2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevrİye bİr an Önce aÇiklanir umarim gerÇekten İnanilmaz gÜÇ kaybettİ yerlİ olarak karŞi taraf umarim bİr de tuĞba İle bu yerlİ hamlesİnİ kapatabİlİrİz .

Pekala bahsi görüyorum ve arttırıyorum. Birsel ve Nevriye karşıda olduğu sürece ,bu yerli pazarı ve yabancı sınırlamasıyla Fenerbahçe ile yapacağım 10 serinin 9'unu kaybederiz.Son 5 veya 6 seneyi kaybettik zaten belki sonraki 4-5 seri daha olsa arada bir tane alırız o kadar.Şimdi durum dengelendi. 4 numaraya bir yabancı alacaklar ve Cappy-Angel ikilisi aynı anda oynayamayacak.Bu ne kadar büyük bir darbe Fenerbahçe için.Bunu nasıl göremezsiniz.

Katılıyorum.. Cappy inanılmaz hızlı ve dış şut yüzdesi iyi bir oyuncu. Geride bıraktıgımız sezonda FB ile yaptıgımız maçlarda çok canımızı yaktı, Angel-Nevriye-Cappy üçlüsü takımın en yüksek şut yüzdeli isimleriydiler.

Resmi olarak nevriyenin sözleşmesi 30 haziranda bitiyormuş bu nedenle açıklama bu tarihten sonraya kalmış.Gs ın bu hamlesi bizim takıma aşırı katkı vermesede rakibin kurduğu EL şampiyonluğu rüyasına ağır darbe vurmuştur.Yani biz onların sistemini bozmuş olduk.Eğer Sancho yuda alırsak bizim pota altı kemik olur.Ann gidermi bilmem ancak giderse bu gidiş avcurpadaki rotasyonumuza etki eder.

Takımda kalanlar:Işıl Alben, Bahar Çağlar, Şaziye İvegin, Gülşah Gümüşay, Ayşe Cora, Yasemen Saylar, Gizem Başaran, Melek Bilge, İlayda Tokmak, Alba Torrens, Sylvia Fowles
Yeni gelenler ve Gelecek olanlar :Ann Wauters (İspanya-Ros Casares), Özge Yavaş (TED Ankara Kolejliler),Nevriye Yılmaz,Sancho Little

artı 2 kısa forvet ile yerli kadromuz ve yabancı kadromuz çok iyi olacak bence.

nevriyeyi almak birşey ifade etmiyor 2 numara lazım bize ...onlar 5 numaraya ligde yasemin horasanı -avrupada da veremeyenka yı çekebilirler sorun olmaz...elimizde şu an yine angel-ve özellikle cappie yi savunacak bir isim yok...uzun rotasyonunda üstünüz ancak kısa rotasyonunda birsel-angel-cappie bizim kısaları ezer bence su an 2 tane kısaya ihtiyacımız var (1 kıta dışı+1 avrupalı)

Katılmıyorum. Bu nasıl bir çaresizlikmiş ki koca Galatasaray Nevriye'yi almaza şampiyon olamazmış. Böyle bir şeyi nasıl düşünebiliyorsunuz ilginç.

KAÇ SENEDİR dünyanın en iyi oyuncularını getiriyoruz ama olmuyor Türk oyuncular(nevriye) olmadan olmuyor net.5 senedir şampiyonlık bekliyoruz final serilerinde maçlar bittikten sonra yorumcular Türk oyuncular katkısı diyip duruyorlar eeeee..... Nevriye yi alarak Türk oyuncu kadrosunu baya arttırdık rakibinkinide düşürdük

Ah be yönetim sene başında Wauters'a parayı vereceğine Quanitra'ya versene.. UMMC 800bin vermiş. Bence oyuncu olarak etmez ama kontenjan bile doldurmadığından vermek şart. ummc ile quanitra-wauters takası yapsak yerler mi acaba*nerd*. Adamlar için bir şey değişmiyor ikisi de Avrupalı pivot. ah be bu başıboşluk yok mu şubede adamı kanser eder.
Şimdi Sancho'yu Avrupalı sayarsan devşirme oynatamıyorsun yok kıta dışı sayarsan Maya alınamıyor (alınsa da Sancho-Syl-Maya'dan biri tribünde). Olası en iyi senaryo 1 ve 2 numaralara devşirme+Avrupalı alınıp Sancho'yu kıta dışı saydırmak.

Elde alınacak devşirme olmadığına göre Sancho yu devşirme statüsünde Avurpalı olarak oynatmak en mantıkslısı gibi.Aslında sağlam bir Alba ve şutör Amerikalı ile kadro yine fena olmuyor.Türkiye için Sylwia+Sancho+Maya(Whalen)+Alba.
Avurpa için Sylwia+Alba+Wauters+Sancho+Maya+Avurpalı

Elde alınacak devşirme olmadığına göre Sancho yu devşirme statüsünde Avurpalı olarak oynatm)ak en mantıkslısı gibi.Aslında sağlam bir Alba ve şutör Amerikalı ile kadro yine fena olmuyor.Türkiye için Sylwia+Sancho+Maya(Whalen)+Alba.
Avurpa için Sylwia+Alba+Wauters+Sancho+Maya+Avurpalı
Haklısın hocam. gece gece tbf'nin sitesini karıştırdım.Gözden kaçan biri var mı diye. Elde bir tek kaski'deki barbara turner var. o da kaski sanders'ı devşirdiği için). Maalesef turner için Maya'dan vazgeçmeye değmez.
Türkiye için Işıl-Özge-Yasemen üçlüsüne güveneceğiz pg'da.

Işıl-Özge-Yasemen ----->Birsel-Esmeral-Olcay
Maya(?)-Alba-Gülşah-Ayşe----->Cappie-Olcay-Kübra
Alba-Şaziye-Bahar-Gülşah ----->Angel-Biba(el)-Kübra
Sancho-Nevriye-Bahar ----->Angel-Verameyenka-Nevin
Syl-Sancho-Ann(el) ----->Verameyenka-Matovic-Yaso

Şu karşılaştırmada onların 5 numara rotasyonu güçlü gibi gözükse de aynı anda hem Vera hem de Matovic'i kullanmayacaklardır. Nevriye'nin etkisi yukarıda görülüyor. Adamların gerçek bir 4 numaraları yok. Şu anda onların yerinde olsam Kaski'deki Sanders için ne buy-out isterlerse verirdim. 1 numarada Birsel'e aşırı yük binmiş gibi ama yine de bizim 1 numara rotasyonundan daha etkili.

Ben 5 numarada Bizden iyi olduklarına katılmıyorum.Sancho ve Nevriye gerektiğinde 4-5 oynayabilirler bence.Syl yi 10 dakika dinlendirseler yeter zaten.Euroligte zaten bize rakip olamazlar(Uzun rotasyonu konusunda)

Guardın kadar konuşursun sözünü bence yabana atmamak lazım. Fenerbahçe, Birsel Vardarlı ile her sene point guard pozisyonunda büyük üstünlük kuruyor. Galatasaray'ın şampiyonluk ve EL'de başarı yolundaki en önemli ihtiyacı oyunu domine edecek bir point guarddır.

q4THu.jpg

Ben 5 numarada Bizden iyi olduklarına katılmıyorum.Sancho ve Nevriye gerektiğinde 4-5 oynayabilirler bence.Syl yi 10 dakika dinlendirseler yeter zaten.Euroligte zaten bize rakip olamazlar(Uzun rotasyonu konusunda)
Bizden iyiler demedim. Görüntüde daha kalabalıklar ama aynı anda oynatamadıkları için görüntüde kalıyor sadece demek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...