Taner kardeş,bu saydığın isimleden belki Bahar 20 dakika oynar,hani nerde bu kuralın faydası?Öyle bir yazmışsınki kardeş,sanki bizim kulüpler hersen f4 oynuyor,final oynuyor,kupa getiyorda tek eksiğimiz mili takım başarısı,önümüzdeki El'de iddalı takımlara bir bak kardeş 2 rus 2 türk takımı bence,ama sen bizim takımların Ummc'ye karşı şansı olmasın diye her şeyi yapıyorsun tbf olarak,ben tbf'yle seni kutluyorum Taner kardeş,avrupanın basketbolda iddaalı ülkeleri Rusya,İspanya Vs.ülkelerinin göremediğini siz gördünüz…Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama Galatasaray'ın bu sene şampiyon olmasından daha önemli olan şeyler var, Türk Kadın Basketbol'unun geleceği gibi! Diyelim devşirmeyi serbest bıraktılar, Prince gelsin, marry gelsin, aisha gelsin, o gelsin bu gelsin eee peki Özge nerede oynayacak? Bahar'ımız nerede oynayacak? Gizem nerede oynayacak?
Murat Özyer, Whalen'ın son transfer olduğunu söylemiş. Yalnız FCN Blog bile Özge Yavaş GS'de demişti ama resmi sitede açıklanmadı. Gelmeyecek mi Özge Yavaş?