2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kalitesi mecbur artmali bence.lig de ayri avrupa da ayri kadrolar iyi olmaz takimin birbirine daha iyi alismasi icin yerlileri iyi monte etmek lazim düsünüyorum.Keske dün Efes-BJK serisi bitseydi de daha erken cözülürdü bu koc ve transfer politikasi.Bence Avrupayi düsünmek biraz zor olur bu yil ama yine de orada iyi transferlerle Final4 bekleriz.Karsi tarafa Sampiyonluk verdirmek acii olur cünkü biz hala 1 Sampiyonluk ile öndeyiz.Avrupa kacmiyor sonucta.Hayirlisi neyse o olsun artik

Sanırım kadroda 5 yabncı olacak. Ann Alba Fowles elde olanlar. Prince'nin bu seneki Wnba performansını gördükten sonra kesinlikle kalmalı tabi önce pasaport sorununu çözmeli. Son isimde Sancho Little olmalı kesinlikle. Bu kadroyla hiç değilse pota altında çok efektif oluruz. Ezilmeyiz. Ezeriz.

Alba Ocak ayına kadar yok. Nasıl döneceğide önemli. Onun yerine bir transfer yapılır mı ?

şutör bir oyuncu olmadan takım yürümez bu kişi ne alba torrens de epifanny prince, maya moore mutlaka takıma kazandırılmalı sancho ile birlikte.

Daha önemlisi malesef basketbola el atmış bazı şahsiyetler işleri iyice çığrından çıkardı, adamlara hoca beğendiremiyoruz, Fatih Terim şampiyon olmasaydı onunda altını oymaya başlamışlardı bu insaların kulüpten uzaktlaştırılmaları lazım acilen, kimler olduğu malumunuzdur zaten...

şutör bir oyuncu olmadan takım yürümez bu kişi ne alba torrens de epifanny prince, maya moore mutlaka takıma kazandırılmalı

şuan alabileceğimiz tek şutör maya moore
eğer onuda alamazsak lig oynanmasın

Arkadaşlar karışmayım karışmayım dedim ama duramadım, Maya Moore şutör bir oyuncu değildir! Maya'nın oyunu drive, içeriye kat, orta mesafe ve mümkünse post-up'dır. Bir oyuncu iyi şut atıyor diye şutör denmez. Şutör oyuncu kimdir? Indiana'lı Katie Douglas'dır Pohlen'dir, Dream'li Laurie Koehn'dir. Ama Maya Moore'u takımda isterim elbette ama şutör diye adlandırarak değil.

Bıze ılk once savunma yapacak sonra hucumda ceza atişlarını yuzdelı sokacak oyuncu lazım. Unutulmaması gereken bızım şuankı kadromuzda pondexter'ı savunacak oyuncumuz yok gecen sezon play off'larda basımıza buyuk bela olmustu.

Arkadaşlar karışmayım karışmayım dedim ama duramadım, Maya Moore şutör bir oyuncu değildir! Maya'nın oyunu drive, içeriye kat, orta mesafe ve mümkünse post-up'dır. Bir oyuncu iyi şut atıyor diye şutör denmez. Şutör oyuncu kimdir? Indiana'lı Katie Douglas'dır Pohlen'dir, Dream'li Laurie Koehn'dir. Ama Maya Moore'u takımda isterim elbette ama şutör diye adlandırarak değil.

Maya Moore'un esas pozisyonu şutör guarddır, yani taurasi ile aynı pozisyonda oynuyor, bunu ben demiyorum Eurosport ve ESPN diyor, atletik bir oyuncu olması içeri kat ederek oynaması onun artılarıdır, set hücumlarında ve oyunun kitlendiği anlardaki oyun tarzına bakarsanız tamamen şuta dayalı olduğunu görürsünüz, 3 sayılık ve boyalı alan şut istatistikleride ortada, benim neznimde Maya Moore angel mccoughtry'den daha iyi bir atlet, Katie Dauglas'tan daha iyi bir şutördür ama tabiki daha bir Tamika Catchings değil..

Maya Moore'un esas pozisyonu şutör guarddır, yani taurasi ile aynı pozisyonda oynuyor, bunu ben demiyorum Eurosport ve ESPN diyor, atletik bir oyuncu olması içeri kat ederek oynaması onun artılarıdır, set hücumlarında ve oyunun kitlendiği anlardaki oyun tarzına bakarsanız tamamen şuta dayalı olduğunu görürsünüz, 3 sayılık ve boyalı alan şut istatistikleride ortada, benim neznimde Maya Moore angel mccoughtry'den daha iyi bir atlet, Katie Dauglas'tan daha iyi bir şutördür ama tabiki daha bir Tamika Catchings değil..

Ruhsan bey şutör guard pozisyonunda oynayan her oyuncunun şutör olma özelliği yoktur. Pozisyona verilen isimdir o. Ayrıca Maya Moore bir forvettir yani 3 numara. Şutör lafı genelde Taurasi, Augustus, Katie Douglas gibi oyuncular için kullanılır ve Maya'nın şut mekaniği bu oyuncularla kıyaslanamaz. Maya Moore' u iyi bir oyuncu yapan özellikleri farklıdır. Maya Tamika gibi komple bir oyuncudur. Tabiki alabilirsek çok iyi bir iş yapmış oluruz ama sayı ortalaması +20 olabilecek bir isim bulmak takım için daha hayırlı olur gibi görünüyor şu durumda.

Saygılar.

Ruhsan bey şutör guard pozisyonunda oynayan her oyuncunun şutör olma özelliği yoktur. Pozisyona verilen isimdir o. Ayrıca Maya Moore bir forvettir yani 3 numara. Şutör lafı genelde Taurasi, Augustus, Katie Douglas gibi oyuncular için kullanılır ve Maya'nın şut mekaniği bu oyuncularla kıyaslanamaz. Maya Moore' u iyi bir oyuncu yapan özellikleri farklıdır. Maya Tamika gibi komple bir oyuncudur. Tabiki alabilirsek çok iyi bir iş yapmış oluruz ama sayı ortalaması +20 olabilecek bir isim bulmak takım için daha hayırlı olur gibi görünüyor şu durumda.

Saygılar.

Ruhsan bey, uzatmak istemiyorum Metin Bey gerekli açıklamayı yapmış o pozisyonun ismi.

Maya skorer olarak tabiki Diana yada Seimone' un yerini dolduramaz ama çok iyi bir takım oyuncusu olur keşke alabilsek. Ekrem hoca da genelde yıldızlara önem veren bir hoca değildir. Takıma iyi bir sistem oturtur ve takımdaki herkes bir yıldızdır onun için.

yönetim akıllıca bir iş yapıp Maya'yı transfer ederde herkes canlı seyredip nasıl bir oyuncu, iyi bir şutörmü değilmi hep beraber görmüş oluruz, Taurasi ve Tamika'nın komple hali olarak görülen bir oyuncunun şut mekaniğinden bahsetmekte enteresan, WNBA'nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olacak gözüyle bakılan Maya'yı fazla hafife alıyoruz anlaşılan..

Aslında eğer Sancho ve Moore alırsak iyi rotasyonumuız oluyor bence ligde is yaparız bir de Prince euroleague oynar ve bir oyun kurucu alırsak euroleague için iyi bir takım oluruz gibi geliyor.
Fowles Wauters
Bahar Sancho
Alba Gülsah Saziye
Moore Prince
Isıl Avrupalı guard
ile eurolegue de final oynuyabiliriz bence

FowleS Devsirme
Bahar Sancho
Alba Saziye Gülsah
Moore Ayşe
ısıl Özge yavaş
buda lig için fena kadro olmaz gibi geliyor ama mutlaka ama mutlaka Sancho ve Moore almalıyız.

Aslında eğer Sancho ve Moore alırsak iyi rotasyonumuız oluyor bence ligde is yaparız bir de Prince euroleague oynar ve bir oyun kurucu alırsak euroleague için iyi bir takım oluruz gibi geliyor.
Fowles Wauters
Bahar Sancho
Alba Gülsah Saziye
Moore Prince
Isıl Avrupalı guard
ile eurolegue de final oynuyabiliriz bence

FowleS Devsirme
Bahar Sancho
Alba Saziye Gülsah
Moore Ayşe
ısıl Özge yavaş
buda lig için fena kadro olmaz gibi geliyor ama mutlaka ama mutlaka Sancho ve Moore almalıyız.

Dediklerin çok doğru ve katılıyorum . Avrupa için yabancı oyuncumuz bence biraz fazla olmalı ki aksi takdirde UMMC ile başa çıkamayız .

Homend Antakya Belediye, Seattle Storm'un çaylak oyuncusu Shekinna Stricklen'i transfer etti.

Tennessee mezunu olan Shekinna Stricklen 1990 doğumlu ve 1.88 m boyunda. İkinci sıradan draft edilen Shekinna Stricklen, Seattle'de 7 maçta 21.3 dakika, 6.9 sayı, 3.7 ribaund, 0.9 asist ile WNBA kariyerine iyi sayılabilecek istatistiklerle başladı.Stricklen 1-2-3-4 pozisyonlarında oynayabiliyor.
bu transferi biz bile yapsak iyi görünebilirmiş övgüyle söz ediliyor hayırlı olsun

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz
GS kadın takımının yeni koçu Ekrem Memnun ve S.Lyttle transferi de bildiğim kadarıyla doğru.

Eyüp abi demin böyle bir twet attı umarım doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...