2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matt Nielsen 2-3 yıl evvel geçirdiği ağır sakatlıktan sonra toparlayamadı bi türlü:) Olympiakos 1.5 milyon dolara yakın bonservis ödemişti ona öyle hatırlıyorum ama sakatlıklardan kurtulamadı bi türlü.

Nielsen'e verilecek paraya çok daha kaliteli adamlar bulunabilir:)

Bu arada tekrarlıyorum Zaza konusunda çok hayale kapılmasak iyi olacak. Her az sözleşmesini uzattığı haberi gelebilir; Atlanta medyasında sürekli haberler var bu konuyla alakalı.

Eliyahu ile Marjanovic'i Dong ve Macvan'ın yerine alırsak geçen seneye göre güçsüzleşeceğimizi düşünüyorum.Bütçe nedir bilmiyorum ama ;

Galatasaray : spanolis-gordon-marko-hines- boroussis (kurabilirsek)

oly: spanoulis-law-perperoglou-hines-antic(şampiyon kadro)

olye oyun yapısı olarak oldukça benzer hatta bana göre daha iyi bir takım meydana getirilebilir.

Sofoklis'i isteyenleri anlayamıyorum. Hadi istenir ama 1.tercih olarak Sofo çok mantıksız bir hamle. 1.tercih olarak Sofo ile yola çıkmak büyük risk. He nasıl olur yabancı sayısına takılmadan yazıyorum. Bütçen çok güçlü olur. Alırsın Zaza'yı ya da yabancı 1.tercih olacak 5 numara. X-Furkan-Sofo yaparsın. Çok iyi bir 5 numara kadron olur. Sofo ciddi güçtür, takımın gücüne güç katar. Direk gücü oluşturabilecek, önüne veya arkasına adam almadan Sofo-Furkan olarak düşünüldüğünde yola çıkılabilecek bir adam değil gibi geliyor.

Vallaha ben Zaza'yı çok istiyorum fakat dediğim gibi önümüzdeki sezon için kadrolarımıza koymamak bence mantıklı olur:)

Zaza'yı NBA'den vazgeçirmek için cidden para gerekir ve dediğim gibi NBA'de uzun sıkıntısı bu denli fazlayken de birçok NBA takımının Zaza'yı isteyeceğini düşünüyorum.

Mozgov-E.Dağlı-Furkan-Şutör 4 numara bence çok ideal bir rotasyon olur:) Bi de ben İzzet hamlesinin mantıklı olabileceğini düşünüyorum. Sertaç'ın da önü açılmış olur hem.

Zaza 2 senedir kendisi söylemiyor mu artık Avrupa'ya dönmek istiyorum, NBA'de yeterince oynadım diye?
Kaç defa söyledi adam. NBA'de aldığı kontratı Avrupa'da alamayacağı da kesin. Neden böyle imkansız gözüyle bakılıyor bu transfere? Adam gibi uğraşılırsa olmaması için bir sebep göremiyorum ben.

Mevzu Zaza'nın sakatlık durumu ve nasıl döneceği. O konuda hiçbir fikrim yok benim.

Furkan varken Nielsen ın artısı ne boşuna neden yabancı hakkını onunla harcarsın ki ?

Furkan-Nielsen farklı tarzlı oyuncular.Nielsen-Ersin aynı anda bile oynayabilir Nielsen 4 numaradan oyunu yönetebilecek kadar oyun görüşüne sahip birisi tecrübesiyle işe yarar hatta nielsen-erceg beraber oynarsa oyun görüşüyle erceg'e boş şut yaratır eğer erceg'e kitlenirse savunma fadeaway atar çok yararlı olmaz mı?

10-13 dk süre alıp max. verim alacağın oyuncu Sofo'dur.

Ama Sofo'yu alıyorsan en az 2 tane üstdüzey Pivot'un olacak mesela Furkan-Zaza ikilisinin yanına Sofo mükemmel olur.Zaza'yı alamazsan Sofo riskine girilmez.

Sofo denilince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama ben 2011'de Euroleague'i sallayan Sofo'yu yada 2009 ve 2010'daki Yunan milli takımındaki Sofo'yu çok isterdim bu takımda.İstekli olduğunda çok dominant bir oyuncudur.

Kariyerinde en fazla 18-19 dk ort.süre aldı.O da yukarıda belirttiğim organizasyonlarda ve müthiş oynadı.

Uzun rotasyonumuzu yaparken ilk düşüneceğimiz oyun çeşitliliği olacaktır. Misal Ermal-Andric-Furkan ayrı oyun karakterleri olan uzunlardı. Zaza-Furkan gibi bir pota altı yaparsak yanına Sofo olmaz. Atletik şutu olan uzun ararız o zaman. Pota altını dağıatacak kalın uzun da lazım P&R hücumları yapacak şutu olan atletik uzun da lazım. Bu seneki kadromuzda ligde rakipler pota altında çok kötü olduğundan pek anlaşılmadı ama pota altımıza kesinlikle kalın bir uzun lazım. Ulm'ün bizi geçerken (yendiğimiz maç dahil) iki maçta da uzunlarımızı sürklase eden J.Byrant'ı hatırlarsınız sanırım.

Yani maçına göre kalın uzunun veya Atletik uzunun öne çıkacak. EL'de hele, maç içinde bile o hamleler yapılacak. Çünkü tüm rakiplerin rotasyonları bu şekilde kurgulanıyor

Sinan resmen Aslan

Basketbolda büyük oynayan Galatasaray, Euroleague aşkına gaza bastı ve ilk büyük transferini Türkiye’den gerçekleştirdi.

Şampiyon G.Saray potada bombayı patlattı ve ilk transferini yaptı. Cimbom, Efes’ten ayrılan Sinan Güler ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cimbom, küçülmeye gidecek olan Anadolu Efes ile yollarını ayıran Sinan Güler’i renklerine bağladı.

29 yaşındaki oyuncu ile anlaşan Galatasaray, Fenerbahçe’nin de talip olduğu Sinan’a 2 yıllık sözleşme imzalattı.

Sinan Güler forma giydiği takımlara kattığı enerji ile biliniyor. Müthiş bir zıplama yeteneği olan milli yıldız ribaundlara önemli katkı veriyor. ‘Patlayıcı’ özelliği ile hızlı hücumları smaçlarla tamamlayarak tribünleri ayağa kaldıran Sinan ‘yerli kontenjanının’ genişlemesi bakımıdan önemli bir silah.

AMK

Sinan resmen Aslan

Basketbolda büyük oynayan Galatasaray, Euroleague aşkına gaza bastı ve ilk büyük transferini Türkiye’den gerçekleştirdi.

Şampiyon G.Saray potada bombayı patlattı ve ilk transferini yaptı. Cimbom, Efes’ten ayrılan Sinan Güler ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cimbom, küçülmeye gidecek olan Anadolu Efes ile yollarını ayıran Sinan Güler’i renklerine bağladı.

29 yaşındaki oyuncu ile anlaşan Galatasaray, Fenerbahçe’nin de talip olduğu Sinan’a 2 yıllık sözleşme imzalattı.

Sinan Güler forma giydiği takımlara kattığı enerji ile biliniyor. Müthiş bir zıplama yeteneği olan milli yıldız ribaundlara önemli katkı veriyor. ‘Patlayıcı’ özelliği ile hızlı hücumları smaçlarla tamamlayarak tribünleri ayağa kaldıran Sinan ‘yerli kontenjanının’ genişlemesi bakımıdan önemli bir silah.

AMK

Sinan Güler Galatasaray yolunda
Sinan Gler Galatasaray yolunda - Hrriyet Basketbol

Sinan gelirse sevinirim açıkçası. Euroleague'de savunma yapmak gerekiyor ve Sinan da iyi bir savunmacı.

AMK yazıyorsa vardır bir bildikleri, bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...