2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza Türk statüsünde oynadığı için bence ilk hedef olmalı şuanda bu özelliğinden dolayı Spanuolis den bile daha önemli konumda. Zaza - Furkan ikilisi çok defansif görülse de bu açığı diğer pozisyonlarla kapatabiliriz.

Malik Hariston'un kontratı ne durumda acaba ? 2-3 oynayabilen bir oyuncu nasıl bir winner olduğunu bilmeyen yoktur herhalde

Gordon ile Sinan ın ne alakası var ki ? :)
Bence 2 numara rotasyonu iyice doldu Domercant ın dönüşüyle beraber 2 numaarada eğer gordon kalırsa Domercant-Gordon-Sinan-Göksenin gibi bir rotasyon oluşur Gordondan açılacak yabancı hakkını uzun olarak kullanabiliriz. Ben kişisel olarak beğensemde bazen gordon'un takımı baltalayan hareketleride var.

Bence 2 numara rotasyonu iyice doldu Domercant ın dönüşüyle beraber 2 numaarada eğer gordon kalırsa Domercant-Gordon-Sinan-Göksenin gibi bir rotasyon oluşur Gordondan açılacak yabancı hakkını uzun olarak kullanabiliriz. Ben kişisel olarak beğensemde bazen gordon'un takımı baltalayan hareketleride var.

Domercant 1 yıldır oynamıyor ve 33 yaşında hem 2-3 gibi de düşünebiliriz onu. Sinan'ın gelmesi en çok Göksenin'i etkiler .

Domercant 1 yıldır oynamıyor ve 33 yaşında hem 2-3 gibi de düşünebiliriz onu. Sinan'ın gelmesi en çok Göksenin'i etkiler .
Domercant'ın oynadığı dönemde ne kadar dominant bir oyuncu olduğunu biliyoruz.Ben Domercant'ın sağlam döndüğünü varsayarak söylüyorum bunu yaz liginde kendisini test edecek zaten.Domercant sağlam dönerse gordon dakika kaybedecekdir.Gordon yerine bir uzun alarak kullanabiliriz yabancı hakkımızı bence.2 numarada Domercant(sağlam dönerse)-göksenin-sinan yeterli olacaktır bence.

Domercant'ın oynadığı dönemde ne kadar dominant bir oyuncu olduğunu biliyoruz.Ben Domercant'ın sağlam döndüğünü varsayarak söylüyorum bunu yaz liginde kendisini test edecek zaten.Domercant sağlam dönerse gordon dakika kaybedecekdir.Gordon yerine bir uzun alarak kullanabiliriz yabancı hakkımızı bence.2 numarada Domercant(sağlam dönerse)-göksenin-sinan yeterli olacaktır bence.

2 numaradaki rotasyonu bir önceki sezonun tamamını sakat geçirmiş 2 oyuncu ve sinan'a emanet edecek bir koç tanımıyorum...degil domercant kobe dahi olsa mümkünatı yok...

buarada sinan gelecegine efes'ten doguş'u alsak ya...severim wonderkid'i..gerçi ufaktan wonderkid'lik yaşı da geçiyor...

edit: gerçi düşündüm de tunçeri'den kurtulduktan sonra farmar'ın arkasında daha çok süre bulur doguş..o yüzden imkansız görünüyor öyle bir transfer..

spanoulis-ender
domercant-göksenin
marko-cenk
yabancı-ersin
zaza-furkan

böyle bir kadro oluşacak gibi.engin atsür ve arroyo ocak ayından itibaren kısa rotasyonuna katkı sağlarlar.zaza ve furkan'dan oluşacak 5 numara rotasyonu ligde işimizi çok kolaylaştırır.diğer 4 pozisyonda istenildiği şekilde 3 yabancı kullanılabilinir.yazdığım kadroda 4 yabancı ve ocak ayında geleceğini düşündüğüm arroyo ile 5 yabancı oluyor.ergin hocanın 6 yabancı ile kadro oluşturacağını düşünüyorum.sinan güler,6.yabancı,arroyo ve engin atsür ile 14 kişilik bir kadro oluşuyor.bu sene euroleague de en azından 20 maç yapacağız gibi gözüküyor o yüzden geniş kadro olması ergin hocanın rotasyon felsefesine rağmen sıkıntı yaratmayacaktır.4 numara pozisyonunda zaza ve furkan ın şutunun olmadığını hesaba katarsak keskin bir şutöre ihtiyacımız olacak zoran erceg uygun isim olur.

Çoğu kişi 4 numaraya Zoran Erceg demiş fakat unutulan birşey var ; Benim izlenimlerime göre Erceg yaşadığı sakatlıktan sonra hiçde iyi dönmedi. Özellikle izlediğim maçlarda şut ritmi felaketti. Beşiktaşa verdiği muazzam katkıyı beklersek üzülürüz.
Bu kumarı oynamaya değmez. Oraya daha net birini düşünmeliyiz.
Ha gelirsede Macvandan fazla katkı vereceği kesindir. Ondan hiç şüphem yok.

Arkadaşlar eğer Zaza gelirse ve spa-arroyo birlikte olursa domercant'a gerek kalmaz çünkü çok sıkışık olur dakika dağıtımında.ama o zaman da net şutörümüz olmaz ve 1 tane yabancı hakkımız olur.Furkan zaza erceg ersin beraber götürür tüm sezonu.5.yabancı olarak şutör eksiğimiz için Jimmy Baron nasıl olur?Alacağı az dakikayı da sorun etmez?Nasıl fikir?

Gönlümdeki kadro:
Arroyo-Spanoulis-Ender
Domercant-Göksenin-Sinan
Markoishvili (forum ahalisinin kalmasını çok istemesinden dolayı)- Cenk Akyol
Ersin - Chuck Davis - Sertaç
Sofoklis - Furkan

Sportando Lior Eliyahu ile ilgilendiğimizi yazmış.

Maccabi'nin 500 bin dolarlık kontrat teklifini reddedip.Eliyahu serbest kalmıştı.

Bence çok kötü bir hamle olur.

Boban Marjanovic bu yıl muazzam bir yıl geçirdi.

Yanlışım yoksa Velickovic ile beraber takımını finale taşımıştı. Çok önemli bir potansiyel ki CSKA ona şans vermişti.

2.22 boyunda. Bu yıl toplam 41 maçtaki ortalaması 17 sayı 11.7 ribaund 1.7 blok %85 FT.

Misko yapıyor menajerliğini. Mutlaka pazarlayacaktır bi Euroleague takımına.

İyi bir hamle gibi olabilir fakat gönlüm Mozgov'dan yana:)

Mozgov'un gelmesini ciddi anlamda çok istiyorum.

Yok yahu twitter'dan gördüklerimi yazıyorum daha önce de söylemiştim bunu:)

Bi tek Mozgov olayını duymuştum birinden o kadar:)

Gelmesi şart ya Mozgov'un, epey dilendim gelir inşallah:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...