2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıl'ı 2 numara olarak düşünmüyor kimse. Bence 1 numaraya göre çok daha verimli oluyor. İlk skor opsiyonlarının 4-5 olduğunu da unutmamak lazım.
Bence sorunda orda Kerem kardeş,rakipler pota altını kapattığında bizi skorda kim taşıyacak,ama her şeye rağmen eğer Ekrem hoca çok iyi bir savunma takımı oluşturursa,o zaman lig şampiyonluğu ve El finali gelir,ama şuan kağıt üstünde bakarsak Ummc'nin finaldeki rakibi olma yolunda fb ve hatta spartak bizden daha şanslı,tabiki bu onların yerine bizim olmayacağımızı göstermez geçen seneki rivas var ortada,ki bizim şuanki kadromuz onların geçen yılki kadrolarından iki gömlek iyidir bence,takım ruhunu yakalarsak Ummc'yide yenebiliriz,sonuçta avrupanın en iyi pota altına sahibiz bana göre.Bizim yapacağımız avrupalı 2 numara tranferi çok önemli bir hal almış durumda El'de başarı için,aslında Valdemoro olabilirdi ama oda Tarsusta gitti,Doron 1mi 2 mi oynuyor,oda eğer daha iyisi yoksa olabilir,Doron fb'ye herhalde Caferağa'da bir maçta en çok sayı atan oyuncudur 40 atmıştı hatırladığım kadarıyla:)Hadi hayırlısı…

Tuğba Palazoğlu ışardan iyi şut atan bir oyuncu. Yöneticilerimiz düşünsün onu tekrar takıma kazandırsınlar. İstanbul Üniv. ile sözleşme imzaladı diye biliyorum ama tazminat felan neyse alalım geri. Kritik bir hamle olduğunu untumayalım. Tuğba alınsa bile 2-3 oynayabilen bir Avrupalı şart.
Ayrıca Özge Yavaş'ı unuttuk mu yoksa ne oldu?

dediğin gibi ilk yazdığın oyuncuları takımları bırakmaz, sonrasına gelirsek küçük takımlardan 6.oyuncu alırız deyip Sandra Mandır, Anke de Mondt ve hele hele Elhotova'yı alırız demek şaka herhalde? Mandır ve De Mondt Euroleague'de isimleri olan veteran oyuncular ve hepsi yeni sözleşme imzaladı. Elhotova ise şuanda belki de Euroleague'deki en yetenekli en çok şey beklenen genç oyuncu nereye alacaksın onu :D Greco'ya gelirsek o da çift vatandaş yani onu da alamayız, jalcova da polkowice anlaştı bildiğim kadarıyla.

eee peki sen bir isim söyle diyenlere şuanda boşta olan (tabi bu yaz resmi olmasa da biriyle anlaşmadıysa) SHAY DORON. Targoviste'ye gitmeden önce Stoenescu'yu söylemiştim ama onu kaptılar.
6.yabancı değilde daha çok alba sakat ve o iyileşene kadar-sonra euroleague de oynamayı kabul ederler bence tahmini olarak dedim... ve iyi bir para verirsek alabiliriz demek istedim ...greco-jalcova hakkındaki bilgiler için teşekkürler bilmiyodum....

Onu şöyle yapalım;

Whalen(Özge) - Işıl(Ayşe) - Şaziye(Alba,Gülşah) - Sancho(Bahar) - Fowles(Nevriye)

sizin yazdığınız kadroda 5 yabancı oluyor ama kural 3+1

Çok iyi bir oyuncu aldık 1-2 oynayabilen ama ligde Angel ve Cappie' yi kim tutacak merak ediyorum. Yanlış yapıyoruz gibime geliyor.

Ben genel kadroyu yazmıştım . Kaldıki daha yabancı oyuncu alınacak Avrupa için . Lig de ise Wauters ve Whalen oynamayabilir.. Alba gelene kadar bir SF ye ve şutör bir guarda ihtiyacımız var.

Kadın basketbol şubesine 6. yabancı alınmayacak. Keşke Hollingsworth ile Ann takası yapabilsek. Bence Ann ondan daha iyi ama Holly'nin Türk olma avantajı var.

Whalen her halükarda kadroda olacak Sancho ve Syl'de. Alba "tam olarak" iyileşene kadar Ann'de takımda olur ondan sonra Alba'yı ısındırmaya başlarız. Whalen hücumumuza büyük katkı verecektir. Çok değişik bir oyuncu. Beklediğimiz bildiğimiz standartları alt üst edecek bir yapıya bürünmemize sebep olacaktır. Pazar günü Amerika takımında oyunun bazı bölümlerinde Sue Bird ile aynı anda sahadaydı ve 2 numarada oynadı oyunun bu bölümlerinde. Yani Işıl 2 de oynar Şaziyeyi oraya kaydırırız gibi düşüncelere girmeye gerek yok.

Bahar 4 numaraya alıştı. ama bu sene 3 Numarada Bahar'ı görebiliriz diye düşünüyorum bazı maçlarda. Misal Whalen-Şaziye-Bahar-Sancho-Syl tarzı dev bir takıma bürünebiliriz. Böyle bir durumda Angel savunmasını kim yapacak telaşına da gerek kalmaz. Ama ideal 5'imizin Işıl- Whalen-Şaz-Sancho-Syl olacağını düşünüyorum. bunlar tabii ki tahmin oyuncular kendileri gösterecektir oyunun neresinde rol alacaklarını.

Tuğçe'yi ne zaman seyrettiniz de Bahar'dan iyi olduğunu düşünüyorsunuz demiştim geçen sezon içinde. Kendisini 2 sene önce seyretmiştim av. şampiyonası elemelerinde. Geçen 2 sene de pek de ilerleme kaydettiğini söylemek mümkün değil. Bahar konusunda bu sene daha yumuşak olunacağını düşünüyorum. Ki Böbrek taşı düşürdüğü için son maçlarda tam performansla mücadele de edemedi.

Nevriye son 2 senede oynamadığı gibi oynuyor. Umarım bizde de aynı çizgiyi devam ettirir. Böyle oynaması halinde suyun karşı tarafı öfkelenecektir. Çünkü şurası gerçek Nevriye 2 senedir yokları oynuyordu

Tuğba Palazolu takımdan gönderilirken çok az kişiden biriydim onun gönderilmesinin hata olduğunu belirten. Ki kendi başlığında değişik söylemlere de tanık oldum. Ama gelinen noktada Tuğba'yı isteyenlerin artması da ayrı bir tartışma konusu aslında. Keşke gelebilse Palaz. Ama İÜ ile anlaştı ve ayrılmayacaktır haliyle. Bu sene onu seyretmeye bir çok defa gideceğim Avcılar kampüsünde.

Sonuç olarak takımın kısa rotasyonunda sıkıntı var gibi gözükmekte. Işıl-Whalen-Özge-Ayşe gözüküyor. Ama bunu maç içerisinde tölere edebileceğimizi düşünüyorum. Basketbol takımlarımızda, senelerdir bolca Guard görüp uzun olmayınca haliyle bir alışkanlık yapışıyor beyinlere. Bu algı rakiplerimiz için de zor olacaktır. Takım bize ışığı Cumhurbaşkanlığı kupasında kesinlikle verecektir. Alba iyileşene kadar acısız yol alsak yeter. Şu an için bence bekleyen en önemli transfer "taraftar" umarım takıma olan küskünlükler giderilir. Güzel bir sezon bekliyor Erkek-Kadın takımlarında bizi.

Özellikle önemli maçlarda oyun tıkandıgında kısalarımızın saçma şut tercihleri yerine Fowles'ı kullanmalıyız.. Sıradışı bir fiziği var ve boyalı alanın hakimi, karşısında kimse duramıyor, duramaz.. Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası maçında kupayı Fowles getirmişti bize pota altında feneri perişan etmişti hücum ribaundları ile.

Whalen'da açıklandığına göre bize önemli maçlarda 10-20 sayı arası skor yapabilecek avrupalı bir 2 numara lazım,bizim transferdeki gecikmeler yüzünden boştada oyuncu yok, Elthova,Danilockina,Zogota,Valdemoro vs. gibi oyuncuları takımları bırakmaz hephalde,bunun yanında şube yöneticileri tbf'ni getirdiği saçma kuraları desteklerkende yazmıştım hangi akla hizmet bu 2+2 desteklenir diye,adamların getirdiği kurala bak sadece 1 sporcu 2.pasaportuyla oynarmış ama tabi Nevlin ve Kuanitra hariç neymiş onlar bizim milli takımda oynuyormuş vaybe,adamlar resmen İspanyol milli takımında oynayan Sancho'yu,eğer biz devşirme bir amerikalı alırsak ispanyol saymıyacakmış vaybe,bizde bu kurala hiç itiraz etmedik bide sonuna kadar arkasında durduk,eğer bu kural olmasaydı Prince,Mahoney,Murhpy vs.oyuncuları alabilirdik ama şimdi kara kara dünüyoruz kimi alabiliriz diye…

Prince, güçlü defansları bile çivi gibi delen bir kızdı. Oynatabilseydik ne Simone'yi ne de Diana'yı arardınız. O defter kapandı.

Tuğba palazoğlunu ilk ben söyledim, takımın bu şekil alacağı belliydi Nevriye transferi ile. Galatasaray'da başka bir transferde olacağını sanmıyorum.

Ligde Fener düşünsün artık. Penny-Nevriye ikilisini kaybettiler. Pondexter de takım oyunundan uzak, biraz üzerine oynayın saçma sapan ne varsa potaya abanacaktır, ver ışılı peşine :))

Fenerbahçe, Nevriyeli Galatasaray karşısında ciddi ciddi zorlanacaktır.

F8 için bu kadroya sadece prince'in kalması yeterli olacaktı. aquilar'da çileği olurdu. Prince oynayamıyor ruslara karşı, aquilarıda Spartak kaptı.

Benim tek 2 numaram var oda SİMONE !! Onsuz bir takımda SG olmasada olur !!

Alba takıma katıldığında "Hiç bir sıkıntımız kalmayacak"

Whalen'da açıklandığına göre bize önemli maçlarda 10-20 sayı arası skor yapabilecek avrupalı bir 2 numara lazım,bizim transferdeki gecikmeler yüzünden boştada oyuncu yok, Elthova,Danilockina,Zogota,Valdemoro vs. gibi oyuncuları takımları bırakmaz hephalde,bunun yanında şube yöneticileri tbf'ni getirdiği saçma kuraları desteklerkende yazmıştım hangi akla hizmet bu 2+2 desteklenir diye,adamların getirdiği kurala bak sadece 1 sporcu 2.pasaportuyla oynarmış ama tabi Nevlin ve Kuanitra hariç neymiş onlar bizim milli takımda oynuyormuş vaybe,adamlar resmen İspanyol milli takımında oynayan Sancho'yu,eğer biz devşirme bir amerikalı alırsak ispanyol saymıyacakmış vaybe,bizde bu kurala hiç itiraz etmedik bide sonuna kadar arkasında durduk,eğer bu kural olmasaydı Prince,Mahoney,Murhpy vs.oyuncuları alabilirdik ama şimdi kara kara dünüyoruz kimi alabiliriz diye…

Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama Galatasaray'ın bu sene şampiyon olmasından daha önemli olan şeyler var, Türk Kadın Basketbol'unun geleceği gibi! Diyelim devşirmeyi serbest bıraktılar, Prince gelsin, marry gelsin, aisha gelsin, o gelsin bu gelsin eee peki Özge nerede oynayacak? Bahar'ımız nerede oynayacak? Gizem nerede oynayacak?

Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama Galatasaray'ın bu sene şampiyon olmasından daha önemli olan şeyler var, Türk Kadın Basketbol'unun geleceği gibi! Diyelim devşirmeyi serbest bıraktılar, Prince gelsin, marry gelsin, aisha gelsin, o gelsin bu gelsin eee peki Özge nerede oynayacak? Bahar'ımız nerede oynayacak? Gizem nerede oynayacak?

Ya hocam afedersinde 7 yıldır kadın basketboluna kazandırıyoruzda noluyor ? artık insan şampiyonluk istiyor ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...