2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş ligde kalmayı başardı ama hiç bir transfer haberi okumadım onlarla ilgili. Seneye ligde kalmak daha zor olacak gibi. Herkes güçlenmeye bakıyor.

transfer haberini okumamanın nedeni kadın basketbol ve erkek voleybol şubelerini kapatma kararı almaları olabilir

"Beşiktaş'ta küçülme operasyonu başlıyor... Erkek voleybol ve kadın baskete kilit...

482 milyon lira borcu bulunan kulübü düzlüğe çıkarmak için çare arayan başkan Orman, her yıl açık veren iki şubenin profesyonel faaliyetlerine son veriyor

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nı hem Avrupa'da hem Türkiye'de zirveye taşıyan Milangaz gibi sponsorlar bulunursa, kapatma kararı gözden geçirilecek

Fikret Orman ve kurmayları, bütçeleri her yıl ciddi açıklar veren erkek voleybol ve kadın basketbol şubelerinin profesyonel faaliyetlerini sona erdirme konusunda görüş birliğine vardı"

:)

Beşiktaş'a güven olmaz ama. Geçen sene sonu yine borçlarıyla gündeme gelen erkek basket takımı oyuncuları yönetimi protesto etmişti. Demirören de ceza antremanları vermişti. Karşılıklı söz savaşı olmuştu. Yanlış mı biliyorum? Sonra o takım nasıl bu yabancıları aldı da herkesin başına çorap ördü, bu seviyelere geldi hala anlamış değilim.

Hentbol'dan çok kazanıyorlardır ki oraya ilişmiyorlar eminim. :)

erkek basketi pek takip etmediğim için bilemicem o durumları :) geçen sene sponsorları var mıydı, bu sene milangaz sayesinde aldılar bence

hentbol takımları en iyi şubeleri, 8. şampiyonlukları oldu sanırım bu sene, 4 senesi de üst üsteymiş, erkek voleybol ve kadın basketbolu kapatmak istemelerinin bir sebebi de başarısız olmaları

hentbol takımları en iyi şubeleri, 8. şampiyonlukları oldu sanırım bu sene, 4 senesi de üst üsteymiş, erkek voleybol ve kadın basketbolu kapatmak istemelerinin bir sebebi de başarısız olmaları

Demek istediğim bu zaten. Bir sebebi değil asıl sebebi o. Başarı varsa aç muslukları, başarı yoksa kapa muslukları. Ya da dersin ki yatırım yapamıycaz, genç takım çıkıp oynar. Kendimi bir Beşiktaşlı'nın yerine koyarak şunu söylerdim; bu kulüpte Portekizlilere verecek paran varsa sen benim voleybol, basketbol şubelerimi kapatamazsın arkadaş. Babanın kulübü mü o derdim ama Beşiktaş neredeyse o konuma geldi. Darboğaza geldiğiniz bir günde kulüp başkanımızın kadın basketbol takımını kapattım demesini ister miydiniz?

transferde elimize büyük bir fırsat geçti maya moore ve sancho tam aradığımız mevkiilerde oyuncular ros casaresin ilk 5 ini taşımış oluruz...ros casareste kriz olmasaydı açıkta kalıcaktık epiphany ile yolları ayırıp danilochkina yı da almak gerekir nadezha da yapabileceği birşey yok zaten yerli olarak bence devşirme heralde hodges dışında kısa oyuncu yok burcu çiğil alınabilir...alba ne zaman dönecek belli değil bu yüzden 5.yabancı olarak düşünülür...gülşahta yeni sezona yetişirse bence iyi bir takım oluruz... ama her sene aynı şey olmaz geçen yıl sorun vardı bu yılda bence daha planlı düşünülmeli....

borç 482 milyon TL açıklandı ise iyi gene, 600,700 milyonlardan bahsediliyordu, borcu az göstermeninde birçok yolu var tabiki tapusu sende olmayan stadı özvarlık olarak deftere geçmek gibi..

Öncelikle herkese merhaba.

Başarı için kalite şart elbette. Ancak bunun da öncesinde takım olabilme gerekliliği var. Geçen sezon hiç bir zaman takım olamadık. Bir sahneyi hiç unutmuyorum, Avrupa maçlarımızın birinde top kenardan oyuna sokulduktan sonra, Ceyhun Yıldızoğlu ısrarla "yayılın" diye bağırıyordu, Işıl ona bakıyor, o Işıl'a bağırıyor, Işıl hala ona bakıyor. Diğer oyuncularda da pek bir reaksiyon görememiştim. Alan savunması yaparken rakibin yürüye yürüye attığı basketler, adam adamada bomboş yediğimiz üçlükler, Ceyhun hocanın akıl almaz ve sabır tüketen hataları vs vs.

Bu dağınık tabloyu tersine çevirmeliyiz. Cem Akdağ'a yine ayıp edildi ama Ekrem Memnun da doğru bir tercih gibi gözüküyor.

Alba Torrens'in nasıl döneceği bizim için çok önemli, umarım sakatlığın getirdiği tüm hasarı üzerinden atar. Maya Moore ve Sancho'yu da kaçırmamak lazım. Ve takım olmak lazım, kilit nokta burada.

Bugüne kadar yapılan transferler ;

Nicky Anosike=>Kayseri KASKI
Nuria Martinez=>Kayseri KASKI
Kia Vaughn=>USK Praha
Quanitra Hollingsworth=>UMMC Ekaterinburg
Ceyhun Yildizoglu=>Mersin BSB
Jessica Adair=>Perfumerias Avenida
Viktoria Mircheva=>Nantes Reze
Cristina Ouviña=> Wisla Can-Pack
Ewelina Kobryn=>UMMC Ekaterinburg
Anita Teilāne=>UE Sopron
Nicole Powell=>Perfumerias Avenida
Ann Wauters=>GALATASARAY MP
Julie Wojta=>Belfius Namur
Olexandra Kurasova=>Rivas Ecopolis
Magdalena Leciejewska=>CCC Polkowice
Agnieszka Bibrzycka=>Fenerbahce
Katalin Honti=>Rivas Ecopolis
Jelena Milovanovic=>UE Sopron
Shenise Johnson=>UE Sopron
Marija Vrsaljko=>Perfumerias Avenida
Jaklin Zlatanova=>Rivas Ecopolis
Dora Horti=>Wisla Can-Pack
Evanthia Maltsi=>Kayseri KASKI
Tina Charles=>Wisla Can-Pack
Pauline Krawczyk=>Bourges Basket
Amanda Lassiter=>Mondeville
Crystal Langhorne=>Dynamo Moscow
Kristi Toliver=>Dynamo Moscow
Egle Sulciute=>Perfumerias Avenida
Petra Stampalija=>Wisla Can-Pack
Katie Douglas=>Wisla Can-Pack
Tatiana Popova=>UMMC Ekaterinburg
Sandra Pirsic=>Villeneuve d’Ascq
Tatiana Vidmer=>Dynamo Moscow
Romina Ciappina=>Hainaut Basket
Stephanie Dubois=>Villeneuve d’Ascq
Emilie Duviver=>Villeneuve d’Ascq
Anastasia Verameyenka=>Fenerbahce
Jelena Skerovic=>USK Praha
Emilie Gomis=>Lattes Montpellier
Justyna Zurowska=>Wisla Can-Pack
Lucie Bouthors=>Homend Antakya
Laura Harper=>Dynamo Moscow
Kateryna Dorogobuzova=>Arras
Lenae Williams=>Villeneuve d’Ascq
Svetlana Abrosimova=>Dynamo Moscow
Laine Selwyn=>Edremit Belediye
Stefanie Murphy=>Hainaut Basket
Constance Jinks=>Edremit Belediye
Francesca Zara=>Parma
Daria Mieloszynska=>Wisla Can-Pack
Rebbekah Brunson=>USK Praha
Tamara Abalde=>Basket Landes
Marina Kress=>Edremit Belediye
Jovana Rad=>Tarbes GB
Diana Taurasi=>UMMC Ekaterinburg
Taru Tuukkanen=>Caja Rural
Ziomara Morrison=>Rivas Ecopolis
Snezana Aleksic=>Dynamo Moscow
Belinda Snell=>CCC Polkowice
Queralt Casas=>Rivas Ecopolis
Anna De Forge=>USK Praha
Jolene Anderson=>Homend Antakya
Carolyn Swords=>Ceyhan Belediyesi
Sonja Kireta=>Parma
Essence Carson=>Istanbul Universitesi
Valeriya Berezhynska=>CCC Polkowice
Irina Osipova=>Istanbul Universitesi
Tugba Palazoglu=>Istanbul Universitesi
Tuğçe İnöntepe=>Ceyhan Belediye
Melike Bakırcıoğlu=>Edremit Belediye
Devran Tanaçan=>Edremit Belediye
Pınar Turan=>Edremit Belediye
Ayşegül Günay=>Kayseri KASKI

Aldığımız resmi oyuncu sayısı 1.
Tina Charles, Diana Taurasi, Ticha, Sulcuite, Sariye... Başka ayrılan ve sözleşmesi biten var mı?

maya moore ve sancho transferleri hakkında yeni bir bilgi falan varmı???yani kesin olarak ilgileniyoruz dimi bence bu son şansımız ortada kalıcaz maya transferinde rakip beklemiyorum ama sancho için acele etmeliyiz kaç yıldır takibimizde artık bu sene olsun...bu ros casares olayı tam şansımız oldu candece parkeri UMMC serbest bırakıcak ve yine 2 kıta dışını uzuna harcıyacağız diyordum ama iyi oldu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...