Kuanitra için yerli olduğundan dolayı ben de mutlaka alınmalı tarzında konuşuyodum ama artık kararım değişti açıkcası. Sebebine gelirse:
Sağlam pivot alacaksak Parker gibi, Kuanitra'ya zaten 10 dakika süre vereceksem o kadar para verip bütçeyi ağlatmaya hakkım yok. Yerli hakkımı Tuğba'dan yana kullanırım yeter bana, Işıl, Bahar, Şaziye ve hatta çok lazım olduğunu düşünmesem de Fb'ye kaptırmamak adına Tuğçe ile beraber kapatırım yerli transferini. Tuğba ile Tuğçe'nin aldığı toplam para nerdeyse yarısı olacak Kuanitra'nın geçen sene istediği çok yüksek parayı düşündüğümde. Tuğba ise 25-30 dakika oynayacak, Kuanitra gibi 10 dakika değil.
Bırakalım Fener alsın Kuanitra'yı, Matovic ile beraber aynı anda sahada olamayacak, Matovic de zaten 30 dakika oynuyor, alsınlar 10 dakika o kadar para verip kullansınlar. Onlar Kuanitra'yı alırsa Nevlin'i bırakmak zorunda kalacaklar, giderim ucuza Nevlin'i alır mis gibi yedek rolde oynar o güveni verirsen.
Yatırım tekrar aynı şekilde devam edilecekse Kuanitra için görüşüm budur. Ligde de fark yaratacağına inanmıyorum, mesela Fenerbahçe onu 2.yerli olarak sahada kullanırsa, bizim alabileceğimiz Parker onu öldürür o pozisyonda
Omuz sakatlığı tamamen geçtiyse artık kronik değilse ilk isteyeceğim oyuncu Parker benim, normalde kıta dışı uzuna sıcak bakmıyodum ama Parker özel bir oyuncu, bire birde de yetenekleri çok olan inanılmaz farklı bir isim, sakatlığı olmadığı zaman tam kapasiteyle neler yapabileceklerini de gösterdi bu sene.