2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonner 2 oynayabiliyor diye aklımda kalmış sanki hatırlıyordum 2 oynadığını ama neyse sağol uyarı için....(bence 1 tane kendisi için oynayan isim her takıma şart bence işler zora girdiği dakikalarda sorumluluk alabilecek kapasitede)

2 oynar oynamasına da verim alamazsın. Her takıma kendine oynayan biri şart ama Bonner bunun ayarını ayarlayabilen cinste bir oyuncu değil. Geçen sene erkeklerde böyle bir oyuncu yoktu o yüzden kaybettiğimiz maçlar oldu sonra o göreve Gordon soyundu vs vs. Kendine oynayacak olan oyuncuyu doğru seçmezsen takımın başı derdi girer.

Benim tahminim şu şekide Peny veya Tamika ile anlaşılacak ve 1 numaraya da avrupalı birisi bulunacak. Palau ve benzeri ile olmaz ne yazıkki kıta dışı daha baskın birisi olmalı.

Tek çare Augustus,burdan yönetime sesleniyorum,bonservisi neyse verip alsınlar,tabi avrupa hedefleri varsa,sonuçta karşıda Bırd,Taurasi & Angel,Pondexter ikilileri var,bizimde Alba'nın yanına bizi skorda taşıyacak bir oyuncuya ihtiyacımız var,bence Whalen,Tamika aradığımız oyuncular değil,Taylor'ın sakatlığı olmasaydı olabilirdi,ama malesef onunda durumu belirsiz…

Çok acayip bir takımız ; Koç Augustus'u beğenmez yollar, Taurasi gelir bizimkiler beğenmez, sonra Taurasi gider onun arkasından ağlarız, sonra Whalen gelsin denir taraftarın yarısı ister yarısı istemez, Tamika gelsin deriz, Tamika'ya bile burun kıvıran çıkıyor(!) daha sonra silbaştan Augustus'a dönüyoruz ...

bence de Augustus mutlaka gereken fedakarlık yapılarak alınmalı
Hawkins e 750 bin dolar bonservis verileceğine
Augustus alınabilir
skorer bir oyuncu mutlaka takıma alınmalı

Çok acayip bir takımız ; Koç Augustus'u beğenmez yollar, Taurasi gelir bizimkiler beğenmez, sonra Taurasi gider onun arkasından ağlarız, sonra Whalen gelsin denir taraftarın yarısı ister yarısı istemez, Tamika gelsin deriz, Tamika'ya bile burun kıvıran çıkıyor(!) daha sonra silbaştan Augustus'a dönüyoruz ...
Taner kardeş,mesele Tamika'nın oyunculuğu değil,ama sonuçta herkesin bir oyuncuyu beğenip beğenmeme hakkı var,Tamika heralde iki yönüde iyi olan az oyuncudan biri,çok iyi savunması var,ama şutuna güvenebileceğimiz bir oyuncu değil bence,maçın sonunda iş birebire kaldığındada ben şahsen Tamika'ya güvenmem,bizim takımda ilk beş sahaya çıktığında bu oyuncu 20 sayı atar diyebileceğimiz bir skorer olmalı,oda bence ne Tamika,nede Whalen.Ben daha öncede yazdığım gibi Augustus'un bonservisi neyse verilip alınmasından yanayım…

Hazır futbol takımımız ve erkek basketbol takımımızdan yerinde transfer hamleleri gelmişken üçleme ve günü süper bitirme adına "Sancho Lyttle" haberi mükemmel giderdi. Neyse, nasip :)

Işıl Alba ve Nevriye'nin performansları bu yıl Galatasaray'ın kaderini belirleyecek gibi duruyor. İsimlerden çok bizdeki performansları çok önemli, sakatlıklar şu bu...E.Prince büyük kayıp oldu, keşke ruslara karşı oynatabilseydik.

Wnba'da bu sezon Kara Lawson ve Katie Douglas'ın mücadelici ve agresif oyunları hoşuma gidiyor. Spartak aguilar aldı, becky de ondan kalır yanı yok 35 lik. Aguilar alınabilirdi. tecrübesiyle oyunun gidişine yön verebilen bir guard. Spartak düşünüp alabiliyor, Galatasaray bir point guardsız kaç sene geçirdi anlamıyorum.

Geçen sezon birsel&pondexter şampiyon yaptı Fenerbahçeyi. Pota altında kaybetmedik maçları ki Angel, panny, matoviç ne diyeyim.
Çok değil şampiyon casares maçlarında palau ve slyvianın dış atışlarıyla çöktü Galatasaray !!

Whalen konuşuluyor bence galatasaray'ın oyuncusu değil. Tamika'ya gelince yarım sezon son fenerbahçe-galatasaray final maçları aklımda...Simoneye üç kuruş katkı yapamadı. Maya Moore mu tamika mı derseniz, hiç düşünmeden maya moore derim. Bu kız avrupada patlayacak umarım biz alırız bizde tavan yapar... Alba varken tamikanın ne işi var takımda onuda anlamış değilim..Score gücü için tamika yalnış adress...

Palau'yu kim istemez ki , Sancho gibi avrupa pasaportlu onları alternatifsiz bırakandan bu zaten...

Aklımda tek isim vardı Galatasaray yakışan Sue bird dü. Oda imkansız. Avrupada oynatmayacağı halde Ummc hayatda bırakmaz.

Uzun lafın kısası...... iş kısada bitiyor. "KAÇ SEZONDUR BİZ HALA POİNT GUARDSIZ KUPALAR HAYAL EDİYORUZ"

Dianayı elinde tutamıyorsan Simoneyide göndermeyecektin, burayada yazıyorum vasıfsız guardlarla yolan devam edersen bu yıl ligdede zorlanacaksın...

Tamika'yı nasıl beğenmiyorsunuz anlamış değilim. Tamika'nın oynadığı takımda ruh olur mücadele olur hırs olur. Dün yine muhteşem oynadı takımına maçı kazandırdı. Tamika başka bir oyuncu çok özel çok değerli bence. Ki kendisi geliyor da biz beğenmiyoruz :) gelsin yolarına kırmızı halı serelim.

Tamika'yı nasıl beğenmiyorsunuz anlamış değilim. Tamika'nın oynadığı takımda ruh olur mücadele olur hırs olur. Dün yine muhteşem oynadı takımına maçı kazandırdı. Tamika başka bir oyuncu çok özel çok değerli bence. Ki kendisi geliyor da biz beğenmiyoruz :) gelsin yolarına kırmızı halı serelim.

Kesinlikle katılıyorum.Tamikanın gelişi bile takımı ayağa kaldrır.Bazıları bu şartlarda Tamika iyidir diyecek ama kimse kızmasın alınmasın Tamika her şartta iyidir çünkü Tamika bizi sever biz Tamikayı..bu da onun performansını artırır

Hoşgeldin Sancho. Hayırlı olsun.

Wauters'ı yollayabiliriz bana kalırsa. Fowles-Nevriye-Bahar-Sancho işimizi görür. Wauters'ın yerine Avrupalı bir kısa alabiliriz.

Geçen sene hayalleri süsleyen isim..
Bu seneki 4-5 rotasyonunu görünce ah Taurasi deniyor işte..
Şutör bir oyuncu ve oyun kurucu çok önemli hale geldi..
Piph hala olabilir aslında.. Euroleague 2. si yapar bizi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...