2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi ara maya moore ismi geciyordu onun takıma gelme gibi bir ihtimali yokmu murat ozyet transferi kapattık dese de cunku o mevkide takımımız bi haylli dengesiz güzlü bi pota altı olustururken 2 ve 3 numarada ciddi sıkıntımız oldugunu dusunuyorum

kıtadışı 2 isim var takımda fowles-whalen daha fazla olmaz...ayrıca Çin ligine gitti sanırsam maya...bize gelmeme sebebi de ocakta takıma gelmek istemesiydi...

Çağlar Torun beklenmedik bir yerli transferi var yazmış. Birsel falan olsa bambaşka ifadeler kullanırdı. Bence Tuğba'yı almış olabiliriz.

Çağlar Torun beklenmedik bir yerli transferi var yazmış. Birsel falan olsa bambaşka ifadeler kullanırdı. Bence Tuğba'yı almış olabiliriz.

eğer yerli transfer varsa çok alternatif yok zaten tahmin edilebilir ...tugba palazoğlu-begüm dalgalar-özge yavaş-quanitra hollingsworth arasındadır %90 süpriz olmaz...zaten fb-gs arasında da bu 4 isim +tuğçe bunlardan en cok transfer eden rekabette öne geçicektir...

Tuğba daha 4-5 saat önce twitterda "Eylul ayindan itibaren İstanbul Universitesi Basketbol Gelistirme Dernegi Kulubunde yeni sezonuma baslamaktan gurur duyuyorum" yazmıştı, başka bir isim sanki

gülşah akkayaya bir galatasaraylı sormuş..galatasaraya mı gidiyosun diye imada bulunmuş diyelim o da ben hiçbir kulüple anlaşmadım...anlaşılan oyuncunun hem türk hem abd vatandaşlığı var anlaşılmıştır heralde gibi bişey demiş...

bu tip hamleler yapıcamıza esra şencebe yi niye geri almayız anlamıyorum bence hala değerli bir şutör istatistikleri fena değil beşiktaş zaten sorun çıkarmaz macera aramak bizimkisi...

Ne zararı var yahu denenmesinin illa her şeye muhalefet mi olmak lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...