2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevriye, şaka, yalan değil gerçekten GS'lıdır ancak yalakalık, hoş görünme, yüksek kontratı kaybetmeme duyguları hatunun karakterini yedi bitirdi.

Sportif anlamda her zaman kadromda görmek isteyeceğim bir transfer Nevriye, katkısı büyük olacaktır şüphem yok.

Ancak fb maçlarını düşündükçe içim burkuluyor dolayısı ile içime sinmiyor bu transfer, neyse Ekrem Memnun'a güveneceğiz bakalım ne olacak.

Nevriye her anlamda olumlu bir transfer olur 4 numarada oynatırız orta şutları iyidir ayrıca asistleride gerçekten iyidir , en önemlisi de şu muhteşem 3 lü zihniyetimizi de yenmiş olacağız bozmuş olacağız eğer Maya ile Nevriye gelirse biraz olsun içim kıpırdanmaya başlar .

Nevriye milli takımda idman bile yapamıyor belindeki sorundan dolayı. 32 yaşında ve ciddi anlamda artık bitme noktasında. Bahar varken hele ki Fenerin ona vermediği ciddi paralara gelecekse çok hatalı bir transfer olur. Umarım böyle bir hataya düşmeyiz. Eğer Işıl ve Bahardan daha düşük bir rakama imza atacaksa gelsin.

Saygılar.

Sancho ve Maya gelsin, tabi Nevriyede olur ama bitik bir oyuncuya çok fazla ücret vermemek kaydıyla. Toteme devam... Sancho ve Maya gelsin.

fenerliyim diyen bu kulübün ekmeğini yiyip karşıya giden her sporcu gibi Galatasaray'ı anmaktan bile kaçınan birini kabul etmek olmaz. İyi oynar oynamaz beni ilgilendirmez bazı değerler vardır ve onlar daha önemlidir. Onu wnba'ye taşıyan kulübün adından bile kaçınmış biri nasıl bu kapıdan içeri girer?

başarı her şey mi? ya da başarı ne? şampiyon oluruz ama nevriye'nin gelmesi bunu garantiliyor mu? ama bu kulubün değerlerine zarar vereceği garanti.

GS tribünlerine hareket çeken Taurasi zarar vermediyse Galatasaray'a, Nevriye hiç zarar vermez.Merak etmeyin.Şampiyon olursak veya Avrupa'da kupa alırsak, gelip burada Nevriye'yi eleştirecek misiniz ? Yoksa Taurasi'nin yapıldığı gibi kral mı olacak ? Şimdi Nevriye'ye saydıranlar eğer Galatasaray'a gelipte başarılı olursa, sevgi gösterilerinde bulunmasın sonra.

Arkadaşlar Nevriye gerçekten iyi bir transfer olur ama çok fazla ücret vermemek kaydıyla. Burda Nevriyeyi konuşuyoruz gelse bizi şampiyon mu yapacak o kadar eksik yerimiz var ki zannetmiyorum. Bırakalım Nevriyeyi gelir gelmez. Ros Casaresten alabileceğimiz oyunculara bakalım.

Hollingsworth yüksek ücret nedeniyle transfer edilememişti; umarım Nevriye'ye o civarda ya da yüksek bir ücret teklif edilmemiştir.

GS tribünlerine hareket çeken Taurasi zarar vermediyse Galatasaray'a, Nevriye hiç zarar vermez.Merak etmeyin.Şampiyon olursak veya Avrupa'da kupa alırsak, gelip burada Nevriye'yi eleştirecek misiniz ? Yoksa Taurasi'nin yapıldığı gibi kral mı olacak ? Şimdi Nevriye'ye saydıranlar eğer Galatasaray'a gelipte başarılı olursa, sevgi gösterilerinde bulunmasın sonra.
Taurasi'yi kabullenmemeye çalışan biri olarak ricam şudur ki,yanlış mübalağalara girmeyelim.O fotoğrafta arka tarafta biz varız.
Ek olarak kadın basketbolunun gerçeği bu maalesef.3-3.5 yerlinin tekel olduğu,sezonu belirlediği bir ortam.Bir şeyler olsun diyorsak bu tarz hamleler şart.Yerli havuzu genişlemiyor zira.

Maya , SAncho , Nevriye gibi isimler bence bizi büyük bir yükselişe götürür . Nevriye konusunda bir görüşe katılıyorum . Belki bize çok yararı olmaz ama FB ye büyük zararı olur..

Nevriye sevdiğim birisiydi, bazı şeyler yüzünden soğusam da Türkiyenin en iyilerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez, bize gelirse öyle büyük tepki vermem ama bilemiyorum katkı verebilecek mi, sürekli ağrılarından söz ediliyor, geçtiğimiz sezon fenere de pek katkısı olmadı, hayırlısı olsun gelirse ne diyelim

o değil de karşıyakalıların ağzı durmaz yine "taurasiye dopingçi dediniz, sonra bağrınıza bastınız, nevriyeye küfür ettiniz nasıl kabul edeceksiniz, midesizler" şeklinde atıp tutmaya başlarlar

Nevriye sevdiğim birisiydi, bazı şeyler yüzünden soğusam da Türkiyenin en iyilerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez, bize gelirse öyle büyük tepki vermem ama bilemiyorum katkı verebilecek mi, sürekli ağrılarından söz ediliyor, geçtiğimiz sezon fenere de pek katkısı olmadı, hayırlısı olsun gelirse ne diyelim

o değil de karşıyakalıların ağzı durmaz yine "taurasiye dopingçi dediniz, sonra bağrınıza bastınız, nevriyeye küfür ettiniz nasıl kabul edeceksiniz, midesizler" şeklinde atıp tutmaya başlarlar

Valla bence karşıyakalıların ne dediği hiç önemli değil,hem zaten konuşmadan önce kendilerine baksınlar:)
Saygılar…

Başarılı olmak istiyorsan alacaksın arkadaş fırsatını bulmuşken tabi sakatlıktan sonra kötü durumdaydı Nevriye ama en kötü ihtimal gelsin bizde yedek dursun, paraya gelince zaten harcıyoruz şimdi mi aklınıza geldi muhasebe yapmak, gelirse sevinirim diyerek bitireyim.

Nevriye konusunda görüşüm duruşum belli. Ama Galatasaray Kadın basketbol takımının sahiplenilmesini istiyorum. içerisinde bu kadar Galatasaray'lı ve camiasını sahiplenen kız varken bile takımı sahiplenmiyorsa bu taraftar, o zaman varsın gelsin Nevriye. Çünkü başarı olmadığı sürece kimsenin umurunda olacağı yok. Hoş başarı gelse de başka bahaneler gelecektir. Galatasaray taraftarı maça hele ki kadın basket maçına gelmemek için bahane üretmeye bayılır. Allahı var Kadın basketbol şubemizin idarecileri de koz vermek için her sezon başı yeni strateji geliştiriyor gibime geliyor.

Geçen sene Şaziye transferi içnide aynı tepkiler vardı. Allahı var koca sezon seyrettim takıma yararlı olmak için elinden geleni de yaptı. Son maçtan önce "Şaziye bu senin maçın olacak!" dediğimde güvenliydi buna hazırdı. Maç bittiğinde göz göze geldiğimizde bana bakışlarını unutmuyorum. Suçluluk duyuyordu yapamadık üzüntüsündeydi. Galatasaray'da istediğim oyuncu profili bu. Başarmak için mücadele etmeli başaramazsa o suçluluğu hüznü yaşamalı ama pes etmemeli. Tıpkı Işıl'ın kupa seromonisine gelip plaketi aldıktan sonra bize bakışları gibi. Ben o kızları öyle bakarken görmek istemiyorum. Bunun için onlar çalıştığı gibi idarecilerinde yönetiminde çalışması lazım kadro homojen olmalı

Transferlere gelirsek başta da dediğim gibi, bu şartlar altında Nevriye gelirse itirazım olmaz. Buna sevinirim. Galatasaray o gelirse güçlenmez ama FB o giderse zayıflayacaktır. Gelip gelmeyeceği konusunda bilgim yok. Çoğunluk geldi geliyor diyor ben se nasıl Dee'nin gittiğine uzun süre inanmamışsam onun geleceğine de inanmıyorum kulüp açıklayana kadar.

Bunun dışında Ros Casares'in mali durumunun belirsizliği sonucu o takıma yüklendiğimiz kesin. Bu da sezon başında yazdığım konuya geliyor. Transferleri hemen yapmadıysan artık acele etmenin gereği yok sabırlı olmalıyız demiştim. İşte onun meyvelerini yiyoruz şu an bir nevi. Maya gelirmi gelmez mi bilmiyorum ama Sancho büyük ihtimalle gelecek sanırım.

Maya gelmez ise Amerikalı tercihini PG'den yana kullanmak yararlı oalcak düşüncesinde ısrarcıyım. Sue Bird-Becky Hammon gibi iyi guardlar var ama gene daha önce dediğim gibi en doğru isim L.Whalen olacaktır.Çünkü Işılla birlikte hem çift oyun kuruculu bir sistemle oynayabilir hem de Lindsay'in içeri penetrelerinden şutundan faydalanırız. 1-2 oynayan Lindsay'i tercih ederim 2-3 oynayan Maya Moore yerine. Önümüzdeki günler Kadın basketbolu için güzel haberlere gebe ama tekrarlamak gerekirse, benim için en güzel haber idari kadronun istifası veya görevine son verilmesi olacaktır. Umarım "tüm beklentilerim" sezon başlamadan karşılanmış olur. Son olarak Mihriban Mihriban Mihriban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...