2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bilmem de Pleiss olursa muhteşem olur. Dün iyi başlayamamasına rağmen pota altını çok iyi oynadı. Eğer o gelirse eminim ki Erceg'in de performansı artacaktır. seneye Erceg-Jawai-Furkan-Pleiss-Ersin-Atletik özellikleri çok iyi olan (Hamilton dün iyidi, ama büyük takımlara karşı büyük performans sergileyebilir mi bilmiyorum) bir 4 numara uzun rotasyonunda işimizi görür kanısındayım. Kaliteli bir 1 numara ile Arroyo' yu 2 numara olarak oynatabilir ve penetresi ve şutu olan bir 3 numara ile de takım tamamlanabilir. Tabi bütçe ve özellikle Euroleague'da oynayıp oynamayacağımız transferlerin kalitesini belirleyecektir.

Bu sene futbolda ligi 2. bitirirsek sıcak para girer.Futbolda 1 2 iyi transfer yapınca da GS Store cirosu fırlar.
Seneye basketbola yatırıma devam edilmesi iki şeye bağlı.1)Futbol takımının 2. olması. 2)Basketbol takımının BBL'de final oynayıp Euroleague'e katılması.
Aksi halde zaten basketbola yapılacak yatırımın futbol şubesine bağlı olduğu bir sisteme sahip kulübe A lisans vermezler.

A lisans olmayan bir takıma göre takımın bütçesi zaten yüksek.Büyük ihtimalle kadro mümkün olduğu kadar korunup 1-2 takviye yapılacak.
Seneye devşirme olayı kalkıp 6 yabancı sınırı kuralına dönülecek galiba.Yabancılardan Zoran, Manuchar, Gordon, Dudley kalır.
Semir Erden gelirse şaşırmayın.Ergin hoca Kerem Gönlüm'ü de sever.Bence ikisinden biri gelecek bu yıl.
Hawkins yeteneğinde olmasa bile bi alt kalibrede de olsa Arroyo'ya yardım edecek skorer bir 3 numarayla da transferi kapatırız.
Arroyo-Ender-Gordon-Sinan-Cenk-Göksenin-Markoishvili-X
Ersin-Erceg-Furkan-Semih/Kerem

Tabi ki gönül Euroleague'de f-4 ister ama mevcut şartlarda 2 yıl üstüste f-8 oynamak makul ve mantıklı bir hedef.Hem büyük şirketlerin sponsor olması bakımından dikkat çeker hem de Euroleague'in A lisans vermesi için.Önümüzdeki seneyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Çok güzel kadro yapmışsın.Bu kadroyu gören hangi takımı tuttuğundan şüphe eder vallahi.

Şöyle yazsaydın şaşırmazdım

Arroyo - Şuacan - Ender
Gordon - Göksenin - 2.Ligden bir oyuncu
Marko - Cenk - 2.Ligden bir oyuncu
Erceg - Mutlu Demir - Kerem Gönlüm
Esteban Batista - Semih Erden

Arroyo'yu da o kadarını da yazmazsak anlarlar maksadıyla yazdın galiba :D

Semih Erden yazılmış. Elim ayağım titredi yeminle. Arkadaş önerilere saygı sonsuz fekat basketbolu en son 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mı izlediniz nedir?

Medyanın diline düşmeyelim. Ocak-Şubat gibi yine kadın ve erkek takımı paralarını alamadı gibi haberler duymayalım yeter benim için gelecek seneki takımı kurduktan sonra. Sonuçta uygun bir bütçeye göre çok güçlü takım kurulabilir.

Semih'i ben de kadroya yazdım.Mantık çerçevesinde oluşturulabilecek bir kadro yazdım.Yoksa oyuncu önerecek olsam yıllık 5 milyon dolar verip Krstic'i almayı öneririm =D
Bir de gerçekler var.Bu sene kadro korunur, bazı yabancı oyuncularla yollar ayrılır, skorer 3 numara ve 5 numara transferiyle transfer sezonunu kapatırız diye düşünürek bu kadroyu yazdım.
Yabancı sınırı var, A lisansımız yok, takımın bütçesi belli.Sözleşme sürelerine ve kontrat ücretlerine bakılmadan Krstic'lerin, Bourousis'lerin Pleis'ların havada uçuşması absürd değil de Semih/Kerem'den birinin transfer olabileceğini düşünmek mi absürd.
Kaldı ki Semih gibi sorunlu oyunculardan verim alabilen bir hoca var takımda ve Beşiktaş'tayken iyi bir birliktelik kurdular.Ergin Hoca'nın Semih'i tercih edebileceğini düşünmek mantıktan uzak bir yorum olmasa gerek.
Ayrıca bu sene bitmiş Efes'te bile Kerem bir çok maçta karakter ortaya koydu.Her Efes maçından önce de Ergin hocayla tokalışırlar, konuşurlar.Ergin Ataman Kerem'in katkı sağlayacağını düşünebilir.
Bakalım nasıl bir kadro kurulacak.

Kafasını biraz basketbola vermeye karar vermiş bir Semih, taraftar gazı ile ciddi işler yapar. Ama kimin ona güvenip yola çıkacak cesareti olacak göreceğiz.

Allah aşkına Erceg'i yazmayın şu kadrolara. Semih'i yazın, Erceg'i yazmayın :(

Erceg'i ben de pek beğenmiyorum ama bizim yazıp yazmamamızla durum değişmiyor ki Ergin Hoca Erceg'de ısrarcı.Hele kontratı da devam ediyorken hayatta bırakmaz. =D
Semih'e ben de bayılıyor değilim ama piyasası bu kadar düşmüşken bence Ergin Ataman bir yoklar Semih'i.

Langford-Hynes- Bobby Brown-Hackett görmek istediğim oyuncular görmek zor olsada :)

NOT: @GsHaber24 Bu adres Galatasaraylı arkadaşlarım ile Gs ile ilgili son haberleri paylaştığımız twitter adresi.Twitter'ı olanlar takip ederse sevinirim.Basketbol ile ilgili sonuç fikstür ve foto paylasacak 1 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var.

Hackett gerçekten özel bir oyuncu. Keşke alabilseydik son gündeme geldiğinde. Sahada belki de her şeyi yapar. Potaya sağlam gider, şutu iyidir, asist yapar, deli gibi savunması var, gerekirse ribaund bile alır. Tam Arroyo'nun yanına aradığımız adamdı.

Aaron jackson-Gordon-Marko-Malik-Marjanovic. 6. yabancı ise Arroyo.

kritik pozisyon tabiki yerli 4 numara.

Ha Ataman Erceg'den vazgeçer mi? Tabiki hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...