2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayla Pedersen=>Ceyhan Belediye
Elodie Godin=>Famila Schio
Dubravka Dacic=>Homend Antakya
Naile Çırak=>Homend Antakya
İlsu Darıcıoğlu=>Homend Antakya
Emma Meessaman=>Spartak Moscow

Maşallah nerdeyse bütün takımı yabancı yapmışssınız. Zaten elimizde Syl, Ann ve Alba var. Lig için tek yabancı hakkımız kaldı. Bu sene Avrupa falan değil artık ligde şampiyon olmamız lazım. Yapılanmayı buna göre yapmalıyız.

Prince çok iyi bir oyuncu WNBA da haftanın oyuncusu seçildi ortalamaları müthiş. Bence takımda kalmalı. SLy-Prince-Sancno-Alba-Ann
Lige mutlak şampiyonluk düşünüyorsak yerli kalitemiz artmalı

Maşallah nerdeyse bütün takımı yabancı yapmışssınız. Zaten elimizde Syl, Ann ve Alba var. Lig için tek yabancı hakkımız kaldı. Bu sene Avrupa falan değil artık ligde şampiyon olmamız lazım. Yapılanmayı buna göre yapmalıyız.
Önder abi sana katılmıyorum,benim için ligde şampiyonluktan çok avrupada final yada en azında son dörde kalmak daha önemli,bunun için elimize ros'un kapanmasıyla geçen fırsatı değerlendirmeliyiz,gerekirse 7 yabancılı bir kadro kurulsun avrupa için,şuan Ummc'ye en yakın avrupa takımı bence fb,ben fb'yi eğer bir kulvarda geçeceksek o kulvarın avrupa olmasını isterim.Prince,Maya,Alba,Sancho,Fowles ve Wauters şeklinde olmalı yabancılar,hatta avrupalı oyun kurucu bile alınabilir,o zaman işte avrupada Ummc'ye rakip olabiliriz.
Saygılar…

Önder abi sana katılmıyorum,benim için ligde şampiyonluktan çok avrupada final yada en azında son dörde kalmak daha önemli,bunun için elimize ros'un kapanmasıyla geçen fırsatı değerlendirmeliyiz,gerekirse 7 yabancılı bir kadro kurulsun avrupa için,şuan Ummc'ye en yakın avrupa takımı bence fb,ben fb'yi eğer bir kulvarda geçeceksek o kulvarın avrupa olmasını isterim.Prince,Maya,Alba,Sancho,Fowles ve Wauters şeklinde olmalı yabancılar,hatta avrupalı oyun kurucu bile alınabilir,o zaman işte avrupada Ummc'ye rakip olabiliriz.
Saygılar…

Bende normalde hep Avrupayı ön planda tutan biriyim ama kimsede sabır kalmadı artık. Euroleague' i alsak ligde de Fenere geçilip şampiyonluğu kaybetsek kimsenin umrunda olmaz ne yazık ki Avrupa.

Ligde 12 hatta önümüzdeki sezon için konuşacağımızı varsayarak 13 senedir şampiyon olamayan bir takım var ortada. Lig Şampiyonluğu çok değerli, Avrupa'da şampiyon olmak zaten o kadar da kolay değil.

Silvia Dominguez Ummc ile imzalamış.Bu yıl Ummc kesin El şampiyonu olur.Bizde bekleyelim hala bir koçumuz yok.Umarım Sancho da Fb ile anlaşmaz.

Prince'in mevcut kadro yapısında kesinlikle tutulması gerektiği kanısındayım. Dış oyuncu olarak yaratıcı bir isim bulmak bu saatten sonra zor.

Bildiğim kadarıyla geçen yılki gibi fazla yabancı olmayacak takımda. 5 yabancıyla oynarsak Prince dışında bir 4 numara Avrupa için transfer edilir. Elbette, Prince'in Rus pasaportu sorununu çözebilirsek orayı bir ABDli ile doldurabiliriz.

Little harika olur zaten. Onu hiç yazmadım bile. Onun transferinin gerçekleşmemesi üzerine yapılabilecekler üzerine birşeyler karaladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...