Benim aklıma sözleşmesi bitip alabilme ihtimalimiz olan skorer bir kısa forvet gelmiyor.Var mı aklına gelen?
Bu sene futbolda ligi 2. bitirirsek sıcak para girer.Futbolda 1 2 iyi transfer yapınca da GS Store cirosu fırlar.
Seneye basketbola yatırıma devam edilmesi iki şeye bağlı.1)Futbol takımının 2. olması. 2)Basketbol takımının BBL'de final oynayıp Euroleague'e katılması.
Aksi halde zaten basketbola yapılacak yatırımın futbol şubesine bağlı olduğu bir sisteme sahip kulübe A lisans vermezler.
A lisans olmayan bir takıma göre takımın bütçesi zaten yüksek.Büyük ihtimalle kadro mümkün olduğu kadar korunup 1-2 takviye yapılacak.
Seneye devşirme olayı kalkıp 6 yabancı sınırı kuralına dönülecek galiba.Yabancılardan Zoran, Manuchar, Gordon, Dudley kalır.
Semir Erden gelirse şaşırmayın.Ergin hoca Kerem Gönlüm'ü de sever.Bence ikisinden biri gelecek bu yıl.
Hawkins yeteneğinde olmasa bile bi alt kalibrede de olsa Arroyo'ya yardım edecek skorer bir 3 numarayla da transferi kapatırız.
Arroyo-Ender-Gordon-Sinan-Cenk-Göksenin-Markoishvili-X
Ersin-Erceg-Furkan-Semih/Kerem
Tabi ki gönül Euroleague'de f-4 ister ama mevcut şartlarda 2 yıl üstüste f-8 oynamak makul ve mantıklı bir hedef.Hem büyük şirketlerin sponsor olması bakımından dikkat çeker hem de Euroleague'in A lisans vermesi için.Önümüzdeki seneyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok güzel kadro yapmışsın.Bu kadroyu gören hangi takımı tuttuğundan şüphe eder vallahi.
Şöyle yazsaydın şaşırmazdım
Arroyo - Şuacan - Ender
Gordon - Göksenin - 2.Ligden bir oyuncu
Marko - Cenk - 2.Ligden bir oyuncu
Erceg - Mutlu Demir - Kerem Gönlüm
Esteban Batista - Semih Erden
Arroyo'yu da o kadarını da yazmazsak anlarlar maksadıyla yazdın galiba
Semih Erden yazılmış. Elim ayağım titredi yeminle. Arkadaş önerilere saygı sonsuz fekat basketbolu en son 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mı izlediniz nedir?
Allah aşkına Erceg'i yazmayın şu kadrolara. Semih'i yazın, Erceg'i yazmayın