2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kleiza gelmez o iş çok zor.Hem bizim bütçenin yarısı yıllık maaşı hemde kontrat alır Nba'de.

Kleiza ihtiyacımız olan isim değil bence tam 4 numara diyemeyiz.

O tip bir isim alacaksak Kleiza değilde Bostjan Nachbar sanki bizim için daha iyi ve uygun bir hedef olur.Euroleague'deki etkili oyunu ortada bu yıl 16.1 sayı-3.4 Ribaund ort. yapmış.Şut yüzdeleri iyi ve 3-4 oynayabilen bir isim.Tam PF değil ama rotasyonda çok etkili olurdu.

Spanuolis, Chuck Davis, Zaza veya Schortsanitis isimlerinden herhangi birini takımda görmek çoğu Galatasaraylının şuanda basketbol şubesi adına en çok istediği oyunculardan birkaçıdır. Ama :

*CSKA Spanuolis'e yıllık 3m€ yöneltmiş, daha üstü bir rakam vermek aptallık olur. Ve Ayrıca Spanoulis Yunan taraftarların çekincesinden dolayı daha önce Efes'i reddetmişti diye biliyorum. Bu yüzden Spanoulis hem mali hem de manevi açıdan zor gibi duruyor ama inşallah ihtimali varsa transferi gerçekleşir
*Zaza'nın ise en son hatırladığım kadarıyla bir sakatlığı söz konusuydu uzun süre ara vermişti. Bazı yorumcular kronik diyordu. Bu konuda forumdaki arkadaşların bilgisi varsa eğer lütfen cevap yazsınlar bu konu hakkında.
*Chuck Davis ise Maccabi Tel Aviv ile anlaştı diyorlar. Tabi eğer öyle bir durum yoksa Chuck Davis'i rahatça kapabiliriz ama Maccabi araya girerse o iş zora girer.
* Schortsanitis'in direk olarak menajerleri bizim yetkililere önermiş. En kolay gözüken transfer bu gibi duruyor.

Chuck Davis'e bonservis vermek akıllıca değil bence. Bonservis ödenecek kadar özel bir basketbolcu olduğunu düşünmüyorum.

Erceg, Bjelica, Velickovic, Dubljevic, Kaimakoglou gibi alternatifler varken hele Balkan pazarından.

4 numaraya İzzet yerine Deniz Kılıçlı hamlesi nasil olur sizce ağabeylerim ?

Kaliteleri arasında dağlar kadar fark var İzzet yeteneği ve tecrubesiyle Deniz'den çok çok daha üstündür.

Ayrıca İzzet daha ucuza alınır.Deniz Kılıçlı'yı alacaksan Efes'e yetiştirme bedeli ödeyeceksin.Tam rakamı bilmiyorum ama en son benzer olarak Doğuş için Efes Fener'e 500 bin Dolar ödemişti.

malum takım Göksenin Köksal'ı net olarak istiyor, mutlaka elde tutmalıyız. arroyo geç dönecek diyorlar, kabasakal müthiş olur..
sene başı macvan'dan umutluydum lakin gerekli patlamayı yapamadı. domercant'ın durumu da şu an net belli değil...
zaza'yı seviyorum ama şu an takımında ister misin deseler, sanırım istemem... umarım iyi bir pivot alırız, n-dong'un katkısı çok büyüktü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...