2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melisa Can tam bir hayal kırıklığı gerçekten. Hedef büyükse çok daha iyi bir devşirmeye ihtiyacımız var. Gözü karartmak lazım artık.

Melisa ile yollarını ayıracağını önceden bilen idareciler muhtemelen bir plana sahiptirler diye düşünüyorum.Umarım yanılmıyorumdur

4 numaralı pozisyon için Bahar Çağlar'ın alternatifi gözükmüyor.Melisa Can gittiğine göre Nevriye Yılmaz haberi doğruluk payı kazanıyor,ama bugün forumlarda teklifimizi reddettiği yazıyor.

Jessica Davenport=>İstanbul Üniversitesi : Çok iyi bir pivot aldılarki bu sene Indiana Fever formasıyla WNBA 'ye iyi başlayanlar arasında..

WNBA de oynayan(üst düzey) ve Avrupa da henüz bir kulüple anlaşmamış oyuncular :
Tamika Catchings-Indiana Fever
Swin Cash-Chicago Sky
Maya Moore-Minnesota Lynx
Nneka Ogwumike-Los Angelas Sparks
Sophia Young-San Antonio Silver Stars
Penny Taylor-Phoneix Mercury
Dewanna Bonner-Phoneix Mercury

4 numara transferi önem kazandı.Yeni devşirme kuralına göre bildiğim kadarıyla devşirilen oyuncu eğer milli takımda oynamıyor ise Türk statüsü elde edemiyormuş.Bu kurala uyan Nevlin ve Quanitra'dan başka oyuncu yok bildiğim kadarıyla.Nevlin, FB ile sözleşme uzattı.Quanitra'da UMMC'ye gitti diye biliyorum.Devşirme işi yaş.Ortada iki takıma da gidebilecek bir Nevriye var.Bakalım nereye imza atacak ? Ama bence Nevriye'yi kadrosuna katan, şampiyonluk yarışında büyük ölçüde avantaj sağlar.

Benim anlamadığım bir nokta var.Hepimiz 4 numaraya çok iyi bir yabancı transferi istiyoruz ve gönlümüzdeki isim Sancho Little.Buraya kadar herşey normal ama şu Nevriye Yılmaz nerden çıkıyor anlamıyorum.Yaşı 32 olmuş,kronik bel sakatlığı olan biri neden yüksek meblağ ödeyerek alınmak istenir ki?Elimizde pırlanta gibi gelişime açık olan Bahar varken bu transferi yapmak ona haksızlık olmaz mı?Hani hep bekliyoruz ya patlama yapmasını...Hem yabancı 4 numara alıp,hem de Nevriye'yi alırsak bu kız nasıl gelişecek?İşin Taraftar-Nevriye gerginliği kısmına hiç değinmiyorum çünkü bizim ülkemizde başarı,tüm değerlerden önce geliyor...Herkesin görüşüne saygım var ancak ben Nevriye'yi saydığım hususlardan dolayı bu forma altında görmek istemiyorum.

Ros Cacares kapanma kararı almış.Umarım yönetim elini çabuk tutup Sancho Little'ı alır.Maya Moore'da iyi olur ancak ben Tamika Cathings için şartların zorlanmasından yanayım.

Ros Casares kapandı. Sancho Moore Murphy gibi oyuncular boşa çıkacakmış. Moore bilmem ama Sanchoyu kesinlikle almalıyız. Karşı tarafında bir hamlesi olabilir diye konuşuluyor twitter'da. Eğer Sanchoyu kaçırırsa çok ayıp eder yönetim. Beceriksiz yaftası takmayalım onlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...