Zaza Türk statüsünde oynadığı için bence ilk hedef olmalı şuanda bu özelliğinden dolayı Spanuolis den bile daha önemli konumda. Zaza - Furkan ikilisi çok defansif görülse de bu açığı diğer pozisyonlarla kapatabiliriz.
Sinan güler ile anlaşmışız gelen haberlere göre. herhalde gordon gider bu transferden sonra.
Bence 2 numara rotasyonu iyice doldu Domercant ın dönüşüyle beraber 2 numaarada eğer gordon kalırsa Domercant-Gordon-Sinan-Göksenin gibi bir rotasyon oluşur Gordondan açılacak yabancı hakkını uzun olarak kullanabiliriz. Ben kişisel olarak beğensemde bazen gordon'un takımı baltalayan hareketleride var.Gordon ile Sinan ın ne alakası var ki ?
Bence 2 numara rotasyonu iyice doldu Domercant ın dönüşüyle beraber 2 numaarada eğer gordon kalırsa Domercant-Gordon-Sinan-Göksenin gibi bir rotasyon oluşur Gordondan açılacak yabancı hakkını uzun olarak kullanabiliriz. Ben kişisel olarak beğensemde bazen gordon'un takımı baltalayan hareketleride var.
Domercant'ın oynadığı dönemde ne kadar dominant bir oyuncu olduğunu biliyoruz.Ben Domercant'ın sağlam döndüğünü varsayarak söylüyorum bunu yaz liginde kendisini test edecek zaten.Domercant sağlam dönerse gordon dakika kaybedecekdir.Gordon yerine bir uzun alarak kullanabiliriz yabancı hakkımızı bence.2 numarada Domercant(sağlam dönerse)-göksenin-sinan yeterli olacaktır bence.Domercant 1 yıldır oynamıyor ve 33 yaşında hem 2-3 gibi de düşünebiliriz onu. Sinan'ın gelmesi en çok Göksenin'i etkiler .
Domercant'ın oynadığı dönemde ne kadar dominant bir oyuncu olduğunu biliyoruz.Ben Domercant'ın sağlam döndüğünü varsayarak söylüyorum bunu yaz liginde kendisini test edecek zaten.Domercant sağlam dönerse gordon dakika kaybedecekdir.Gordon yerine bir uzun alarak kullanabiliriz yabancı hakkımızı bence.2 numarada Domercant(sağlam dönerse)-göksenin-sinan yeterli olacaktır bence.
Sportando Lior Eliyahu ile ilgilendiğimizi yazmış.
Maccabi'nin 500 bin dolarlık kontrat teklifini reddedip.Eliyahu serbest kalmıştı.
Bence çok kötü bir hamle olur.