2013-2014 Sezonu MVP'si

MVP?

• Yasemen Saylar

Oy: 1 0.6%
  • Shavonte Zellous

Oy: 4 2.4%
  • Işıl Alben

Oy: 84 49.4%
  • Nevriye Yılmaz

Oy: 0 0.0%
  • Ayşe Cora

• Sancho Lyttle

Oy: 65 38.2%
  • Alba Torrens

Oy: 11 6.5%
  • Kelsey Bone

• Şebnem Kimyacıoğlu

• Bahar Çağlar

• Esra Şencebe

Oy: 3 1.8%

• Kullanılan toplam oy
    170
2013-2014 sezonunu Türkiye Kupası Şampiyonluğu, Euroleague Şampiyonluğu ve Türkiye Ligi Şampiyonluğu'nu kazanarak kapatan Sarayın Sultanları'nda sezonun en iyi oyuncusunu seçiyoruz.

Seçilen kişiye oy verenler arasında yapılacak çekiliş ile kazanan kişi, seçilen oyuncuya ödülünü verme şansı elde edecek.

Herkesin düşüncelerini tahmin edebiliyorum, muhtemelen kime oy versek diğerine haksızlık olacak diyeceksiniz ama bir kişi seçmemiz gerekiyor arkadaşlar :)

Alba canımız ciğerimiz ama ben normal maç içinde görünmeyen ama çok çok önemli şeyleri herkesin gözüne soka soka yaptığı ve hem savunmada hem hücumda basketbol dersi verdiği için Sancho diyorum

Ekaterinburg maçında sakatlandı. Fenerbahçe maçında sakat sakat oynadı. Botaş serisini yine sakat sakat tamamladi. Takımın en istikrarlı oyuncusu : Sancho Lyttle.

Açıkçası bu sezonu takım adına özetle özetle bitmez ancak oyum kaptana gidiyor. :)

Ek olarak da Alba'ya emekleri için sonsuz teşekkürler. Bir daha yolumuz kesişir umarım kendisiyle.

Açıkçası biraz haksızlık olacak belki ama 5-6 sezondur her türlü aksiliği yaşayan, belki de Galatasaray taraftarından bile küfür yiyen, buna rağmen yılmayıp inanılmaz bir özveriyle oynayarak Galatasaraylılık değerlerinin gerektirdiği gibi kupalara ambargo koyan kaptan orda durunca diğerlerine hiç bakmadım bile.

Işıl kesinlikle sonuna kadar haketti MVP'liği. Kendisini dışında bir isim düşünmek zorunda kalırsam Sancho derim.

Alba'nın muhteşem performansları var, Işıl'ın da, Zellous'un da hiç biri bence Sancho kadar istikrarlı değildi. Her büyük maçta takımı ayakta tutan lider gibiydi. Oyum Sancho'ya.

Sancho ve Işıl arasında gidip geldim sürekli ama Işıl müthiş bir özveri ile oynadı bütün sezon. Aldığı dakikaları düşününce ona verdim oyumu.

Hepsi teker teker bunu hak ediyor.Ama 2 kere çok ağır sakatlık yaşamış her maç neredeyse 40 dakika ortalamaya ile oynayan kısa bir zamana kadar dalga geçilen çok büyük eleştiriler alan Işıl bana göre sezonun Mvp si dir.Ama tabiki bizi lig şampiyonu yapan en önemli oyuncu olan Sancho ve aynı şekilde özellikle yarı final performansı ile euroleague sampiyonluğunun başrol oyuncusu Alba da bunu en az Işıl kadar hak ediyor.

Kesinlikle Sancho. Elimiz sıkıştığında bakacağımız ilk isim o ve çoğu zaman da bizi yolda bırakmadı.

Uzak mesafe şutları ve Azmi hırsı her maç aynı performansı ile SANCHO...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gösterdiği özveri, maçlarda neredeyse çıkmadan oynaması, hakaret boyutuna varan eleştirilere rağmen pes etmeden bu arma için terinin son damlasını hatta kanını akıtan BÜYÜK KAPTAN IŞIL ALBEN!