2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sancho süper bir hamle...maya da gelirse daha da süper olacak keşke epiphany prince yi avrupalı olarak devam ettirsek yabancı rotasyonu süper olur EU =epiphany-alba-wauters-sancho kıta dışı=maya moore-fowles olur zaten alba sakat wautersi de ligde oynatmayabiliriz...yerli olarakta özge yavaş-burcu çiğil-pınar demiroktan en az 2si alınsın nevriye yılmaz gelecekse gelsin yoksa türkiye ligi için yasemin horasan da olur...

Şu yönetim adam gibi gitsin Rusyaya Moskovayla anlaşsın Seimone'yi bize verin desinler Moore da iyi ama Augustus başka.Seimone gelirse çok iyi olur fakat bizim yönetim (yönetim?) olmadığı için imkansız.

Bence Ekrem Memnun ile birlikte oyun tarzımızıda değiştireceğiz, geçtiğimiz sezonlarda en büyük eksikliğimiz hızlı hücum edememek ve savunma zaafiyetiydi, bu seneki yapılanma bu şekilde giderse daha atlet ve daha hızlı bir takıma oluruz, bu oyun sistemi içinde Maya Moore daha faydalı olur, 1.83'lük boyuna rağmen iyi bir ribaundçu ayrıca smaçta yapıyor..

Yok smaç basıyormuş buymuş şuymuş bu işleri bırakalım.Gördük Fowlesda smaç basıyordu.Fowlesı çok severim orası ayrı.Bize smaç basıcak değil şutör bir guard lazım.Moore hem şutör hemde içeriye penetre edebilir.Bu yüzden Seimone olmayacak %100.Geriye tek Maya Moore kalıyor onada şükür.Fakat smaç attığından değil.Elde son bu kaldığından.

Fowles Wauters
Bahar Sancho
Alba Gülsah Saziye
Moore Prince
Isıl Avrupalı guard

bu kadro çok iş yapar. . .

eğer dediğiniz gibi 7 yabancı olursa hangi 3 oyuncu ligde oynamayacak? ayrıca oynamayacak olan bir yıldız oyuncuya o kadar para vermek ve bütçemizi gereksiz yere kullanmak ne kadar doğru?

Şuanda idrak etmemiz gereken şey şu; bize ligde başarı gerekiyor yıllardır Fenerbahçe şampiyon oluyor ve gelecek sezon olursa bizim rekorumuzu da kıracaklar ... Ligde başarı geldikten sonra Euroleague'de illa ki gelecektir!

Wautersın ligde işi zor.Bence oynatılmaması da gerek.Sonuçta senin elinde Fowles,Alba,Sancho,Moore olacaksa oynatmayacaksın.Fakat burda Fowlesada acıyorum yine 38 dakika oynayacak gibi duruyor.Yasemin Horasan diyorum alın 10 dakika oynasın en azından.O 10 dakika bile (2,5-3 dakika periyot periyot) Fowlesı çok dinlendirir.Kısacası bence bu sene kadro planlanması berbat olacak geçen seneki gibi.Bizi yine zor günler bekliyor.Hem erkek basketbolda hemde bayanlarda...

ligde şampiyon olmak istiyorsak bence biraz geç kaldık şampiyonluk yolunun hollingsworth-tuğba palazoğlu gibi yerli veya devşirme isimlerden geçiyordu bana göregeçen yıl sadece avrupa için sulciute-penicharo-matic transferlerine yatırılan parayla pek ala bu yılda quanitra alınabilirdi...bunu yapamadık o zaman nevriyeyi alıcaz...biz güçlenirken rakip zayıflıcak...nevriye hamlesi demek ligde fener uzun süre nevlini oynatmak zorunda demek o zaman şansımız olur bence....

Yok smaç basıyormuş buymuş şuymuş bu işleri bırakalım.Gördük Fowlesda smaç basıyordu.Fowlesı çok severim orası ayrı.Bize smaç basıcak değil şutör bir guard lazım.Moore hem şutör hemde içeriye penetre edebilir.Bu yüzden Seimone olmayacak %100.Geriye tek Maya Moore kalıyor onada şükür.Fakat smaç attığından değil.Elde son bu kaldığından.

sana soracak değilim ne yazacağımı üslübuna dikkat et, oradaki espiriyi anlayamıyorsan alıntı yapıp cevap yazma, bu arada smaç atılmaz basılır..

daha lig başlamadan, maçlar oynanmadan hemen şampiyonluk gitti havalarına bürünmüşüz, geçen sene kadroya bakıp şampiyonuz havasına girildiği gibi

sana soracak değilim ne yazacağımı üslübuna dikkat et, oradaki espiriyi anlayamıyorsan alıntı yapıp cevap yazma, bu arada smaç atılmaz basılır..
1-)Alıntı yapmadım.
2-)Sözlerim sana olmayabilir.
3-)Metnimin başını okumamışsın sonunu okumuşsun bizde hata yaparız.
4-)Ne yazıcağını elbette söyleyemem,söylemem.
5-)Yinede kırıcı olduysam kusura bakmayın.Benden yaşça büyük birine böyle gözükmek istemem.
6-)Ayşe Aybike Boran isimli kullanıcımız beni kastetmiş olabilir.Onada sözüm şu:Kaç seneden beri aynı şeyleri yaşıyorum ve geleceği biraz görmeye başladım bu şubede.Yaşım 18 kaç seneden beri takip ediyorsun diye sorabilirsin.Kendimi bildiğimden beri elimden geldiğince az kalır,en fazlasıyla senelerden beri takip ediyorum ve şampiyonluk zor kelimesi etmedim sadece kadro planlaması kötü dedim...

Eğer konuşulduğu gibi medical park desteğini çekerse moore ve sancho rüya olur ... Ekrem hoca iyi kadro kurulursa neden olmasın demiş eğer medical park çekilirse Ekrem hoca da gelmeyecek demek ki ...

Elbet sponsor bulunur takıma . Bu kadar kolay vazgeçilmez bir branştan. Ekrem Memnun önderliğinde kadro yapısı bence birazda gençlere önem vererek devam edilmeli .
C=Fowles , Wauters , Melek
PF=Bahar , Sancho , Gizem Başaran
SF=Şaziye , Alba , Balım , Gülşah
SG=Moore , Ayşe , Prince
PG=Işıl , Merve Usal(Özge) , Palau(Dumerc)

bence bu kadro hem ligde hem avrupada iş yapabilir. UMMC çok para yatırmış olabilir ama parayla maç kazanılmadığını bu sene bize bayanlarda Rivas Ecipolis erkekler de Olympiakos ve Beşiktaş Milangaz gösterdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...