2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir koç ile lig için avrupalı oyuncular üstünden gerçek bir sistem takımı kurulabilir buda bizi yarışa dahil ederancak Euroleuge için bence geçmiş olsun.

Hiç bir skorer olmadan, Alba Torrens'in nasıl döneceği hiç belli değilken işimiz çok çok zor.

poff, gelmez umarım

ayrıca Derya Özyer'in de Ekrem Memnunla birlikte teknik ekipte olacağını yazmış, Mihriban Oğuzla ilgili bir gelişme yokmuş sanırım, keşke Mihriban abla da gelse

Nevriye yi kaybederlerse bütü planları alt üst olur.Umarım söylenenler doğru değildir ve bizim takıma gelmez.Hocamız belli gibi ancak transfer çalışmaları neden kaplumbağa hızında pek birşey anlamıyoruz.Eksiklerimiz belli ama ne yurtiçinde nede yurt dışında ne gibi çalışmalar yapılıyor bilgi yok.Avurpada takımlar kadrolarını kurdular büyük oyuncular transferlerini yaptılar biz kimi alacağız belli değil.

Maya Moore sözleşme yenilediğine dair bir haber yok.Eğer transfer edilebilirse skorer eksiğimizi bir nebze giderebilir.
Ayrıca şu Prince olayını bir zahmet çözsünler araya TBF numu sokarlar ne yaparlar.Ruslar bizim Türk pasaportu verdiğimiz oyuncuyu transfer ettiler ve bize karşı oynatacaklar bizde Prince i Rus olarak ve her takıma karşı oynatmalıyız.

4 numara mı kulanılacak ne için bilmiyorum ama Fener için kayıp olur öyle ya da böyle bu kız oynuyor arkadaşlar . Gelmesini ister miyim hayır ama fenerden ayrılmasını isterim .

Galatasaray'da Kadın basketbolu ile ilgilenen taraftar sayısı fazla olsa Nevriye transferi için yönetim taraftardan olur alırdı. Ama zaten her sene salona gelmemek için bahane yaratmaya çalışan bir taraftar grubumuz olduğundan yönetimin istediği gibi at koşturacağı belli.

Nevriye haberleri dönüyor ortada. Olayı farklı açılardan irdelemek lazım. Öncelikle Nevriye ile GS taraftarı arasında var olan sorunlar, diğer oyuncularla olan sorunlar gibi değil. Allahı var Nevriye 3-4 senedir bu anlamda bir harekette de bulunmuyordu (Bu sene gene eski çizgisine döndü) Şimdi Nevriye transferi yapılırsa olacakları söyliyeyim. Öncelikle ortada algısal olarak var olan GS duruşuna bir sekte vurmuş olacağız. Bütün bunlar olurken bir de FB bizden daha başarılı olursa bu buhran büyür. Ha olası şampiyon olduğumuzu düşünüyorum. Şampiyonluk halinde tribünlere yeni kadın basketbol takipçileri katılacaktır. Kadın basketbolu için iyi bir gelişme. Peki şampiyonlukla gelen bu taraftarların tekrar gitmeyeceğinin garantisi var mı? Şöyle soralım. Seneye Kadın basketbol ve Erkek basketbol kombineleri ayrı ayrı satışa çıkarsa, kaç kişi kadın basketbol kombinesi alacak?

Derya Özyer'in Galatasaray'a geleceğini hissediyordum. Herhangi bir bilgim yoktu ama Murat Özyer'İn tweetlerinde birden GS kadın basketbolu hakkında tepkisel tweetleri sonrası bu düşüncem güçlenmişti. Ama zaten bu benim büyük hayallerimdendir Mihriban Oğuz'un Menager, Derya Özyer'in Coach olduğu bir GS kadın basketbol takımı:)

Her hoca beraber çalışmak istediği oyuncuları seçer ve onlarla çalışmak için fırsat kollar. Ziya Doğan-Ayman ile Mourinho-Carvalho ile Lucescu-Sergen ile çalışmak için gittiği takımlara da onları götürmeye çalışmıştı misal. Ama gittiğin takıma göre davranışlarını değiştirmek zorundasın. Yani bazı hocalarda öyle bir hal aldı ki misal Zİya Doğan BJK'ın başına gelse Ayman'ı çağıracaktı eminim.:)) Şimdi benim teknik kadro oluşumu tamamlandıktan sonra ki korkum bu. Derya Özyer'in küme düşen TED'den oyuncuları GS'a toplamak gibi bir düşüncesi olmamalı. Elindeki oyuncu havuzuna geniş perspektiften bakmalı. Ama takımın başına bir hoca geldi mi biz az çok biliyoruz gelebilecek yerli oyuncuları. Zafer hoca geldiğinde Nİlay yiğiti Ceyhun hoca geldiğinde Şaziye'yi bekliyorduk. Şimdi de Ekrem hoca ismi çıktığı gibi Nevriye'yi getirmek ister demiştik. Derya Özer ismi geçiyor aklımıza hemen Gülşah akkaya geliyor. Benim itirazım var bu olaya.

Benim için hala ve hala en kilit olay Mihriban Oğuz´un takımın başına gelmesi ve Murat Tümer'in gönderilmesi. Bu ikisi olmadan Galatasaray Kadın basketbol takımını gene takip ederim ama kafamda hep amalar olur. Kİ takip etmemek için bahane arayan taraftarların önü de açılır. Ciddi söylüyorum Murat TÜmer gitsin bir şube kaptanı atansın. Kadın basketbolun başına Mihriban da gelsin. Değil Nevriye Erkek takımına da Mirsatı alsalar gıkım çıkmaz

Nevriye kötü oyuncu demek;Hatta bahar nevriye ile dalga geçiyor demek için ya başketbolu bilmemek ya da nevriye sevmemektendir diye düşünüyorum.Geçen seneki istatisliklere bakın derim.Keske nevriye bize gelse.Hem türk oyuncuların FB göre yetersiz olduğunu düşünüyoruz.Hem de milli takım oyuncusunu beğenmiyoruz.Arkadaşlar yerli olarak nevriye oynadığı bölge de oynayacak Türk veya Devşirme oyuncu kaç tane.Onu almayın bunu almayın bu takımda oynayacak yabancı sayısı belli.Yerli kim olacak.Işıl,Bahar ve diğerleri kaç sene sampiyon yaptılar bizi.Yerli oyuncular FB yerli oyuncularından iyi olmazsa sampiyon olmamız çok zor.

Şimdi açtım baktım istatistiklere ;

NY --> 10,6 sayı , 6,0 ribo , 2,4 asist , 1,8 top kaybıyla oynarken

BÇ --> 6,2 sayı , 4,0 ribo , 1,5 asist , 0,8 top kaybıyla oynamış .

Yaşlarına bakıyorum biri 34ünde diğeri 23 yaşında ...

irfan arkadaşım, nevriye kötü demiyoruz ki, nevriye artık eski nevriye değil, geçen sezon fenere doğru düzgün katkısı olmamış, bunu fenerliler bile söylüyor, belindeki ağrıları yüzünden doğru düzgün oynayamıyor, ayrıca yaş problemi de var, bu sene milli takımda son senesi olur, bir sene de ligde oynar bırakır

Gelsin buyursun. Ben faydalı ömrünün tükenmek üzere olduğunu düşünüyorum ama kimseye kin gütmem. Her sezonun psikolojisi o sezon içinde gelişir ve değerlendirilir. Yarış bittikten sonra ne Diana'da Galatasaray sevgisi kalır, ne de Nevriye'de öfke. Galatasaray'a karşı daha azimle, hatta iğneliyici röportajlarla oynayan Neslihan Darnel'e nasıl kimse önyargılı olmuyorsa Nevriye'ye de önyargılı olmamak lazım. Gelirse bocalayacağını tahmin ettiğim tek isim NTVSpor'dan İsmail Şenol. :) Şaka

ben Nevriye'nin gelmesini isterim, sonuçta fb'nin ilk beşini bozmuş olacağız,şuan yeri garati olan 2 oyuncudan biri fb'de,sonuçta Nevriye'nin yerine fb'nin oynatabileceği bir oyuncu yok,en kötü açıdan baksak bile,bize faydası olmasa bile,fb'ye zararı olur.Artık şu hoca ve kadro belli olsada bizde bunun konuşsak,bu belirsizlik sıktı artık…

Antrenör belli. Ekrem memnun yeni hocamız olacak. Ama kendisi şu an Efes Pilsen Yrd Coachu. Banvit-Efes serisi bittiğinde Efes elenirse açıklanacaktır. En kötü ihtimalle Erkek basketbol sezonu bittiğinde açıklanır. Hocanın açıklanmaması hocanın bu görev dahilinde çalışma yürütmediği anlamına gelmez bence.

Transfer içinse bence artık aceleye gerek yok. Sezon için kamplar 15 Ağustosdan sonra başlyacak hatta ona 1 Eylül diyelim. Amerikalı oyuncular WNBA sezonu bitince gelecek. Zaten olması gereken transferleri kaçırdık. Rakiplerimiz transferlerini tamamladı. Bu anlamda rakibimiz yokken neden panik transferi yapalım. Geçen sene Maya Moore çaylaktı ve ses getirdi avrupaya da transfer oldu. Bakalım belki yeni çaylaklardan da o tarz bir oyuncu çıkabilir ve kadroya dahil ederiz. Veya avrupada kulüpleri ile anlaşan oyuncular arasında sözleşme iptali yapan olur. Yani bir çok olumlu-olumsuz durum yaşanabilir yaz sezonunda. Bu yüzden madem geç kaldık acele etmeye gerek yok, sakin kalmalıyız. Öte yandan idari şubenin hala görevinde kalma yüzsüzlüğünü gösterdiği ortamda gelen transferler beni pek bağlamıyor.

Burada bile gelen tepkilere bakılırsa Nevriye gelse bişi olmaz. Hatta milletin epey hoşuna gitti heyecanlandı :) Öyleyse hoşgelsin ne diyelim. Ne de olsa maça giden yok hatta maçı izleyen yok. Umurunuzda değil parçalı forma-Nevriye kombinizasyonu. Gene biz seyredeceğiz. Bizim de kendimize ait mottomuz var o forma altındaki oyuncuya sesimiz çıkmaz ancak alkışlarız. Başarı gelince de herkes mutlu olur. Eeee aslolan başarı! Değil mi? O zaman Fb taraftarına kızmaya hiç hakkım yok. 2 sene önce " Yeaa gerekirse bizim başkan parasını verir alır " diyen adamlar şike damgasını yediler üstlerine. Sırf önemli olan başarı mantığı ile hareket ettikleri için. Biz başarıyı tabii ki istiyoruz ama ondan daha çok istediğimiz şeyler var. Buyrun kutlayın Nevriyenizi. Murat TÜmerle dansa kalksınlar halay çekin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...