H
hiboyksl
Misafir
Açıkcası Jamontu sevsem de hocanın Domercantdaki gibi bi risk alacağını zannetmem ve istemem açıkcası.
Shawn James haziran ayında Maccabi Tel Aviv ile 4 yıllık kontrat yaptı. Bize önerilme ihtimali hayli zayıf.
Sinan Erdem konusunda ipler bizim elimizde değil. etkinlik-basketbol önceliği var. A Lisansının %95 olması imkansız, daha Almanya-Fransa'nın lisans olayları, hangi takımın lisansı iptal edilecek gibi mevzular var. Baya yanlış bilgilendirilmişsin.
Sene başında 2 yıllık uzattılar diye biliyorum.Chuck Davis in kontratı ne zaman bitiyor? Onu seneye bu kadroda görmek isterim.
Ndong'dan sonra aradığımız pivotu bulabilecek miyiz acaba bu yıl? Piyasada fazla seçenek yok gördüğüm kadarıyla.
Langford konusu çok heyecan verici ben bu pasaport işi olduktan sonra kulüp anlamında da söz aldığımızi düşünsem de 31 yaşındaki oyuncu paraya bakacaktir Efes ve FbÜ de isteyecektir kendisini arada uçuk farklar olursa onları tercih edebilir.
Bir de Türkiye'ye gelip oynayacaksa Langfordun durumu nasıl olacak acaba?Yerli statüsünde mi devşirme mi yabancı mi?Seneye devşirme işi kalkacak gibi duruyor son derece kafa karıştırıcı.
14 milyon Euro bütçe gayet güzel duruyor verimli kullanabilirsek sıkıntı olmaz.Tabii bütçe buysa fazla değişim beklemiyorum o ayrı sil baştan kadrolar kurulacağını sanmıyorum.
Arroyo-Ender-Nikolov
Langford-Gordon-Sinan
Marko-Cenk-Göksenin
Erceg-Kerem Gönlüm
X-Furkan-Kerem Kanter
Erceg hem hocanın sevdiği hoca hem o bölgeden ziyade daha elzem ihtiyaçlar var hem kontratı devam ediyor kalacaktır.X yerine sağlam pivot şart.Nikolov kazandırılmalı.Ayrıca yaptığım hesaba göre kontenjanda boşluk var onu da Cenk yada Göksenini yollayıp 3 numaraya iyi biri alınabilir.Keșke Sefolosha olsa tam NBA için sıradan Elde harika yaratan tipte adam
Bu pivot Lampe olabilir mi?
Ndong 'da diyince aklıma gelen ilk isim 90 doğumlu Beninli dev pivot Mouphtaou Yarou oldu.. Eurocupta geçen yıl 17 sayı 13 ribaund %69 gibi olağan üstü istatistiklerle oynadı.. Bilmiyorum bize yar ederler mi bu genç afrikalıyı ama Ndong'un yerini tam anlamıyla doldururdu...
Bu pivot Lampe olabilir mi?