2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Fırat Günayer ‏@firatgunayer Galatasaray,Granqvist'i alıp,transferi kapatacaktı..Drogba'nın serbest kalma durumu var.Menajer aracılığıyla teklif geldi..GS cidden talip.

Trtspor'da verdi haberi.

Drogba lüks diyenler var katılmıyorum Drogba lüks değil ihtiyaç bence aynı şekilde Sneijder'de öyleydi.Şimdi gözlerinizi kapatın ve en kötü oynadığımız maçlardan biri olan Kasımpaşa maçında Emre'nin girdiği pozisyonlara Sneijderin girdiğini düşünün :).Kalite şart

-----------Muslera----------
Eboue---Semih-Granqvist--Carlinhos
---Yekta---Selçuk-----Alper Potuk
-------------Sneijder--------
----------Drogba---Burak----
Bu kadro en az yari final oynar seneye CL''de hatta stopere ömer toprak yada serdar tasciyida alirsak efsane kadro olur .Drogba luks diyenler :) saka yapiyorlar saka :)

Drogba Nike'ın aracılığıyla menajerler tarafından önerildi. Ciddi ciddi görüşülüyor. Hatta parasal konularda da anlaşıldığı söyleniyor. Bakalım hayırlısı

Fazıl Ünverdi: Arkadaşlar olayın özeti şöyle; Dün akşam hocanın aynen başkana söylediğini yazıyorum "Başkan gerekirse stoperden fedakarlık ederim, Drogba'yı istiyorum." Başkan olur veya olmaz görüşüyoruz dedi. Dün akşam üstü önce Lütfi Arıboğan, hoca ve başkan "yok öyle bişey"den, baskılar sonucu itiraf ettiler. Bakalım artık ne olacak...

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

(bkz: srfydn/#31808308)

ahahaha valla geldi.

Amkspor ‏@Amkspor
G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

1 dk Amkspor ‏@Amkspor
Didier Drogba ile 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandı.

Amkspor ‏@Amkspor
G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

1 dk Amkspor ‏@Amkspor
Flaş...flaş...flaş...Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.

Yalanlama gelmezse bu iş bitmiştir.

Ali Dürüst:İsmi Galatasaray ile anılmaya başlanan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dürüst, ''Şu anda gündemimiz transfer değil, Beşiktaş derbisidir. O maç bitene kadar da transferle ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim'

Ali Dürüst formdan düşmüş ben kendisinden ''Drogba mı o da kim hiç gündemimize gelmedi'' şeklinde bir açıklama beklerdim :)

Özellikle Fenerliler mali konuları bizden daha çok düşünüyorlar. Mali Fair Play kurallarında sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorlar. Sözde Beşiktas´ın durumuna düşecekmişiz. Sene sonu locaların kiralama süresi doluyor. Bildiğim kadarıyla 150 civarı locamız var buradan ciddi bir gelir gelecek. Ayrıca kombine satışları olacak. Şampiyon olursak kombine fiyatları artacakmış.(%20 civarı söyleniyor). Arz talep meselesine göre bu fiyatlardan ciddi bir kombine satarsak iyi kar elde etmiş olacağız. Ayrıca bu sene içinde Riva arazisi ile ilgili tasarruflarımızı kullanabiliriz. Diğer takım taraftarları kendilerine baksınlar.

Onlar saçmalıyor. Bir tarafta plansız programsız cebinden harcayıp BJK'yi kendine borçlu bırakan Türk Futbolunun YÜZ KARASI DEMİRÖREN !! Diğer tarafta tamamen yönetici zekâsıyla hareket edip, planlı programlı harcamalar yapan, gelir gider dengesini asla bozmayan, kulubü her geçen gün daha da büyüten Ünal Aysal !

Beşiktaşın yapılanmasıyla karşılaştırmayın bunu lütfen BJK sırf şov olsun diye kariyerinde hiç bir dönem patlama yapamamış çakma yıldızlara para saçtı bizimkisi farklı bir durum.Son derece büyük oyuncuları olabilecek en uygun kontratlarla getiriyoruz özellikle asıl parayı imza parası olarak verip yıllığını düşük tutmak çok mantıklı bir hareket.