2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsallah alınacak whelan'ın savunma yonu kuvvetlıdır. Yoksa pondexter ve angel karsısında alba'nında nasıl doneceğını bılmıyoruz cok zorlanırız.

Bundan birkaç ay önce Galatasarayın resmi sitesi galatasaray.org ' da Quanitra Hollıngsworth'u aldığımızın haberı vardı, o günden sonra daha da ismi geçmedi anlamadım :D

Evet yanlışım olabılır çünkü üzerinden birkaç ay geçti ama sanik ''Quanitra Hollingsworth Galatasaray'da'' gibi bi haber hatırlıyor gibiyim, hatta araştırmıştım iyi basketbolcu mu diye, neyse yanlış da olabılır. :)

Yok ben o zamanlar twitter kullanmıyordum , resmi sitede gördügümü sanıyorum çünkü bir ara çok giriyordum resmi siteye, yanlış gördügümü sanmıyorum hafızam iyidir.. Sonradan isminin çıkmaması da beni şaşırtmıştı. :)
Resmi sitede öyle bir haber çıkmadı. Sadece bir kaç basketbol haber sitesi Galatasaray'a geldi diye haber yapmıştı.

Galatasaray Epiphanny'den vazgeçti

Galatasaray, geçen sezon Rus takımlarına karşı oynatamadığı Epiphanny Prince'ten aynı sorunun sürmesi olasılığına karşı vazgeçti.

Chicago Sky'da sezona harika başlangıç yapan ve sakatlanana kadar 23 sayı ortalama ile oynayan Epiphanny Prince, Rus pasaportu almasına rağmen Rusya Milli Takımı'nda oynamayı reddettiği için Bosman statüsü zarar görmüş ve FIBA'dan geçen sezon Rus takımlarına karşı forma giyme iznini alamamıştı.

Galatasaraylı yöneticiler sorunun ortadan kalkmamış olduğu gerekçesiyle Epiphanny Prince'in önümüzdeki sezon kadroda yer almayacağını ifade ettiler.

Ann ile Hollingsword u takas etsek kabul ederlermi acep :)
Aslında Ann, Holingsword ile aynı düzeyde oyuncular.
Ancak Holingsword 800 bin dolara imza atmış.
Nevriye'yi aldığımız için pota altında sıkıntılarımızı çözdüğümüzü düşünüyorum. Nevriye-SLY-Bahar-Sancho
Bizim asıl sorunumuz kısa rotasyonu mutlaka zenginleştirmemiz lazım. Acaba Ekrem hoca Kıta dışı olarak şu an sakat olan Penny Taylor'ı mı düşünüyor savunma ve hücumda etkili bir oyuncu çünkü.
Ancak olimpiyat elemelerinde kadın milli takımında Birsel ile Işıl'ı gördükten sonra iyi bir guarda ihtiyacımız olduğunu da herkes anlamıştır. Işıl kesinlikle bu işi götürecek oyuncu değil.

Bahar'ın milli takım performansı harika. Maşallah nazar değmesin. Baharı da bu halde gordukten sonra uzun rotasyonunda sıkıntı çekiceğimizi sanmıyorum. Kısa rotasyonu çok önemli.

Lindsay Whalen ismi geçiyor ancak 1 numaraya ABD li alırsak takımda şut atacak oyuncu kalmaz. Whalen kesinlikle 2 numara oynayamaz . Hem savunması hemde şutu yeterli değil . Saf bir point guard Whalen . Asist yapsın penetre yapıup içeri girsin 3 maçta birde üçlük atsın . Böyle bir oyuncu..

Rus takımlarından sadece UMMC'ye karşı sıkıntı yaşarız gibi geliyor. UMMC'yi de yenmemiz için biraz şans yardım edecek..
Bu bakımdan Epiphanny'yi keşke bırakmasaydık. Ruslarla en fazla 3-4 maç yaparız, Piph olmadan da diğerlerini yenebiliriz..
Piph olsa da UMMC'ye zorlanırız.. Dolayısıyla Piph'in sorunu bu sene daha az önemli..
Geçen sene birkaç maç haricinde Piph'ten verim alamadık ama bu sene Ekrem Hoca ve Piph'in WNBA performansına bakınca
bu düzeyde çok fazla seçenek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...