yanlış anlaşılma olmasın, bu sezon gene 3 yabancı oynayabilecek, 2 ye 13-14 sezonunda düşürülecek ...
tamam yeni fark ettim hatamı demek ki alımda öyle kalmış
yanlış anlaşılma olmasın, bu sezon gene 3 yabancı oynayabilecek, 2 ye 13-14 sezonunda düşürülecek ...
abi inşallah..Quanitra'yı gördükten sonra Wauters'la takasının hayalini kuruyorum paso. 2-3 numara için ise USK Prag'da Katerina Elhotova var. Eurobasket2011'i izleyenler bilir, turnuva genelinde de bize karşı da inanılmaz yüzdeli oynamıştı. Geçen sene ELdeki maçta bize 16 sayısı var. Üstelik 89'lu daha. O da olmazsa Anete-Jacobsene Zogota fena bir alternatif değil 5. yabancı için.Wauters'in yerine 2-3 oynayacak biri alınacak, onu saymayın 5.yabancı olarak, takas mı olur artık karşılıklı mı anlaşılır bilemem.
abi inşallah..Quanitra'yı gördükten sonra Wauters'la takasının hayalini kuruyorum paso. 2-3 numara için ise USK Prag'da Katerina Elhotova var. Eurobasket2011'i izleyenler bilir, turnuva genelinde de bize karşı da inanılmaz yüzdeli oynamıştı. Geçen sene ELdeki maçta bize 16 sayısı var. Üstelik 89'lu daha. O da olmazsa Anete-Jacobsene Zogota fena bir alternatif değil 5. yabancı için.
İlki merak ediyorum Wauters'i izlediniz mi ve ya tanıyor musunuz? Kadın Euroleague All-Time Scorer boru değil!
3 yabancı sahada 2 si dışarıda bunların 2 si Amerikalı 3 ü avrupalı olacak heralde.Seneye kural yine değişecekmiş.
Oyun kurucu olarak Işıl'la mı devam edilmeli yani?Whalen ile bence de olmayacak Tamika'ya hak ettiği ücreti versinler takıma gelsin hem Ekrem Hocan'nın tam aradığı oyuncu savunmacı ve skorer. Ha Tamika da olmuyorsa Penny bile olabilir sakatlık durumu düzelecekse lige kadar.
Oyun kurucu olarak Işıl'la mı devam edilmeli yani?
Oyun kurucu olarak Işıl'la mı devam edilmeli yani?
Birinci oyun kurucudan bahsediyorum yahu ikinci oyun kurucumuz zaten Işıl olacak, aslında ligi düşününce uzun rotasyonunda Nevriye ve Bahar varken ve uzun dakikalar alacak olan Fowles varken bir yabancı daha oynatmak fazlasıyla lüks olmaz mı? Benim kişisel fikrim 1, 2 ve 3'e yabancı almak daha iyi olur.