2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Güler Galatasaray'da. Hayırlı olsun. Türk oyuncular içinde kaliteli, iyi savunmacı, patlayıcı özellikli, iyi SAVUNMACI bir oyuncu aldık.

Hayirli olsun Sinan. Savunmasina guvenebilecegimiz cok iyi bir isim. İnşaAllah Göksenin'de bir sıkıntı yoktur. Açikcasi bu transferin nedenini de merak etmis durumdayim. Elbet Teknik Ekip bir aciklamada bulunacaktir. Tekrar hayirli olsun..

Spa-Göksenin-Marko-Erceg-Zaza..Arroyo-Sinan-Cenk-Ersin-Paul Davis..Ender-Engin-Henry-Sertaç-Furkan... Yanlis anlaşılmasin ilk,ikinci ve ücüncü 5ler değil. 15 kisilik genis bir rotasyonu belirtmek istedim...

Eyüp Yıldız Zaza'ya teklif yaptığımızı yazmış.Acaba Zaza'nın form durumu ve son olarak Gürcü milli takımıyla ne yaptığı konusunda bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Şu an en önemli konu N'dong'un yerini nasıl dolduracağımız. Çünkü bu sezon katkısı olağanüstüydü. Avrupanın en iyilerinden birini almalıyız mutlaka. Macvan gider büyük ihtimal hatta Gordon da gidebilir. Sinan iyi fakat gerek var mıydı tam emin değilim. Zaza inşallah olur ancak son durumu nedir bilmiyoruz. Domercant'in de sakatlıktan nasıl döneceği merak konusu. Spanoulis gelirse Arroyo ile müthiş ikili olacaklarından şüphem yok. Neyse ki takımın başında Ergin Ataman var. O en iyisini düşünür, karar verir ve uygular. Bize de beklemek düşüyor. Geliyoruz Euroleague!!!

Sinan transferini çok olumlu bulmadım, olumsuz da değil ama lazım mıydı?... Hoca geniş bir kadro istemiş olabilir diye düşünüyorum. yoksa herşeye rağmen Gordon'dan vazgeçilmemesi gerektiği kanaatindeyim.
geçen sene veya ondan önceki sene alınsa havalara uçacağım bir trandfer olurdu. ne mutlu takımımızın geldiği duruma bak. Sinan'ı beğenmiyorum.
neyse. hayırlı olsun. yine de iyidir 30'larına merdiven dayamış da olsa.

bu arada Efes'in bu küçülme politikası inşallah doğru değildir. onlar adına üzülürüm. basketbolumuzun ihtiyacı var bu takıma.

yine bu arada HINES boşa çıkmış, duyurulur.

Hatırlayanlar vardır, Sinan'ın kariyerindeki çıkış noktası Ergin Ataman'ın Beşiktaş'ta olduğu ilk sezondur. Sinan, Ergin Ataman'ın takımında çok verimli oynayabilen, Ergin Ataman'ın sistemine çok uyumlu olabilen bir oyuncu. Mükemmel bir dış savunmacı. Transferine çok sevindim.

Furkan-Nielsen farklı tarzlı oyuncular.Nielsen-Ersin aynı anda bile oynayabilir Nielsen 4 numaradan oyunu yönetebilecek kadar oyun görüşüne sahip birisi tecrübesiyle işe yarar hatta nielsen-erceg beraber oynarsa oyun görüşüyle erceg'e boş şut yaratır eğer erceg'e kitlenirse savunma fadeaway atar çok yararlı olmaz mı?

AB vatandaşı oyuncular yabancı statüsünde oynasa ve Nielsen da bundan yararlansasa haklısın ama bu şartlarda çok daha yararlı olabilecek bir yabancı ile anlaşabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...