2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıl ve birselin birlikte oynadığı takımda ışıl savunmacı guard, birselse hücumcu guard olarak oynar, tıpkı milli takımda olduğu gibi. Işıl iyi oyuncu ama hücum becerileri zayıf. Bir guard içeri drive ettiği her 10 pozisyonun 9'unda boş turnike varken topu dışarıya çıkartıyorsa ve bunların bazılarında da top kaybı yaşanıyorsa bu sonucu çıkartırım. Işılla devam edeceğimize göre mutlaka hücümcu bir guard alınmalı, aksi takdirde geçen seneki problemlerin aynılarını yaşarız.

Elemelerden bizim için çıkarttığım sonuçlar
1-Işıli 1. guard değilde savunmada kullanmak çok önemli yani çift guardli sistemde topu iyi kullanan biri lazım.
2-Nevriye ribaunt konusunda çok zayıflamış. 4 numarada ribauntcu almak lazım veya Nevriyeyi 4 oynatıp Fowles 5de iyi olur.

Netice olarak en azından çoğunlukla Işıl'ın takım içindeki misyonu konusunda anlaşabildik buda bir şeydir :)

Işıl bu dakikadan sonra iyi bir görev oyuncusu olabilir, bunu da iyi yapar ama bunun için bile bugün olduğundan daha çok çalışıp gayret etmeli. son 2 yıldaki düşüşü, geri gidişi öyle böyle değil.

Ayrıca basketbolun yazılmayan başarı kurallarından biri 'parkede guardın kadar konuşursun' dur. O yüzden yukarıda yazılan listede değil 4-5 tane 1 tane dahi Işıl'dan iyi oyuncu varsa, her işi bırakıp bonservis ödemek dahi her opsiyon ile o oyuncuyu bitirmeyi düşünmek lazım. Bunu yapmazsak yine sene sonu 'istifa' sesleri ile yöneticilerin bahanelerini dinleriz.

Fowles,Sancho,Wauters,Nevriye,Bahar, uzun rotasyonu bence Ummc'de dahil en iyisi,ama işte her yıl olduğu gibi bu yılda bir yerde eksik var.Işıl,Özge,Ayşe,Şaziye, Alba,Gülşah ve yapılacak 1 yada 2 yabancı transferi.Bu kısa rotasyonu şuan gözüken haliyle(alınacak üst düzey skorer yok ve Alba'nında sakatlık sonrası durumunun belirsiz olmasından dolayı),Ummc ve fb'ye rakip olamaz,arkadaşlar Wautes'ın durumunda bir değişiklik olacakmı?

Nevriyenin gelmesine çok sevindim.Şimdi forumda da söylendiği gibi kısa rotasyonu biraz zayıf avrupa için.Türkiye liginde ise FB göre zayıf olduğumuzu düşünmüyorum

2 ve 4 numaralara gelecek yabancı takviyeleri de açıklanırsa gelecek hakkında daha net yorumlar yapabiliriz. 4'e sanırım Sancho gelecek.

4 numara için Bahar ve Nevriye yeterli olur bence. Sancho yerine iyi bir oyun kurucu almak daha mantıkı gibi görünüyor.

İlk önce Nevriyenin transferi kritik bir hamle idi hem rakibin yerli gücünü azaltık hem de kadromuzdaki yerlilerden daha fazla katkı yapabilecek birisini aldık. Fakat Nevriye 32 yaşında hem de önemli bir bel sakatlıgı var. Bahar hala gelecek vaad eden birisi olabilir lakin bu seneki oyunu ile güven vermiyor bana ki Sancho gibi en iyi avrupalı 4 numarayı niye kaçıralım ki? Bence Wautersin sözleşmesi feshedip yerine 1 numaraya Palau alınmalı. Sonra amerikalı 2 numara alınmalı.

bence 6 yabancının olması lazım,Örneğin: Palau,Skorer?,Alba,Sancho, Fowles,Wauters.
Bence gidip bonservisi neyse verilip Augustus alınmalı,nasılsa Spartak şu bütçesiyle Ummc'yi geçemez:)

Nevriye sakat yaşlı vesaire vesaire. En kötü halinde bile neler yaptığını görüyoruz. Yeri geliyor yerlere kendini atıp top çalıyor yeri geliyor bir oyun kurucu kadar asist yapıyor daha ne bekliyoruz ki ??

Seimone iyi bir hamle olur. Bonservisi neyse vermek lazım nasılsa şuanda Spartaga göre hedeflerimiz daha büyük. Palau, Seimone, Alba, Sancho, Fowles, Wauters iyi bir kadro olur.

Sancho Lyttle'ı kesin olarak transfer ettik mi ? Resmi bir açıklama falan hatırlamıyorum ben.Kaçırmış da olabilirim.

seimone harika olur şu an ama alamıyorsak bence en iyi yöntem alba da zamanında dönecekse ....laia palau yu alıp...devre arasında da tamika yı getirmek olacaktır...yada laia palau yu alıp sancho kıtadışı -barbara turner ile devşirme olarak imzalamalıyız...sonuçta bize 1-2 numaralara 2 takviye lazım ve 1 yabancı hakkımız var ann wautersi acele ve plansız transfer etmek sıkıntı oluşturuyor...kontratı feshedilebilirse edilmeli bence uzun rotasyonu ne kadar iyi olsa da kısa rotasyonumuz kötü duruma düşüyor...sonuçta geçen yıl fowles-tina charles vardı ve başarısız olduk hangi uzun 2lisi tina ve SYL den iyi olabilirki geçen yıl cappie yi durduramadık bu yılda elimizde böyle birisi yok şu an ve fenerle yine en kötü 7-8 maç yine yapıcaz...

Bu arada Shay Doron'un boşta olduğunu hatırlatmak istedim :) UMMC'den ayrılalı çok oldu bunu atlamışım ve henüz bir takımla anlaşmadı yani resmi olarak :) Bana kalırsa İsrail'den bir takıma dönecek ama mümkünse görüşmek lazım ...

keşke lindsay whalen den önce DeWanna bonner i alsak yeni bir takımla kontrat yaptı mı tam bilmiyorum ama 2-3 rotasyonunda ve tam aradığımız tarz birisi bence avrupaya gelmiyor galiba ama kara lawson da olabilir....

keşke lindsay whalen den önce DeWanna bonner i alsak yeni bir takımla kontrat yaptı mı tam bilmiyorum ama 2-3 rotasyonunda ve tam aradığımız tarz birisi bence avrupaya gelmiyor galiba ama kara lawson da olabilir....

1.si Nadezha ile anlaştı. 2.si Bonner 2-3 değil 3-4 numara ve 4 numara daha tercih edilebilir. 3.sü bence hiç aradığımız tipte bir oyuncu değil kendi performansına bakan bir oyuncu ayrıca kolayca kontrolden çıkıp eline geleni potaya sallayan bir oyuncu(bu sezon için demiyorum genelde böyle) 4.sü Evet Lawson, avrupaya gelmiyor

bonner 2 oynayabiliyor diye aklımda kalmış sanki hatırlıyordum 2 oynadığını ama neyse sağol uyarı için....(bence 1 tane kendisi için oynayan isim her takıma şart bence işler zora girdiği dakikalarda sorumluluk alabilecek kapasitede)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...