, Latoya(devşirme),Fowles,Wauters.Ama bizim şubedeki arkadaşlar yapamazlar…

Elimizde 2 5 numara(Fowles-Wauters) ve sakatlığı muamma olan Torrens var. Piyasada skorer kalmadı. Tablo iç acıcı değil. Beklentimiz şubede idari ve teknik kadroda yapılacak değişiklikle birlikte Taurasi-Torrens ve Fowles'un yanına iyi bir Avrupalı 4 numara eklememizdi.Bunun yanında transferi mümkün iyi yerliler ve devşirme Hollingsworth'un kadroya katılmasıydı. Fowles'un üzerine 5 numara alınması,Cem Akdağ rezaleti,belli olmayan koç ve idari kadro , piyasada skorer kalmamışken Taurasi'nin tutulamaması ya da gideceği kesinse skorer arayışında bulunulmaması...vs.

Alınmış tek bir doğru karar yok şu ana kadar. Tek rakibimiz Fenerbahçe tüm kadrosunu muhafaza etti Tamane ve Babkina'nın yerine Biba-Veremeyenka'yı alarak kadrosunu güçlendirdi.

Umarım Prince'le anlaşılıp yabancı kadrosunu tamamlarız ve ekstra paralar harcamayız ve bütçe fazlası erkek takımına aktarılır. Bu saatten sonra Fenerbahçe'yi geçecek bir takımın oluşturulması imkansız.

Ya bir umut diye Taurasinin kalacağını bekleyenlerden biriydim ve gideceğide belliydi. Çok üzüldüm diğer alternatiflere bakmak gerekiyor, bu saatten sonra Seimoneyi almak zor. Spartak bırakmaz artık. Eğer Prince Rus milli takımında oynarsa Avrupalı statüsünde oynamaya devam eder. Bizim almamız gereken oyuncu kesinlikle Tamika. Savunmayı ve hucumu çok iyi yapan ender oyunculardan birisi. Bize her katıldığında ortaya koyduğu fark belli oluyor.

Prince-Alba-Tamika-xxx-Fowles (Ann).

Bu takımda kilit nokta iyi 4 bir numara. Şunu tekrar söylüyorum fark yaratan 4 numara ile işler dahada değişir. Kritik hamle 4 numara ve durumuda gözden geçirirsek alınan oyuncu iyi bir Pf olmalı. Sonrada 1-2 oynayabilen Avrupalı oyuncu transferi Danilockila gibi işimizi görür.

Dee nin gitmesine üzüldüm ancak yapacak birşey yok sağlık olsun demekten başka.Bazı yorum yazan arkadaşlar çok ümitsizler ben onlara katılmıyorum.Biz kadromuzu doğru oyuncularla takviye edersek yine rakiplerimiz kadar iddealı oluruz.

Takviye edemezsek pota altına mahkum oynarız zaten. Penetre edecek Alba'mız sakat, Epifani'nın durumu belli değil. İki üçlük Şaziye atsa, bir tane Işıl bir tane de Epifani atsa bir maçta 4'ün üzerinde üçlük atacak kadromuz yok. Bizi de savunmayla çizgi dışına zorlarlar kilitleniriz şu dakika. Transferleri bekliyoruz.

keşke taurisi kalsaydı ama olmadı maalesef...ama şimdi yukardaki yazıları okuyunca biraz garipsedim...şunu bizde çok iyi biliyorz basketbol 5 kişi ile oynannıyor ve bi kişi ile maç kazanılmıyor. o yüzden ne taurusi, ne agusuts, ne biblyanka nede başkası gelise tek kişiyşe takım olunmuyor.. o yüzden ben halen ümitliyim...

keşke taurisi kalsaydı ama olmadı maalesef...ama şimdi yukardaki yazıları okuyunca biraz garipsedim...şunu bizde çok iyi biliyorz basketbol 5 kişi ile oynannıyor ve bi kişi ile maç kazanılmıyor. o yüzden ne taurusi, ne agusuts, ne biblyanka nede başkası gelise tek kişiyşe takım olunmuyor.. o yüzden ben halen ümitliyim...
Abi benim tepkim bu kadar sessiz kalan yönetime sanki sezonu şampiyon tamamlamışsınız da rahat rahat sezonu bekliyoruz daha hoca belli değil ya ??

Hoca büyük ihtimal Ekrem Memnun. Zira Efeste ve playoff maçları var. Playoff bittikten sonra açıklanır. Sorun transferde ne yapıyoruz özellikle yabancı transferde. Bu forumda aslında bilgi verecek arkadaşlar var. Bilgi verirlerse çok iyi olur zira bu belirsizlik hepimizin canını sıkıyor. Son durum nedir arkadaşlar ?

Taurasi kesin gittiğine göre elde bir tek Tamika kaldı! Ancak Tamika tüm sezon için gelmek istemiyor diye biliyorum ama iyi bir rakam teklif edilirse biraz uğraşılırsa neden kabul etmesin edebilir. Tamika iyi bir savunmacı hücumu da iyi. Takıma Taurasi'ye göre daha bir direnç katar bence.
Başka bir seçenek kalmadı Tamika alabileceğimiz son iyi oyuncu!
Böyle geri kalmışken parayı basıp iyi bir devşirme yapabilirsek yine de çok iyi bir takım kurmuş oluruz. Ancak Prince ikna edilip Rus takımında mutlaka oynatılmalı.
Yabancılarımız: Prince-ANN-Tamika-Alba-SLY
üzerine iyi bir devşirme ( 4 numara olmalı bu isim saunders olursa süper olur )
Yine de geç kalınmış birşey yok bizimkiler uğraşıyorlardır oyuncular için açıklama gelecektir rahat olun.

Prince meselesi bir anca önce çözülmeli, yoksa resmen elimizde patlar, Rusya'nın son açıklanan aday kadrosunda yoktu, umarım yetkililer bizim düşündüklerimiz üzerinde çalışıyordur.

Bence yönetime boşuna yükleniyorsunuz. Adamların uyuduğunu düşünmüyorum ben. Öyle olsaydı Ann Wautersı anında almazlardı. Bence sebep elde avuçta oyuncu kalmamış olması. Tek hataları , Taurasiyi ligler bitmeden ikna edememeleridir.O da Penny için burada olduğuna göre opsiyonunu kullanmadı.Aslında bakarsanız Penny in sakatlanması ortalığı karıştırdı.Yoksa çoktan hangi takıma gidecekleri belli olurdu. Büyük ihtimalle o da iyileştikten sonra Rusya yolcusu olacak ya da bu seneyi pas geçecek.

Sue Bird , Deanna Nolan , C. Parker , Taurasi UMMC nin Amerikalıları oldu.

McCoughtry , Pondexter karşıyakanın

Augustus Spartakın

Maya Moore daha imza atmamış ya onu alacaz ya da WNBA de sezonun bitmesini bekliyecez. Maya Moore da alamıyorsak bu seneki Orlando Magic gibi oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...