Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Ros Casares`in serbest bıraktığı 1.96`lık İspanyol power forvet Sancno Lyttle`ı renklerine bağladı.
Kaynak nedir
Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Ros Casares`in serbest bıraktığı 1.96`lık İspanyol power forvet Sancno Lyttle`ı renklerine bağladı.
Kaynak nedir
Emma Meessaman=>Spartak Moscow
Emma, Villeneuve d’Ascq ile 2 yıllığına anlaştı.Okulunu bitirdikten sonra Moskova'ya dönecekmiş ...
arkadaşlar bizim takımla ilgili bir gelişme yokmu?
Zaten elimizde Syl, Ann ve Alba var. Lig için tek yabancı hakkımız kaldı.
Abi Epiphanny Prince?
Önder abi sana katılmıyorum,benim için ligde şampiyonluktan çok avrupada final yada en azında son dörde kalmak daha önemli,bunun için elimize ros'un kapanmasıyla geçen fırsatı değerlendirmeliyiz,gerekirse 7 yabancılı bir kadro kurulsun avrupa için,şuan Ummc'ye en yakın avrupa takımı bence fb,ben fb'yi eğer bir kulvarda geçeceksek o kulvarın avrupa olmasını isterim.Prince,Maya,Alba,Sancho,Fowles ve Wauters şeklinde olmalı yabancılar,hatta avrupalı oyun kurucu bile alınabilir,o zaman işte avrupada Ummc'ye rakip olabiliriz.Maşallah nerdeyse bütün takımı yabancı yapmışssınız. Zaten elimizde Syl, Ann ve Alba var. Lig için tek yabancı hakkımız kaldı. Bu sene Avrupa falan değil artık ligde şampiyon olmamız lazım. Yapılanmayı buna göre yapmalıyız.
Önder abi sana katılmıyorum,benim için ligde şampiyonluktan çok avrupada final yada en azında son dörde kalmak daha önemli,bunun için elimize ros'un kapanmasıyla geçen fırsatı değerlendirmeliyiz,gerekirse 7 yabancılı bir kadro kurulsun avrupa için,şuan Ummc'ye en yakın avrupa takımı bence fb,ben fb'yi eğer bir kulvarda geçeceksek o kulvarın avrupa olmasını isterim.Prince,Maya,Alba,Sancho,Fowles ve Wauters şeklinde olmalı yabancılar,hatta avrupalı oyun kurucu bile alınabilir,o zaman işte avrupada Ummc'ye rakip olabiliriz.
Saygılar…