2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Sanırım yanlış anlaşıldım. Fotomaç'ın verdiği haber 2 milyon forma haberi ve bu doğru, bunda bir yanlışlık yok. Arıboğan ve Mali Danışmanın İtalya gittiğini Fotomaç değil, sayın Altunterim yazmış ve bu zaten uydurma bir haber değil , doğru. 10 gündür ''transfer bugün bitiyor'' diyen tek Fotomaç değil, bütün basın gazeteleri, kanallar bunu yazdı zaten. Ha Fotomaç'ın haberlerinin %90 ı sallamadır, ona birşey diyemem doğru.

2 milyon forma diyen arkadaş ne içmiş acaba? İyi kafa yapmış.

En başından beri geleceğinden emindim Sneijder'in ama süreç uzadıkça geldikten sonra vereceği katkı konusunda içimde şüpheler oluşmaya başladı , İnşAllah yararlı olur. Camia olarak ta Beşiktaş maçıyla kırgınlıklara bir son verip yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.

sezon başı arkadaşlarla tranfer konuşurken Sneijder man utd. gider yoksa milan mı alır liverpolda da iş yapar geyiği yaparken parçalı formayı üzerinde hayal bile edemiyorduk....
bence çok büyük tranfer

Rakiplerin psikolojisini düşünemiyorum. Galatasaray'ın ölüsü bile halâ liderlikten indirilememişken Sneijder gelince orta sahadan atacağı o sert şutları şimdiden görüyor gibiyim.

3 milyon 200 bin euro garanti para 3 milyon euro imza parası 25 bin maç başı

Melo ile aynı imza parasını saymazsak.

Bu arada Belhanda --->İnter diyorlar Moratti eli öpülecek adamsın :D

Chedjou ya teklif yapmışız nasıl bir oyuncu izleyen var mı ?

Tribun Dergi ‏@tribundergi
SON DAKIKA - Galatasaray, Lille'de forma giyen Kamerunlu stoper, Aurelien Chedjou ile anlaştı. (Football 365 France)

çok iyi futbolcu diyorlar CL'de de oynayabiliyormuş sanırım

İzlemedim ama araştırdığım kadarıyla Chedjou Fransa ligindeki en iyi stoperlerden birisi Ş.liginde oynayamıyor Lille'de oynadı.maliyet olarak pek uygun bir isim değil biraz pahalı olabilir 27 yaşında iyi bir stoper.