2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Muhammed kardeşim , güzel kardeşim, sen benim yazdıklarımı okuyor musun?

Bu benim yazdığım...

14. hafta tamamen şans golü yemişiz. İbriçiç vurmuş danny nin ayağına çarpmış.

Bu senin yazdığın...

Ona bakarsanız son Kasımpaşa maçında top Selçuk İnan'a çarpıp İbricic'in önünde kalmasa gol yemeyecektik. Burda Selçuk mu suçlu oluyor ?

Sanırım Cluj maçındaki golden bahsederek espri yapmaya kalktın. Ben orada Danny e çarpıpta gol olmasına bir şey demiyorum. O şansızlık. Ama o

golü bir daha izle. tutmuş olduğu adam , 2 metre geriden gelip, 6 pas içinde Danny den önce topa vuruyor... Daha nasıl açıklayim. :)

Neyse daha fazla uzatmayalım :)

Ben sizin dediğinizi anladım tabikide. Savunma olayı 1 kişiyle olacak iş değil, topluca olmalı. Evet uzatmayalım :)

Aurelien Chedjou takımda kalacakmış kesin olarak.Adil Rami yazıyor birkaç yerde ama çok maliyetli ve Şamp.Ligi'nde oynatamıyoruz.Andreas Granqvist'i geçen sene Milan istemişti fakat olmamıştı.Bizim defansı toparlayacak bir isim olur.Umarım gelir.

Granqvist'i izlemedim oyun stili nasıl ? Bize Ujfa tarzı topla oynayabilen liderlik özelliği yüksek bir stoper lazım yoksa Semih'te Dany'de iyi oyuncular ama liderlik özellikleri zayıf.

Dün TV'deki spor programlarının birinde eski Milli takım menejerlerinden birisi " Galatasarayın Sneijder gibi büyük bir isimle ilgileniyor bu oyuncu forvet ve transfer döneminin bitimine kadar transferi bitirmeye çalışacaklar " dedi.

Bu yazdıklarıma istinaden Drogba ile ilgilendiğimiz konuşuluyor. Eski milli takım menejeri ve eski bir menejer olan Can Çobanoglu söylemişti yıldız bir forvet peşinde olduğumuzu. Drogba gelirse Sow mow bilmem ligin en iyi forveti olur. Adamın ölüsü bile iş yapar. 1 ay sonra 35 yaşına girecek ama 40 yaşına kadar rahat oynar. Son bilgilere göre Milan ciddi bir şekilde Drogba'ya talipmiş. Robinhonun satışından gelecek para ile transferi tamamlayacakmış. Bilindiği gibi Drogba Çine transfer olmuştu fakat drogba ayrılmak istiyor. Bir ara durum FİFAlıktı. Bu arada umarım Stoper ve solbek transferi unutulmaz.

Bu yazdıklarıma istinaden Drogba ile ilgilendiğimiz konuşuluyor. Eski milli takım menejeri ve eski bir menejer olan Can Çobanoglu söylemişti yıldız bir forvet peşinde olduğumuzu. Drogba gelirse Sow mow bilmem ligin en iyi forveti olur. Adamın ölüsü bile iş yapar. 1 ay sonra 35 yaşına girecek ama 40 yaşına kadar rahat oynar. Son bilgilere göre Milan ciddi bir şekilde Drogba'ya talipmiş. Robinhonun satışından gelecek para ile transferi tamamlayacakmış. Bilindiği gibi Drogba Çine transfer olmuştu fakat drogba ayrılmak istiyor. Bir ara durum FİFAlıktı. Bu arada umarım Stoper ve solbek transferi unutulmaz.

Şuan boşta diye biliyorum ben ayrıldı Çinden

Semih ve Dany'den liderlik konusunda bir adım önde diyebiliriz ama bir Ujfa değil.Fakat yanılmıyorsam 1.90'dan uzundur ve duran toplarda rakip için büyük sıkıntı yaratır.Hava toplarında çok etkili doğal olarak.Bir de ileri çıkışları ve gol aramaları meşhurdur.Groningen'de oynarken bir sene 11 gol atmışlığı var.Yani bir örnek vereceksek Lucio tarzı diyebiliriz.
Son olarak elimizi bu oyuncu için çabuk tutmak lazım zira çok isteyeni varmış.

Semih ve Dany'den liderlik konusunda bir adım önde diyebiliriz ama bir Ujfa değil.Fakat yanılmıyorsam 1.90'dan uzundur ve duran toplarda rakip için büyük sıkıntı yaratır.Hava toplarında çok etkili doğal olarak.Bir de ileri çıkışları ve gol aramaları meşhurdur.Groningen'de oynarken bir sene 11 gol atmışlığı var.Yani bir örnek vereceksek Lucio tarzı diyebiliriz.
Son olarak elimizi bu oyuncu için çabuk tutmak lazım zira çok isteyeni varmış.
He bu Granqvist benim FM 2010 da ki Granqvist :D.Oyunda bir sezon da 20 gol atmışlığı vardı ama oyun sonuçta :)

-----------Muslera----------
Eboue---Semih-Granqvist--Riera
---Hamit---Selçuk-----Yekta
-------------Sneijder--------
----------Drogba---Burak----

Güzel kadro valla birde Hakan Balta form tutsa tadından yenmez :)

Arkadaşlar hepiniz Drogba flan yazmışsınız cidden nedir bu olayın doğruluğu ? Gündemde ihtiyacımız olan defans takviyesi varken ve Drogba ismi hiç gündemde yokken bu durum nedir biri açıklayabilir mi ??

Tanımayan arkadaslar için kendimi tanıtayım GS Store mağazalarından birinin ortagiyim ve bu zamana kadar bu frumdaki 2008 Den beri uyeyim asla transferle ilgili duyum ki Haldun Abi zamanında daha yogun alabilme ihtimalim oluyordu yazmadım paylaşmadım bunu belirteyim öncelikle lakin bizim takımın stoper ve sol bek hatta bence iki kanatta birden oynayan Amrabatin bir üst versiyonu ihtiyacı varken,Sneijder geldikten sonra forvete olan takviye ihtiyacının sistem degisikliginden dolayı teke düşeceği kanaatindeyken ben Drogbaya bizzat kulüpten aldığım duyumlara göre 1.5 senelik sözleşme önermiş olmamız hem şaşırtıcı geldi bana hem de isim Drogba olunca insanı cezbetmiyor değil yani lakin yabancı kontenjanını düşünmek gerekli ama Buyuk düşünen yönetim kurulunu da tebrik ederim Baskan basta olmak üzere.

Vay be bizim yönetime bak.. Drogba gelirse orta saha ve forvet hattımız 1.sınıf olur o ayrı ama Drogba'yı alırsak bir stoper almamız farzoğlufarz olur.

Drogba gelirse daha az gol yemeye başlarız bence.Bu sene defansın bu kadar kötü gözükmesinin nedeni Burak ve Umut duvar gibi vurduğun geri geliyor ayaklarında top tutamıyorlar bu yüzden defans çok bunalıyor hatta Melo ve Selçuk'u da etkiliyor bu.Geçen sene Elmander ve Necati top tutuyordu ilerde zaten bu sebepten dolayı Fatih hocada bir santrafor alınabilir demiş yönetime.

Drogba gelirse daha az gol yemeye başlarız bence.Bu sene defansın bu kadar kötü gözükmesinin nedeni Burak ve Umut duvar gibi vurduğun geri geliyor ayaklarında top tutamıyorlar bu yüzden defans çok bunalıyor hatta Melo ve Selçuk'u da etkiliyor bu.Geçen sene Elmander ve Necati top tutuyordu ilerde zaten bu sebepten dolayı Fatih hocada bir santrafor alınabilir demiş yönetime.

Mükemmel tespit