2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

6 gün önce yazmıştım buraya; Sneijder'in bonservisini 8 milyona alabileceğimizi. Ntvspor'a göre İnter ile 8 milyon euro karşılığı anlaşmışız.

Edit: GSTV Sneijderin gollerini veriyor. Tesadüf ?

Ceza almamak için açıkladıysa eğer Chadli ve Carlinhos'u da açıklardı.

Yönetimin Snejder KAP açıklamasının sebebi Ünal Aysal'ın kendi ağzıyla "görüşüyoruz" demesi ve KAP'a bildirimin zorunlu hale gelmesi olabilir

Son Dakika: Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport)

:( Ulan bi günde Kap'a bildirdiklerinizi alın ya. :( Umarım alırız.

6 gün önce yazmıştım buraya; Sneijder'in bonservisini 8 milyona alabileceğimizi. Ntvspor'a göre İnter ile 8 milyon euro karşılığı anlaşmışız.

Edit: GSTV Sneijderin gollerini veriyor. Tesadüf ?

Yönetimin Snejder KAP açıklamasının sebebi Ünal Aysal'ın kendi ağzıyla "görüşüyoruz" demesi ve KAP'a bildirimin zorunlu hale gelmesi olabilir

Son Dakika: Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport)

:( Ulan bi günde Kap'a bildirdiklerinizi alın ya. :( Umarım alırız.

Sneijder ve İnter ile anlaştığımızı yada en azından görüşmelere başladıgımızı bütün dünya biliyor. Nasıl öyle demiş menejeri :)

Ntvspora göre son kez ailesiyle konuşacakmış. Bu da sizin dediğinize çıkıyor yani olmayacak.Zorunlu açıkladı falan. Ntvspor da yarın karısı Türkiyeyi istemedi diye haber çıkar

KAP'a açıklama gelmeden önce NTVSpor Sneijder transferinin hemen hemen bittiğini söylemişti. Şayet bu transfer ceza almamak için KAP'a açıklandıysa ve bitmezse gerçekten büyük bir imaj kaybı olur. Forlan,Reyes, Stoch, Shaqiri vsvsvs transferlerinden sonra Sneijder de böyle olursa zor duruma düşeriz.

Ntvspor gibi kanallar fener'in medya üssü. Tapelerde şekip'in nasıl haber metni hazırladığı ortadayken bunlara bakmaya bile değmez.

Sneijder gelirse o çok istediğim sistemi fatih hoca uygular bence.

---------------Muslera--------
----Eboue---Semih----Dany(Ujfa)---Carlinhos(Riera)-----
-------Hamit----Selçuk-----Melo(Yekta)---------------------
-----------------Sneijder--------------------------
----------Elmander(Umut)----Burak-----------------

-------------Muslera--------

----Eboue---Semih----Dany---Carlinhos(Riera)-----

-------Hamit----Selçuk-----Melo---------------------

-------------Sneijder--------------------------

--------------Burak-----------------

Lig tv muhabirinin attığı mesaj " Sneijder transferini yuruten cok onemli birisinin attigi mesaj " Sneijder turk futboluna hediyem olsun. Anlasildi. Cok sukur rabbim sana."

NTV SPORda izledim.İtalyan Haber siteleri Sneijder'in eşiyle konuşmuş kendisi film çekimleri için İstanbul'a daha önce gittiğini ve çok sevdiğini söylemiş İtalyan basınına sandığımızdan daha ciddi bir hal alıyor sanki olay .

Sneijder haberleriyle beklenti öyle bir yükseldi ki eğer bu transfer olmazsa yerine gelecek oyuncuyu da taraftara beğendirmek pek kolay olmayacak,umarım sadece ceza yememek için KAP'a bildirim yapmamışızdır ve transferde ilerleme kaydetmişizdir.Ayrıca İnter'den Samuel'le de ilgilendiğimiz söyleniliyor.

bunca yıllık galatasaraylıyım hayatımda ilk kez rüyalarımda transfer gündemimizde olan birini gördüm. bütün gece sneijder vardı rüyamda.. hemen hemen bütün spor muhabirlerinin klube yakın kaynaklarına göre bu iş kesin bitmiş arkadaşlar.

"Sneijder'in bonservisine basketbol takımı kurulur be" diyenler parmak kaldırsın :)

Şaka bir yana, umarım gerçekleşir. Gergin bi bekleyiş var bende.

Aysal '' yapacaklarımızın henüz %20 sini yaptık '' dedi. Rahat olun önümüzdeki sezonlarda F4 yapacak kadro da kurulur, herşey sırayla. Malumunuz Aysal buraya geldiğinde bir enkazı devraldı. Sneijder haberini beklemekten PC başından kalkamaz oldum.

İntere 8 milyon € , imza parsı 6 milyon € , yıllık 3,300 garanti ve 25 bin maç başı ... Vergileri düşününce bundan iyisini hiçbir takımda bulamz aklı varsa gelir gelmezse de kendi bilir Reyes gibi beni alın diye yalvarır 1 sezon sonra ..