2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Transfer döneminde bizle adı geçenlerle bi orta saha kurdum hepsi bu :D

Bu arada Başkan diyor ''inter ile anlaştık oyuncuyu beklıyoruz..'' .. Oguz Altay diyor ''başkan bana sneijder ve interle anlasıtıgmızı soyledı'' .. Refik Arkan diyor ki ''sneijder ve inter ile %95 anlaştık imza an meselesi''... ALLAH rızası için soruyorum kim bu yalan söyleyennnn!!!! Hanginiz yalan söylüyorrrr !!!! ???

Goal.com haberine göre Sneijder'in menajeri yarın Liverpool ile son bir kez masaya oturacakmış ve son kararlarını vereceklermiş.Bu kadar isteksiz gelecekse hiç gelmesin.Bir haftadır PL den bir takım bulabilmek için bizi oyalıyor.

Ayrıca başka bir forumda sneijder için gördüğüm yazıyı aynen copy paste ediyorum.

'2007'de Lincoln'le başlatan bünyemize uyumsuz süper star transfer sürecinin son halkası olacak gelirse. Bu tip adamları istememek mümkün değil ama bizim takımın bu adamlarla yürüyecek, karakterize olmuş bir geleneği yok. Galatasaray her zaman ruh takımı olmuştur, kazandığı bütün başarılar da bu ruhun eseridir. Yabancı olmasına rağmen bu armayı özümseyen ve yerli oyuncular kadar güçlü aidiyet besleyen yarı amatör yarı profesyonel futbolculardır hamuruna uyanlar. Ne bileyim Prekazi'dir, Hodzic'tir, Hagi'dir, Taffarel'dir, Perez'dir, Mondragon'dur, İlic'tir, Smovic'tir ama Jo, Elano, Lincoln, Jardel , Dos Santos falan değildir. Umarım yanılırım ama malesef Şnayder de değildir'

İtalyan kaynaklı haberlere göre Sneijder ile her konuda anlaşmışız 2 milyon euroluk alacağını kimin ödeyeceği konusunda İnter ile pazarlık içindeymişiz transfer süreci uzayınca da Sneijder'in menajeri EPL den takım aramaya başlamış ama 2 milyon euroyu bugün ödersek yarın gelecekmiş.

Bu transferden rahat 13 bölümlük dizi çıkar.Aşk,entrika,tutku,ihanet hepsi var :) :)

Yıldızlar bünyesine adım atmak için önemli bir hamle olacaktır Sneijder transferi. Son yıllarda avrupadan alınmış en büyük yıldız ve yaşı itibariyle bize level atlatır, en azından bir sonraki transfer döneminde yıldız oyuncu almak için önemli bir referans olur. Yani biz şu durumdaki Sneijder'i bile alamayacaksak önümüzdeki bikaç yıl boyunca yıldız transferini unutalım ve gördüğümüz kadarıyla bu iş ruh ile olacak iş değil. Ruh da bir yere kadar, yıldız şart.

Sneijder geleceğine o paranın yarısını alt yapıya yatıralım.

Sneijder değilde İbricic veya Colman eklemesi bile sistemi tek forvete düşüreceğinden şampiyon olurduk. Şimdi bekle bakalım biri gelsin Allah hepimize sabır versin.

gerçek bir sol bek ve hava toplarını kesecek yırtıcı bir stoper yerine Sneijder peşinde koşuluyor Hamitin alternatifi Aydınken Sneijder peşinde koşuluyor Fatih Terim mi böyle istiyor yoksa başkan transfer yapmayı arsa satınalmakmı sanıyor bilmiyorum ama çok yanlış politikalar izlendiğini biliyorum
çatısı akan rüzgar alan eve Fransız balkonu yapma peşinde geçti bir devre arası sonumuz hayırlıolsun

Fotomaç'ın haberine göre (ne kadar doğru bilinmez) , menejerliğe başlayan efsanevi defans Materazzi : ''Ben bu transferi çok yakından takip ediyorum. Detayları da iyi biliyorum. Şundan kesinlikle eminim ki Sneijder, Galatasaray'a gitmeyecek" dedi.

Arıboğan ve Ünal Aysal'ın MALİ DANIŞMANI İtalya'ya gitmiş, yarın 22.00 gibi dönüyorlarmış. Sneijder olur mu bilinmez. Fotomaç'ın bir diğer haberide şu Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Mesut Fidan, sarı-kırmızılı ekibin transfer gündeminde birinci sırada yer alan Wesley Sneijder için 2 milyon forma bastırıldığını, futbolcunun İstanbul'a geldiğinde bu formanın GStore'lerde satışa çıkartılacağını söyledi.

Arıboğan ve Ünal Aysal'ın MALİ DANIŞMANI İtalya'ya gitmiş, yarın 22.00 gibi dönüyorlarmış. Sneijder olur mu bilinmez. Fotomaç'ın bir diğer haberide şu Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Mesut Fidan, sarı-kırmızılı ekibin transfer gündeminde birinci sırada yer alan Wesley Sneijder için 2 milyon forma bastırıldığını, futbolcunun İstanbul'a geldiğinde bu formanın GStore'lerde satışa çıkartılacağını söyledi.

Fotomaç diyorsa doğrudur (!)

Fotomaç'a mı inanıcaz adamlar 10 gündür bu transfer bugün biticek diyorlar.Bence kendinizi hiç hazırlamayın bu akşam için.En üzüldüğüm nokta transfer döneminin kapanmasına 10 gün kaldı yine son ana kalacak transferler.