Nevrİye bİr an Önce aÇiklanir umarim gerÇekten İnanilmaz gÜÇ kaybettİ yerlİ olarak karŞi taraf umarim bİr de tuĞba İle bu yerlİ hamlesİnİ kapatabİlİrİz .
Pekala bahsi görüyorum ve arttırıyorum. Birsel ve Nevriye karşıda olduğu sürece ,bu yerli pazarı ve yabancı sınırlamasıyla Fenerbahçe ile yapacağım 10 serinin 9'unu kaybederiz.Son 5 veya 6 seneyi kaybettik zaten belki sonraki 4-5 seri daha olsa arada bir tane alırız o kadar.Şimdi durum dengelendi. 4 numaraya bir yabancı alacaklar ve Cappy-Angel ikilisi aynı anda oynayamayacak.Bu ne kadar büyük bir darbe Fenerbahçe için.Bunu nasıl göremezsiniz.
Katılmıyorum. Bu nasıl bir çaresizlikmiş ki koca Galatasaray Nevriye'yi almaza şampiyon olamazmış. Böyle bir şeyi nasıl düşünebiliyorsunuz ilginç.
Haklısın hocam. gece gece tbf'nin sitesini karıştırdım.Gözden kaçan biri var mı diye. Elde bir tek kaski'deki barbara turner var. o da kaski sanders'ı devşirdiği için). Maalesef turner için Maya'dan vazgeçmeye değmez.Elde alınacak devşirme olmadığına göre Sancho yu devşirme statüsünde Avurpalı olarak oynatm)ak en mantıkslısı gibi.Aslında sağlam bir Alba ve şutör Amerikalı ile kadro yine fena olmuyor.Türkiye için Sylwia+Sancho+Maya(Whalen)+Alba.
Avurpa için Sylwia+Alba+Wauters+Sancho+Maya+Avurpalı
tuğçe canıtez , özge yavaş , palau ve maya mooru alsak çok iyi bir kadroya sahip oluruz.
Bizden iyiler demedim. Görüntüde daha kalabalıklar ama aynı anda oynatamadıkları için görüntüde kalıyor sadece demek istedim.Ben 5 numarada Bizden iyi olduklarına katılmıyorum.Sancho ve Nevriye gerektiğinde 4-5 oynayabilirler bence.Syl yi 10 dakika dinlendirseler yeter zaten.Euroligte zaten bize rakip olamazlar(Uzun rotasyonu konusunda)