2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

o degil de yedek stoperimiz hala gökhan zan...orası nolacak merak ediyorum..ujfa'dan umudu kesmekte fayda var bu saatten sonra.. hani sneijder stoper oynamayacaksa bir tane stoper iyi olur sanki.

Başkandan sonra Lütfü Arıboğan da olumlu gidiyor falan demiş Sneijder için.

Hollanda Milli takım teknik direktörü Van Gaal Sneijder'e liderlik yapabileceğin ve çok süre alacağın Avrupada göz önünde olan bir kulübe git diye tavsiyede bulunduğu söyleniliyor.

Bu haberler artık cidden sıktı ağzı olan konusuyor şahsen resmi siteden açıklanıp formayı giyene kadar kimseye inanmamak gerekiyor.

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau
@nnatehan I will never be negative about Istanbul! I have been there 5 times and I LOVE it! This is nothing to do with that.. Trust me ❤x

Ben hiç bir zaman kotu konuşmam İstanbul hakkında! Ben 5 defa gittim İstanbul'a ve orayı ÇOK SEViYORUM! İstanbul, kesinlikle bunun sorunu değil. Güven bana

@Kellina_x I'm fine sweetheart! Just a little busy these days.. Lot of things happening.. Not knowing what's going to happen is difficult

Ben iyiyim canim. Bu gunler biraz yogunum. Cok seyler oluyor. Ne olacagi bilmemek cok zor.
@YolantheCabau @legolasselo I don't know.. I'm also waiting.. Some people are playing bad games.. Soon everybody will know.. ❤Love x

Bilmiyorum. Bende bekliyorum. Bazı insanlar çok pis oyunlar oynuyor. Yakında herkes öğrenir

Orhan Onur AYDIN ‏@CileC24
@YolantheCabau when are you coming to istanbul? Write answer please!!
@CileC24 I really don't know what will happen..' This period makes me very nervous. Hope there will be some clarity soon.. Kiss x

İstanbul'a ne zaman geliyorsun
"Bunun ne zaman olacağını gerçekten bilmiyorum. Bu süreç beni geriyor. Umuyorum yakın zamanda her şey daha belirgin olacak."

@legolasselo i know.. I can only say that I'm waiting too.. It's not that easy. If only you would know what his real situation is... Kiss x
Biliyorum... Ben de ancak beklediğimi söyleyebilirim. Göründüğü kadar kolay değil. Eşimin gerçek durumunu bir bilseniz....

Karısının transferle ilgili sorulara verdiği cevaplardan anlaşılan transferde bizlik bir durum kalmamış her şey İnter ile Sneijder arasında ki görüşmelere kaldı.

Ortada dönen bir iddaa'ya göre Sneijder gelmeyecek.Kulübünün onu sadece Galatasaray'a satmak istemesi ve iki kulüp arasında protokol yapılıp Galatasaray dışında bir kulübe gidemez maddesine kızdığı iddaaları var bu protokol yarın sona erecek.

Sneijder gece 01.00'de İstanbul'a gelecek. Şu an Hollandalı İstanbul yolunda. (Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı)

Büyük ihtimal doğru değil ama yinede böyle bir iddaa var.

Sneijder diye diye asıl eksikleri unuttuk. Bu takıma acilen bir stoper ve bir sol bek lazım. Dany,Semih,Gökhan Zan,Hakan Balta rotasyonuyla değil Şampiyonlar Ligi'ni STSL'yi götüremeyiz. Sol bekte ise sadece Riera'ya güvenilip yola çıkılmaz. Stoperde alternatifleri bilmiyorum ama sol bek için benim gönlümden Carlinhos geçiyor. Brezilya ligi beklerin kanatları tek başına domine ettiği bir lig. Carlinhos ise ligin en iyi sol beki. Sol kanadı tek başına koridor yapar. İçimden bir ses Perez etkisi yapacak diyor.

Oğuz Altay başkanla konuşmuş ;

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
ve sadece resmi açıklamayı bekleyin, bu konuda kimseyede Galatasaray taraftarı olarak prim vermeyin...

2m Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Artık lütfen şu gazeteci bunu yazdı, bu tv bunu söyledi, bu yorumcu böyle dedi, bu işleri bir tarafa bırakalım >>

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Yazdıklarım birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır.

1m Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur.

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz.

2m Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter Kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar...

3m Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık !

6m Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Tranfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.

9m Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Biraz önce sırf içinde bulunduğumuz durum için, Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm.

Ağzı olan konuşuyor kimseye inanmamak en iyisi Riijkard-Hooijdonk-Menajeri-Kardesi-Eşi Herkes birşey söylüyor.Yakında Flaş haber Sneijder'in kayınçosu konuştu diye haber çıkarsa şaşırmam.

En güveniliri resmi siteden açıklanması (çok güvenilir olmasada) o zamana kadar beklemek gerekli.

Ben hayatımda ilk kez bir spor basının, bir transferle ilgili 7 gün boyunca ''sneijder %95 bitti, bugun geliyor'' dediğini gördüm. 7 gündür ne gelen var ne giden

Real Madrid Kaka'yı isteyenlerden bonservis talep etmeyecekmiş. Kaka'nun maliyeti yıllık 12 milyon euro ve bu paray'la Madrid C. Ronaldo'nun sözleşmesini uzatmak ve iyileştirmek istiyormuş. Kaka'nın Madrid mecaresi çokta iyi geçmedi. Muhtemelen sezon sonu Milan'a gidecek. Fatih Terim çok istiyordu, sezon sonu belki bir şeyler olur. Kaka'nın bir çok uluslararası sponsoru var ve hiçbiri Türkiye'ye gitmesini istemiyor.