2013 - 2014 Basketbol Kombineleri

Önder Ç.

0
Yönetici
Haberi olan var mı nerde bu kombineler? Evet bende biliyorum önemli bir konu değil tabiki, sadece 56 gün sonra Euroleague başlıyor da o yüzden merakım!

Ben birkaç defa bu konuyu açtım ama forum ilgilenmedi. Kendi kendilerine oynayacaklar herhalde, kombineye ayırdığım parayı tatilde hiç ettim. Bu sene de evdeyiz anlayacağınız...

Şubenin başındaki adamın ne kadar ilgili olduğu anlıyoruz artık.
Antreman için transfer yapıyor. Beni çağırsınlar yemin ediyorum kuruş para istersem.
1.5 - 2 ay kalmış sezona ortada kombine duyurusu bile yok.
Kombineyi geçtim salon belli değil.
Gelip bizim sitenin sahasında oynasınlar bari.
M.Özyer efendi bize bir şube nasıl yönetilemez dersi veriyor. Tam kitaplık.

Forma derdi bitiyor, sakatlik derdi basliyor, sakatlik derdi bitiyor (insallah), kombine derdi basliyor. Bu goreve gelen insanlar ustune birde cogu insanin elinde bulunduramayacagi paralari aliyorlar. Tamam isini hakkiyla yapsa hepsi helaldir ama bu kadar vurdumduymazlik olmaz ki. 25 milyonu askin taraftari olan bir kulubun gorev verdigi bir insansin sen. Yetkili kisiler gorur umarim da bu konuyu yetkili pardon yetkisiz koordinatorumuz ile gorusurler. Allah sonumuzu hayir etsin insallah.

Kocaeli Üniversitesi'ni kazanmama rağmen kombine alıp gidebileceğim her maça gitmek için parayı biriktirdim ama 2 aydır bekliyorum şu kombineler satışa çıksa da alsam 1 tane diye. Ama hiçbir resmi açıklama yok hala.

Ve 10 Eylül. Kombinelerden hala haber alınamıyor. Gezi parkı eylemlerinde hayatını kaybettiğinden endişe edilmeye başlandı.

Euroleague oynayacak bir takımın kombineleri sezonun başlamasına bir ay kala hala çıkmadı. Formalara alıştık sezonun ortasında geliyor, bu sene kombineler de öyle olacak gibi görünüyor! İdare ekibi müthiş başarılarına yenisini ekledi!

Vay beee Murat Özyer'den yeni bir buluş:

ÇIKMAYAN KOMBİNE

adam yapmış abi, sezon 3-4 haftaya başlıyor. Biz de kombine duyurusu bile yok.

Beyler ben İzmitte yaşıyorum da kombineler sadece yarın mi satışta olacak? Pazartesi İstanbula gideceğim olarak zaman alabilir miyim mesela