2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whalen-özge
Ayşe-ışıl
gülşah-alba-şaziye
bahar-nevriye-sancho
Fowles-Ann wauters
Sanırım bu tip bir kadromuz olacak bu yıl ayşe ve özge için büyük bir şans olabilir bu kadro yada gülşah için şaziyeyi 2 numara kullanırsak gülşah iş yapabilir...bence iyi kadromuz var su an erkek baskette daha önce yaptığımız gibi gençleri toplasak süper olur...
Tuğçe canıtez-begüm dalgalar-pelin bilgiç-burcu çiğil-Nazli Bircan Gökdemir-esra ural-elif emirtekin gibi isimlerden 3-4 tanesini alsak süper olur bence

Bu yıl TKBL'de yabancı kuralı 3+1 değil mi? Whalen-Alba-Sancho-Fowles-Wauters bunlardan biri ligde kenarda kalacak; zaten Alba sezon açılışını kaçıracak galiba. Ayrıca Gülşah'ın da durumu daha net değil. 2 numarada Işıl+Ayşe bir derece idare eder ama eğer Alba ve Gülşah ilk ayları kaçıracaksa daha önce de yazdığımız gibi Bahar'a 3 numara yolu gözüküyor ki zaten 4 numarada da fazla süre alması mümkün değil.

Yazdığın genç oyunculardan bize yarıyabilecek olan; 3 numarada Begüm olabilir. Tuğçe sadece Fener'e kaptırmamak için alınabilir, yoksa şuanda ihtiyacımız yok. Esra Ural'ın da Melek Bilge'den bir farkı yok hatta Melek Bilge daha iyi bana göre. Diğer oyuncuları duydum ama izlemeden bişey söyleyemem.

Ben zaten bunları gelecek için yazdım bu yıl alamayız zaten aklıma gelenler bunlar quanitrayı-tuğba palazoğlu nu da eklersek yerli havuzu bu zaten gelecek yıllarda lazım olacak gençler keşke basketbolda bir pilot takımımız olsa da alınıp beraber oynayabilseler....

Pek takip etmiyorum transfer piyasası falan çok anladığımı söyleyemem bayan basketbol konusunda. Bu sene iyi kadro kuruldu gelecek sene için Tuğçe Canıtez hamlesi güzel olur gelme ihtimali var mıdır ?

Transferi kapattık mı bir bilgisi olan varmı acaba yoksa kısa bir oyuncu gelecek mi?
keşke sakatlık durumu göz önüne alınarak Penny Taylor'u alsak ligde 3 kıtadışı oynayabilir zaten sakatlık nedeniyle geç katılacaktam komple bir yıldız işimizi görür bence...
alba 2-penny 3 numara oynar ligde play offta falan çok extra bir katkı olur...yoksa wauters'in çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum...(özellikle geçen yıl tina-fowles ile başaramadıysak bu yıl farklı birşey denenebilirdi bence)

Penny Taylor dedikoduları twitterda yer almaya başladı.Hem kıta dışı kontejyanında yer olmaması hem de ne kadar iyi bir oyuncu olsada sakatlıktan nasıl dönüceğinin belirsiz olması sebebiyle imkansız bir transfermiş gibi duruyor.Ama Sylia'i gönderip Penny'i falan alırız biz Wauters'ı tutarız böyle gariplikler olabilir.Burası Galatasaray :)

Bence Penny fark yaratır keşke gelse skorer ihtiyacımızın tam karşılığı Fowles içinse bence formdayken durdurulması imkansız ama bu senede ocakta gelicekse bence vazgeçilmez olmaz....penny sadece ligde oynamayı kabul ederse whalen-alba-penny-sancho-fowles play offlar için bence mükemmel bir yabancı kadro olur ama euroleague de oynama ihtimali yok zaten...ligde bu yıl daha istediğin kadar kıta dışı kullanabiliyosun diye biliyorum...

Penny Taylor'ın basketbolu bıraktığı haberini alabiliriz birkaç aya.

Bence dönmesi ya da eskisi gibi dönmesi çok zor.Zaten çalışmayı ve kendine bakmayı sevmeyen bir oyuncu,hiç de iyi bir hamle olmaz şu aşamadan sonra.

Can Isbakan ‏@canisbakan
Besiktas icin kotu bir haber: Abdullah Sozer: "Yuksek ihtimalle bayan takimini ligden cekecegiz"

Böyle bir haber var yüzde 70 çekeceklermiş.Seneye daha güçlü şekilde geleceklermiş.Acaba alınabilecek bir oyuncu var mı?Benim aklıma ilk olarak Esra geliyor .

Ne yapmış Esra ki takıma geri dönecek, kalsın istemez.

Esra Fenere gitmişse üzülürüm bence ihtiyaçları yokken aldılar bizim ihtiyacımız vardı Beşiktaştan genç takımlarımıza oyuncular alınabilir bence...

Esra zaten düşünülse bu zamana kadar alınırdı.Teknik ekip düşünmemiş ki bencede çok yararlı olmazdı.Fb ye gittiyse orda sadece idmanlarda oyuncu sayısını artırmak için kullanılır.Süre falanda zor alır.
Galatasaray:Işıl,Özge,Ayşe,Yasemen,Şaziye,Şebnem,Gülşah,Bahar,Nevriye
Fenerbahçe:Birsel,Esmeral,Olcay,Kübra,Esra,Özge,Yasemin,Nevin

Bu yerlilerden takımlar yapılsa sanırım bizim takım kazanır.

Ümit milli pivot Gizem Başaran hala bizim oyuncumuz değil mi?! Listelerde onun adına neden hiç yer verilmiyor?! Geçen yıl Burhaniye Bld. ve son turnuvadaki ümit milli takım performansları da bayaa iyiydi. Bilen arkadaş varsa... lütfen :)

Ümit milli pivot Gizem Başaran hala bizim oyuncumuz değil mi?! Listelerde onun adına neden hiç yer verilmiyor?! Geçen yıl Burhaniye Bld. ve son turnuvadaki ümit milli takım performansları da bayaa iyiydi. Bilen arkadaş varsa... lütfen :)

Fowles, Nevriye, Sancho, Bahar, Ann gibi uzunların olduğu kadroda Gizem Başaran ne kadar mantıklı geliyor kulağa? Onu tekrardan kiralık göndermek en mantıklısı hem kulüp hem de kendi için. Ayrıca Milli Takım'da o kadar iyi oynadığını düşünmüyorum. Boyunun avantajı dışında bir olayını göremedim ben. Bitirmekte çok zorlanıyor, çok çabuk yoruluyor ve ribaunt sezgisini pek iyi görmedim. Kendini geliştirmesi gerekiyor bu takımda oynaması için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...