2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whalen ismi çok geçmeye başladı.Yakın zamanda açıklanabilir.1 yerine 2 numara Seimone'yi getirsek daha iyi olurdu.Işıl-Özge takımı idare edebilirdi.Olmadı Euroleague için bir tane avrupalı 1 numara daha alınırdı.

4-5 Numaralı Pozisyonlarda herhalde avrupanın en iyi takımı olduk.Ancak Bu kısa rotasyon o kadar zayıf kı çok ilginç bir takım olduk.Yine de kısa rotasyon için transfer yapılacağını düşünüyorum.Tabiki bu transferlerin iyi şutörler olması gerekiyor.O zaman avrupa ve türkiye de iş yapabilir bu takım.

Sayın Çağdaş Büyükköşker, sırasıyla yazdıklarınıza cevap vermek istiyorum ;

1.si Sadece Işıl-Nevriye değil bütün Türkler'den verim almak çok önemli umarım bu verimi alırız
2.si Kara Lawson, Avrupada oynamıyor ve Katie Douglas, Tina ile birlikte Wisla Can-Pack ile anlaştı.
3.sü Aguilar'ı gerçekten ben de istiyordum çok muhteşem saf bir oyun-kurucu.
4.sü Fener'in şampiyonluğunu birsel&cappie kazandırdı haklsınız ama Penny zaten sakattı yani oynamadı
5.si Casares maçını Palau ve Silvia'nın 3lükleriyle kaybetmedik sadece maç orda koptu maçı tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum.
6.sı Whalen, Lynx ile WNBA şampiyonu olmuş bir oyuncu kalitesi tartışılır ama biz de o kadar üst düzey bir takım değiliz bunu kabul etmek lazım yıllardır şampiyon olan bir takımmışız gibi konuşuyorsunuz ...
7.si o bahsettiğiniz final serisinde Tamika sadece evimizdeki maçta son saniyede topu kendi kullanmayıp Işıl'a verdi diye hem Işıl'a hem Tamika'ya edilmedik küfür söylenmedik laf gelmedi ve bunların hiçbirini hak etmeyen bir oyuncu sadece bir hata için bu kadar üstüne gitmek haksızlık ...
8.si Nasıl, hiç katkı yapamadı Augustus'a ? maçları tekrar izlemenizi istiyorum özellikle deplasmandaki maçlarımızı izleyin Tamika gibi efsane bir oyuncuyu haksızlık ediliyor ...
9.su Maya Moore'u sabaha kadar isteyin Çin'de bir takım ile anlaştı zaten
10.su Tamam Tamika skorer bir oyuncu değil ama Alba varken Tamika'nın ne işi var demek çok saçma ...
11.si Palau'yu dediğiniz gibi herkes ister ama sonra kurduğunuz cümleyi anlamış değilim Palau zaten İspanyol yani Avrupalı olması şaşırtıcı bişey değil
12.si Sue Bird'i herkes ister Ruslar kapar bu iş böyledir ve Sue Bird, Euroleague'de oynayacak
13.sü Oyun-Kurucu önemlidir ama herşey onda bitmez, bunu kanıtlayan takımlar oldu oyun-kurucusuz şampiyon olmak hayal değildir ...
14.sü Ceyhun Hoca, her ne kadar Diana Taurasi'yi getirse bile Augustus'u göndermek büyük hataydı ve gerçek Galatasaray'lıları takımdan göndermek üzerine başka bir klüp tanımıyorum ...

Ayrıca Tamika skorer bir oyuncu değil bunu herkes bilir savunmasıyla ve çok yönlülüğüyle ün yapmış bir oyuncu ve eğer Ekrem Memnun savunma takımı kuracağız diyorsa en doğru adres her zaman Tamika CatchinGS'dir. Sadece şu takımı sahada hayal edin Işıl-X-Tamika-Sancho-Sylvia ; hangi oyuncu pota6na girmeye cesaret edebilr hangi oyuncu cross-pass atmaya cesaret edebilir, herkes bilirki bir saniye dahi konsantrasyonunu kaybederse o top anında çalınır ve potanda sayıyı görürsün ...

Bunlar benim görüşüm katılan olur katılmayan olur saygı duyarım, kimse hakaret olarak algılamasın lütfen

Ekaterinburg'da Diana Taurasi, Sue Bird, Candace Parker var yani büyük ihtimal Sue Bird EL'de oynamayacak, Taurasi konusunda çok büyük hata yaptık malesef, şu kurduğumuz kadroda Taurasi olsaydı EL şampiyonluğu hiç uzak ihtimal değildi..

bence wauters gitmeli plansızlıkla yapılmış transfer başımızı ağrıtıyor belki şu an gitmesi için tazminat ödeyeceğiz o tazminatı augustus yada danilochkina için ödeyebilirdik...
Lindsay Whalen bence hemen alınmalı belki bi skorer değil ama böyle bir pota altını besleyebilecek 1 numara bence....asist özelliği daha aktif olan oyun kurucu ben her zaman galatasarayda görmek istemişimdir...

Ann Wauters, fazla hafife alınıyor diyelim ki 3 numara transferi yapmadık ki ben de böyle olacağını düşünüyorum zaman zaman 3 uzunla oynamak durumunda kalacağız ve bu rotasyonda Wauters çok önemli bir yer sahibi olabilir.

UMMC'de kimin Euroleague'de oynayacağı büyük soru işareti, her ne kadar çoğu kişi Sue Bird'in kadro dışı kalacağını söylese de bence Sue Bird oynayacak ve Candace Parker'ı dışarıda bırakacaklar ki bu yazın yaptıkları uzun transfelerini açıklar cinsten. Ama bence değiştirerek oynayacaklar yani bir hafta Parker, bir hafta Sue Bird ve bir hafta Diana Taurasi'yi oynatarak Final-8'e kadar bir karara varmak isteyeceklerdir ...

Lindsay Whalen alınmalı mı? ben Prag'dan ayrıldıktan hemen sonra yani 2-3 ay belki daha önce alınmasını dile getirmiştim ama şuanda kafamda büyük soru işaretleri oluştu, Prag'daki performansından anlıyoruz ki Avrupa'da WNBA'de oynadığı gibi oynuyamıyor mesela Ticha Penichero oda öyle bir WNBA Efsanesi ama Avrupa'da o kadar etkili olamıyor hatta vasat kalıyor. Ama Ekrem Hoca, bir savunma takımı düşünüyor ve savunmada kapılacak topları düzgün kullanan birilerini istiyorsa bu kesinlikle Lindsay Whalen'dir. Açık sahada Lindsay Whalen-Alba Torrens ikilisini durdurmak imkansıza yakın olacaktır. Ama 2 tane vasat savunmacı Lindsay ve Işıl'ı savunmada ne kadar kaldırabiliriz bilmiyorum. Kabul etmek lazım Işıl Alben, çok iyi baskı yapar, top çalar ama hiçbir zaman iyi bir set savunmacısı olmadı, sürekli adam değişir, adam kovalamaz, gereksiz yardımlara gider vs vs

Ayrıca Lindsay Whalen, üst düzey bir oyun-kurucu değildir görüyorum ki bazı arkadaşlar pota altımızı besleyecek asist özelliği yüksek bir oyuncu falan demiş, Lindsay Whalen bir guarddır ve saf bir oyun-kurucu değildir. asistleri de Lynx'de görüyoruz ki penetre-pass üzerinden geliyor ve takımında Brunson-Moore-Augustus gibi oyuncular olunca otomatikmen asistlerin artıyor ayrıca hepimiz biliyoruz ki Amerika'da neredeyse her attığın pasa asist yazıyorlar

Wauters kesinlikle gönderilmeli ama gönderirsek pota altında sorun yaşayan FB kapalır buna dikkaet etmeliyiz.
Ama Wauters'ı gönderip yerine mutlak kısa bir oyuncu bulmak lazım.

Ann Wauters, fazla hafife alınıyor diyelim ki 3 numara transferi yapmadık ki ben de böyle olacağını düşünüyorum zaman zaman 3 uzunla oynamak durumunda kalacağız ve bu rotasyonda Wauters çok önemli bir yer sahibi olabilir.

UMMC'de kimin Euroleague'de oynayacağı büyük soru işareti, her ne kadar çoğu kişi Sue Bird'in kadro dışı kalacağını söylese de bence Sue Bird oynayacak ve Candace Parker'ı dışarıda bırakacaklar ki bu yazın yaptıkları uzun transfelerini açıklar cinsten. Ama bence değiştirerek oynayacaklar yani bir hafta Parker, bir hafta Sue Bird ve bir hafta Diana Taurasi'yi oynatarak Final-8'e kadar bir karara varmak isteyeceklerdir ...

Lindsay Whalen alınmalı mı? ben Prag'dan ayrıldıktan hemen sonra yani 2-3 ay belki daha önce alınmasını dile getirmiştim ama şuanda kafamda büyük soru işaretleri oluştu, Prag'daki performansından anlıyoruz ki Avrupa'da WNBA'de oynadığı gibi oynuyamıyor mesela Ticha Penichero oda öyle bir WNBA Efsanesi ama Avrupa'da o kadar etkili olamıyor hatta vasat kalıyor. Ama Ekrem Hoca, bir savunma takımı düşünüyor ve savunmada kapılacak topları düzgün kullanan birilerini istiyorsa bu kesinlikle Lindsay Whalen'dir. Açık sahada Lindsay Whalen-Alba Torrens ikilisini durdurmak imkansıza yakın olacaktır. Ama 2 tane vasat savunmacı Lindsay ve Işıl'ı savunmada ne kadar kaldırabiliriz bilmiyorum. Kabul etmek lazım Işıl Alben, çok iyi baskı yapar, top çalar ama hiçbir zaman iyi bir set savunmacısı olmadı, sürekli adam değişir, adam kovalamaz, gereksiz yardımlara gider vs vs

Ayrıca Lindsay Whalen, üst düzey bir oyun-kurucu değildir görüyorum ki bazı arkadaşlar pota altımızı besleyecek asist özelliği yüksek bir oyuncu falan demiş, Lindsay Whalen bir guarddır ve saf bir oyun-kurucu değildir. asistleri de Lynx'de görüyoruz ki penetre-pass üzerinden geliyor ve takımında Brunson-Moore-Augustus gibi oyuncular olunca otomatikmen asistlerin artıyor ayrıca hepimiz biliyoruz ki Amerika'da neredeyse her attığın pasa asist yazıyorlar

uzun konusunda Parker'i dışarda bırakmaları çok zor geçen sene bizle oynadıkları maçta sadece Sandrine Gruda etkili olmuştu. Bu sene Fowles'la karşı karşıya kalacaklar Quanitra, Kobryn ve yaşı ilerlemiş Stepanova'nın Fowles'i savunabilme ihtimalleri oldukça düşük ayrıca Amerikalıları sürekli değiştiremezsin 3 veya 5 defa değiştirebiliyorsun biz bu yüzden kullanamadık Syl'i. Lindsay'ın üst düzey bir oyun kurucu olmadığını düşünebilirsin ama bizde çok üst düzey bir takım değiliz Lindsay pota altını gayette iyi besleyebilir. Alacak başka bir Amerikalı yok çünkü

Wauters'ın yerine kısa almakla nasıl bir bağlantı kurulabilir? Syl-Nevriye-Sancho iş yapar desek 2 dakika sonra ne yapabileceği belli olmayan bir Bahar yine Wauters'i tercih ederim duruma göre Sancho 3'e çekilebilir Wauters'da 4 oynar. Kısa oyuncu elbet bulunacak ama Ann'ın gidip gitmemesiyle alakası olmaz

Bende Wauters gitsin diyenleri anlamıyorum,6 yabancı oynanatamayız diye bir kuralmı var(2 kıtadışı 4 avrupal),bide Palau gibi bir avrupalı guard boştayken neden sürekli Whalen ismi geçiyor,eğer Whalen'ı alırsak hangi avrupalı skoreri alacaz?Bence öyle bir avrupalı skorer(boşta) yok,yada varda ben görmüyorum:)

Nevriye'nin biraz bel rahatsızlıgı var, Fowles'ı arada dinlendirirsin.. Sancho-Nevriye, Nevriye-Wauters, Wauters-Sancho vsvsvs.vs.. Wauters'ı niye gönderiyoruz anlamadım, yedekte Wauters gibi bir silahın var işte rahat mı batıyor ??

Ann Wauters kesinlikle kalmalı. Euroleague sampiyonluğu hedefse -ki daha önce 3.'lük yaşamış hocamızın kuracağı takımın hedefi o olmalı- 5 tane iyi uzuna sahip olmak gerekir. Biz de bu beşliyi tamamlamış durumdayız, bunu bozmak pek de akıllıca olmaz. skorer guard almak için neden bir uzunumuzu feda edelim ki, aynı anda sözleşme yapabileceğimiz yabancı sayısında bir sınırlama mı var? Bir Euroleague maçına 12 tane avrupalıyla çıkabiliyoruz diye biliyorum ama yanlış mı acaba???

Ann Wauters kesinlikle kalmalı. Euroleague sampiyonluğu hedefse -ki daha önce 3.'lük yaşamış hocamızın kuracağı takımın hedefi o olmalı- 5 tane iyi uzuna sahip olmak gerekir. Biz de bu beşliyi tamamlamış durumdayız, bunu bozmak pek de akıllıca olmaz. skorer guard almak için neden bir uzunumuzu feda edelim ki, aynı anda sözleşme yapabileceğimiz yabancı sayısında bir sınırlama mı var? Bir Euroleague maçına 12 tane avrupalıyla çıkabiliyoruz diye biliyorum ama yanlış mı acaba???

Arkadaşım Burak Yılmaz'dan girip Ann Wauters'dan çıktığına göre yine mi güzelsin yine mi çiçek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...