2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili arkadaşlar artık bir zahmette bu saydıklarınız oyuncular oynasın. Senelerce Benchde oturdukları yeter. iki numara yokmu ayşe cora yı düşünüyor ekrem Hoca Çıkıp oynayacak ,Gülşah belki sakatlıktan çıktı ama sakatlanmadan öncede katkı veremiyordu katkıyı versin artık. Bahar muhtemelen 3 numara oynayacak ki doğrusuda bu Bahar 4 numara için oldukça yumuşak savunmacı ışıl gerekirse 2 numara oynayacak oynamalılılar da . Çünkü Galatasaray bayan basketbol şubesi senelerdir bir iki oyuncu ağırlıkta oynayan ve diğer oyuncuların da az sorumluluk hatta yeri geldiğin de hiç sorumluluk almayan bir takım görüntüsündeydi.. Artık bir zahmet taşın altına elini sokacak herkes

Hak veriyorum. Yönetim plansız programsız hareket edebilir ama bu oyuncular çıkıp oynayacak. Ayşe Pondexter'i süründürecek, Şaziye Angel'i devirip geçecek. Öyle yönetimin işgüzarlığını buraya yazmakla olmuyor.

Kaan bey demogoji yapmaya gerek yok Angelı durdurabilecek yerli değil avrupalı bir oyuncu tanıyorsanız bana ismini verin ben yönetime direk önereyim bu ismi. pondexterı kim tutabilmiş de ayşe cora kilitleyecek lafları çarpıtmaya her seferin de yönetime bu kadar sallamaya gerek yok transferi şuan da Ekrem memnun ve derya özer önderliğinde murat özyer yapıyor ve takımın planlanmasında ekrem memnun geçtiğimiz sezonlardaki gibi 40 dk benchde oturacak oyuncu istemiyor. Katkıyı verirler veremezlerse bu takımda yer almazlar bukadar basit. Kimse benchde oyuncu tutmak için oyuncu barındırmaz.. İki numarada eksik mi var Çıkıp ayşe oynar 3 numarada eksik mi var Gülşah sorumluluk alır iki numarada gerekirse ışıl oynar yada whelan. Bukadar basit. 3 tane 3 numaram var ama katkı yapamayacaklarını zannediyorum pivot yollayıp avrupalı alalım diye birşey yok. katkı verecek oyuncular bunun için bu takımdalar. gerekirse alba dönene kadar bahar 3 numarayı sırtlayacak zaten 4 numarada bu sene yer bulması zor. Bu dayanışma olmadıktan sonra zaten fenerbahçe nin bilmem kaçıncı şampiyonluğunu izleriz

Kaan bey demogoji yapmaya gerek yok Angelı durdurabilecek yerli değil avrupalı bir oyuncu tanıyorsanız bana ismini verin ben yönetime direk önereyim bu ismi. pondexterı kim tutabilmiş de ayşe cora kilitleyecek lafları çarpıtmaya her seferin de yönetime bu kadar sallamaya gerek yok transferi şuan da Ekrem memnun ve derya özer önderliğinde murat özyer yapıyor ve takımın planlanmasında ekrem memnun geçtiğimiz sezonlardaki gibi 40 dk benchde oturacak oyuncu istemiyor. Katkıyı verirler veremezlerse bu takımda yer almazlar bukadar basit. Kimse benchde oyuncu tutmak için oyuncu barındırmaz

Size iki soru; Any transferini Ekrem Memnun mu? Derya Özyer mi? Murat Özyer mi? Kim yaptı?
Murat Özyer son transferimiz dedi. Peki Ekrem Memnun bir transfer daha istiyor mu? İstemiyor mu?
Gelelim demogloji dediğiniz kısma. Bu oyucuları durdurup durdurmamak önemli değil. Benim orada anlatmak istediğim kadronun dengesizliği. Yoksa işin pota altı kısmına geldiğimizde aynı şey bizim için geçerli. Üzülerek görüyorum ki yönetimi savunmak / eleştirmek seçeneklerinden biri seçiliyor ve körü körüne bağlı kalınıyor. Yanlışa yanlış diyeceksiniz. Ondan sonra istediğiniz kadar savunun.
Böyle bir arpa boyu yol gidemeyiz. Yıllarca parayı saçtığımızla kalırız.

Kaan bey demogoji yapmaya gerek yok Angelı durdurabilecek yerli değil avrupalı bir oyuncu tanıyorsanız bana ismini verin ben yönetime direk önereyim bu ismi. pondexterı kim tutabilmiş de ayşe cora kilitleyecek lafları çarpıtmaya her seferin de yönetime bu kadar sallamaya gerek yok transferi şuan da Ekrem memnun ve derya özer önderliğinde murat özyer yapıyor ve takımın planlanmasında ekrem memnun geçtiğimiz sezonlardaki gibi 40 dk benchde oturacak oyuncu istemiyor. Katkıyı verirler veremezlerse bu takımda yer almazlar bukadar basit. Kimse benchde oyuncu tutmak için oyuncu barındırmaz.. İki numarada eksik mi var Çıkıp ayşe oynar 3 numarada eksik mi var Gülşah sorumluluk alır iki numarada gerekirse ışıl oynar yada whelan. Bukadar basit. 3 tane 3 numaram var ama katkı yapamayacaklarını zannediyorum pivot yollayıp avrupalı alalım diye birşey yok. katkı verecek oyuncular bunun için bu takımdalar. gerekirse alba dönene kadar bahar 3 numarayı sırtlayacak zaten 4 numarada bu sene yer bulması zor. Bu dayanışma olmadıktan sonra zaten fenerbahçe nin bilmem kaçıncı şampiyonluğunu izleriz

Kemal abi 19 yaşındaki Ayşe'ye,sakalığı halen süren Gülşah'a nasıl güvenelim?Eğer hedefimiz Avrupa'da ve ligde şampiyonluk ise Ann Wauters'ı yollayıp Avrupalı SG almak zorundalar.

Murat Özyer, Whalen EL'de iki maç kaçıracak demiş. O maçlar fikstüre göre atlatılabilir de; ama kısa rotasyonumuz EL şampiyonluğuu isteyen bir takım için çok zayıf kaldı bana göre. Whalen 1 numara olarak gelse ve yanında bir skorerimiz olsa harika olur derdim; ancak hele de Alba'nın sakatlığı düşünüldüğünde kadro yapısı Aras'ın birkaç sayfa önce anlattığı gibi çok çok sıkıntılı.

Işıl'ın 2 numara oynayacak vasıflara sahip olmadığını düşünüyorum. Zaten, 1 numarada da daha faydalı olmak için hem bazı yönlerini geliştirmeli hem de bizdeki ilk sezonundaki yırtıcılığını hatırlaması gerekiyor.

Gülşah ise EL F8 seviyesinde çok ciddi şeyler bekleyebileceğimiz kapasitede bir oyuncu değil. Geldiğinden beri de çok fazla ilerleme kaydettiği kanısında değilim. Bahar'ı, Kalaycıoğlu da üç oynatmaya çalışmıştı; ama başarılı olamadığını hatırlıyoruz. Haliyle, kadro içinden alternatifler oluşturarak bu sıkıntılı yapıyı aşmamız zor görünüyor; ancak 07-08 sezonunda Esra Şencebe'nin ya da Petra Ujhelyi'nin yaptığı gibi sezon içinde portföyüne başlka yönler ekleyip ciddi sıçrama yaparsa bu paragrafta saydığım oyuncular kısa rotasyonumuz iş yapabilir.

Arkadaşlar,boşuna şütörümüz yok demeyelim,bizi anlayan yok zaten,geçen yıl herkez Ceyhun hocayla olmuyor demedimi,yada potaaltına iyi bir avrupalı uzun alırsak El'de şampiyon olabiliriz demedikmi kim dinledi,onun için söylemeye değmez.
Kerem kardeş,Şaziye iyi şütör demişsin tamamda bize kaç maç kazandırdı şutuyla?Whalen'da Alba'da iyi oyuncu ama Alba sakatlık sonrası ne oynayacağı belli değil,bide iyi bile dönse bu ikilinin sayı ortalaması en fazla 20-30 sayı arası olur bence,örneğin karşı tarafın skorerleri Pondexter&Angel'ın ortalaması 40 civarı olur,sence hangi taraftakiler skorer?

Murat Özyer, Whalen EL'de iki maç kaçıracak demiş. O maçlar fikstüre göre atlatılabilir de; ama kısa rotasyonumuz EL şampiyonluğuu isteyen bir takım için çok zayıf kaldı bana göre. Whalen 1 numara olarak gelse ve yanında bir skorerimiz olsa harika olur derdim; ancak hele de Alba'nın sakatlığı düşünüldüğünde kadro yapısı Aras'ın birkaç sayfa önce anlattığı gibi çok çok sıkıntılı.

Işıl'ın 2 numara oynayacak vasıflara sahip olmadığını düşünüyorum. Zaten, 1 numarada da daha faydalı olmak için hem bazı yönlerini geliştirmeli hem de bizdeki ilk sezonundaki yırtıcılığını hatırlaması gerekiyor.

Gülşah ise EL F8 seviyesinde çok ciddi şeyler bekleyebileceğimiz kapasitede bir oyuncu değil. Geldiğinden beri de çok fazla ilerleme kaydettiği kanısında değilim. Bahar'ı, Kalaycıoğlu da üç oynatmaya çalışmıştı; ama başarılı olamadığını hatırlıyoruz. Haliyle, kadro içinden alternatifler oluşturarak bu sıkıntılı yapıyı aşmamız zor görünüyor; ancak 07-08 sezonunda Esra Şencebe'nin ya da Petra Ujhelyi'nin yaptığı gibi sezon içinde portföyüne başlka yönler ekleyip ciddi sıçrama yaparsa bu paragrafta saydığım oyuncular kısa rotasyonumuz iş yapabilir.
Sezon başındaki Cumhurbaşkanlığı kupası maçı ne olacak o zaman Whalen'ın ?

Kerem kardeş,Şaziye iyi şütör demişsin tamamda bize kaç maç kazandırdı şutuyla?Whalen'da Alba'da iyi oyuncu ama Alba sakatlık sonrası ne oynayacağı belli değil,bide iyi bile dönse bu ikilinin sayı ortalaması en fazla 20-30 sayı arası olur bence,örneğin karşı tarafın skorerleri Pondexter&Angel'ın ortalaması 40 civarı olur,sence hangi taraftakiler skorer?

Takımı bütün olarak değerlendirmek lazım. Bizim pota altı üstünlüğümüz o farkı kapatıp bizi fazlasıyla öne geçirir.

Sizde buradasınız bende buradayım !! İddalıyım ...Fanat olduğumdan değil !!
Pondexter'i adam adama ver iş biter maç...

Tuturmuşsunuz SG yok.Şart değil SG!! Prince-simone gibi oyuncun yoksa gerekte yok, şaziye bu işi yapabilir.

Sadece ve sadece "HOCA FİYASKO ÇIKMASIN" önceki yıllar sınıf atlamış bir hoca ve guard bu takıma gelmedi.

Whalen - Işıl- Sancho <-> Nevriye- Slyvia VS Birsel-Pondexter-Angel-Nevlin-x

Bu takımı ezer galatasaray gözünüzü seveyim. Biri Angel felan yazmış güldürmeyin.. İnanın blocklarlar sancho ve slyvia bu konuda çok iyiler. Angel faul sorunu yaşamazsa ben basketden bir gram anlamıyorum Penny ve Nevriye'nin yerlerini aldıkları oyuncular dolduramaz.

Lakin ligde bu yıl zor geçecek, diğer takımlarda güzel kadrolar kurdular.

Ne yapıp ne edelim Nevriye'yi çoşturalım !!

Bayan basketbol takımımız bu sezon yaptığı transferlerle 4 ve 5 numara pozisyonlarında, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olma konumuna geldi. Ancak bu şişkinlik takımımıza olumsuz yansımış durumda. Maalesef kadroda baskın bir PG bulunmamakta.Nevriye-Sancho-Bahar-Fowles 4-5 numara rotasyonu bizim için yeterli.Burada Wauters'ın durumu bizi zora sokuyor. Ceyhun Yıldızoğlu'nun gideceği bir dönemde ve hocanın daha belirlenmediği bir ortamda,bu transferin yapılması bizi zora soktu. Bence Wauters ile yolların ayrılıp iyi bir PG alınması gerekli.Işıl'ın maalesef 2 numara oynayabileceğini zannetmiyorum.Daha önce Wauters transferini olumlu bulmuştum ama şişkinlik ve PG sıkıntısı beni böyle bir düşünceye itti.Umarım iyi bir PG ile anlaşırız.

Sizde buradasınız bende buradayım !! İddalıyım ...Fanat olduğumdan değil !!
Pondexter'i adam adama ver iş biter maç...

Tuturmuşsunuz SG yok.Şart değil SG!! Prince-simone gibi oyuncun yoksa gerekte yok, şaziye bu işi yapabilir.

Sadece ve sadece "HOCA FİYASKO ÇIKMASIN" önceki yıllar sınıf atlamış bir hoca ve guard bu takıma gelmedi.

Whalen - Işıl- Sancho <-> Nevriye- Slyvia VS Birsel-Pondexter-Angel-Nevlin-x

Bu takımı ezer galatasaray gözünüzü seveyim. Biri Angel felan yazmış güldürmeyin.. İnanın blocklarlar sancho ve slyvia bu konuda çok iyiler. Angel faul sorunu yaşamazsa ben basketden bir gram anlamıyorum Penny ve Nevriye'nin yerlerini aldıkları oyuncular dolduramaz.

Lakin ligde bu yıl zor geçecek, diğer takımlarda güzel kadrolar kurdular.

Ne yapıp ne edelim Nevriye'yi çoşturalım !!

Çok anlaşılır bir yazı olmamış. En azından ben anlamadım. Daha açıklayıcı yazarsanız sevnirim

Angel ve Pondexter karşısına özellikle savunmada koyacağımız 2-3 numara eksiğimiz var ve arayışlar sürüyor mutlaka bir transfer daha yapılacak. Onları rahat tutarız gibi bir rüya kimse görmüyor şubede. Siz de görmeyin..

Angel ve Pondexter karşısına özellikle savunmada koyacağımız 2-3 numara eksiğimiz var ve arayışlar sürüyor mutlaka bir transfer daha yapılacak. Onları rahat tutarız gibi bir rüya kimse görmüyor şubede. Siz de görmeyin..

Önder abi gelecek oyuncu yerli oyuncu olacak herhalde.Murat Özyer başka yabancı oyuncu almıyacağız demişti.Yerli oyuncularda çok kısıtlı Bir tek Tuğba var o da çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...