2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkcası Jamontu sevsem de hocanın Domercantdaki gibi bi risk alacağını zannetmem ve istemem açıkcası.

Shawn James haziran ayında Maccabi Tel Aviv ile 4 yıllık kontrat yaptı. Bize önerilme ihtimali hayli zayıf.

Sinan Erdem konusunda ipler bizim elimizde değil. etkinlik-basketbol önceliği var. A Lisansının %95 olması imkansız, daha Almanya-Fransa'nın lisans olayları, hangi takımın lisansı iptal edilecek gibi mevzular var. Baya yanlış bilgilendirilmişsin.

Wild Card bu sene % 95 Galatasarayda. Hadi o 95i 100 yapalım.. Seyirci ortalaması az olan bir takım bu sene EL dışı kalacak. Ayrıca 2 sene içinde Ulker Sports Arenada yapılacak Final Four. Sonra 4 sene içinde bir daha TRde yapılacak. THYnin bu gücü varken, LIG TV yayın hakkını almışken, Lig TV sorumlusu Murat Murathanoğlu GSye Wild Card verilir diyip Musterileri seneye icin abone olmaya davet ederken demekki bu karar çoktan cıkmıs ki böyle konusuyorlar. Ayrıca Sinan Erdem de oynatmayı biz değil EL istiyor. 2 takımın 1 salonda oynamasını istemiyorlar. Gecen sene % 50 ihtimal gececektik oraya bu sene % 80 ihtimal gececegiz.

Langford konusu çok heyecan verici ben bu pasaport işi olduktan sonra kulüp anlamında da söz aldığımızi düşünsem de 31 yaşındaki oyuncu paraya bakacaktir Efes ve FbÜ de isteyecektir kendisini arada uçuk farklar olursa onları tercih edebilir.

Bir de Türkiye'ye gelip oynayacaksa Langfordun durumu nasıl olacak acaba?Yerli statüsünde mi devşirme mi yabancı mi?Seneye devşirme işi kalkacak gibi duruyor son derece kafa karıştırıcı.

14 milyon Euro bütçe gayet güzel duruyor verimli kullanabilirsek sıkıntı olmaz.Tabii bütçe buysa fazla değişim beklemiyorum o ayrı sil baştan kadrolar kurulacağını sanmıyorum.

Arroyo-Ender-Nikolov
Langford-Gordon-Sinan
Marko-Cenk-Göksenin
Erceg-Kerem Gönlüm
X-Furkan-Kerem Kanter

Erceg hem hocanın sevdiği hoca hem o bölgeden ziyade daha elzem ihtiyaçlar var hem kontratı devam ediyor kalacaktır.X yerine sağlam pivot şart.Nikolov kazandırılmalı.Ayrıca yaptığım hesaba göre kontenjanda boşluk var onu da Cenk yada Göksenini yollayıp 3 numaraya iyi biri alınabilir.Keșke Sefolosha olsa tam NBA için sıradan Elde harika yaratan tipte adam

Ndong'dan sonra aradığımız pivotu bulabilecek miyiz acaba bu yıl? Piyasada fazla seçenek yok gördüğüm kadarıyla.

Ndong 'da diyince aklıma gelen ilk isim 90 doğumlu Beninli dev pivot Mouphtaou Yarou oldu.. Eurocupta geçen yıl 17 sayı 13 ribaund %69 gibi olağan üstü istatistiklerle oynadı.. Bilmiyorum bize yar ederler mi bu genç afrikalıyı ama Ndong'un yerini tam anlamıyla doldururdu...

Langford konusu çok heyecan verici ben bu pasaport işi olduktan sonra kulüp anlamında da söz aldığımızi düşünsem de 31 yaşındaki oyuncu paraya bakacaktir Efes ve FbÜ de isteyecektir kendisini arada uçuk farklar olursa onları tercih edebilir.

Bir de Türkiye'ye gelip oynayacaksa Langfordun durumu nasıl olacak acaba?Yerli statüsünde mi devşirme mi yabancı mi?Seneye devşirme işi kalkacak gibi duruyor son derece kafa karıştırıcı.

14 milyon Euro bütçe gayet güzel duruyor verimli kullanabilirsek sıkıntı olmaz.Tabii bütçe buysa fazla değişim beklemiyorum o ayrı sil baştan kadrolar kurulacağını sanmıyorum.

Arroyo-Ender-Nikolov
Langford-Gordon-Sinan
Marko-Cenk-Göksenin
Erceg-Kerem Gönlüm
X-Furkan-Kerem Kanter

Erceg hem hocanın sevdiği hoca hem o bölgeden ziyade daha elzem ihtiyaçlar var hem kontratı devam ediyor kalacaktır.X yerine sağlam pivot şart.Nikolov kazandırılmalı.Ayrıca yaptığım hesaba göre kontenjanda boşluk var onu da Cenk yada Göksenini yollayıp 3 numaraya iyi biri alınabilir.Keșke Sefolosha olsa tam NBA için sıradan Elde harika yaratan tipte adam

Bu pivot Lampe olabilir mi?

Türkiye Basketbol Federasyonu Keith Langford ve Malcolm Delaney’e Türk Milli takımında oynamaları için teklif yaptı

Bayern Münih takımında oynayan Malcolm Daleney teklifi kabul etti Emporio Armani Milano’da oynayan Keith Langford’la ise görüşmeler sürüyor.

Ergin Ataman’ın önceliği Langford ama bu oyuncu olmazsa Delaney ile anlaşılacak. Daha önceden de bir dönem Anadolu Efes’de oynayan Jordan Farmar’a teklif gitti fakat Farmar federasyona pahalı geldi.

bu tür haberler çıktıkça heyecan tavan yapıyo :)

Ndong 'da diyince aklıma gelen ilk isim 90 doğumlu Beninli dev pivot Mouphtaou Yarou oldu.. Eurocupta geçen yıl 17 sayı 13 ribaund %69 gibi olağan üstü istatistiklerle oynadı.. Bilmiyorum bize yar ederler mi bu genç afrikalıyı ama Ndong'un yerini tam anlamıyla doldururdu...

En son kadro dışı bırakmışlardı. İstersek alabiliriz ama beklentilerin altında kalabilir.

Delaney de iyi ama solaklar her zaman ters gelmiştir rakibe. Langford güzel tercih olur. Lampe olayına hiç girmeyelim, nokta atışla pivot transferini kapatalım derim.

Langford transfer gerçekleşirse, Jamont kadroda tutulmaz. Çünkü Arroyo'da Langford'da topu elinde isteyen oyuncular. Jamont'ta bu tarz bir oyuncu olduğu için top paylaşımında sorun çıkar. Arroyo & Langford ikilisinin yanına topla çok oynamayan, oyun zekası yüksek, ceza şutu iyi olan Zisis tarzı bir oyuncu olur.

Arroyo-Barış Ermiş-Ender-Nikolov

Langford-Gordon-Sinan-Göksenin

Mejia(Alamazsak Marko kalsın)-Serhat Çetin-Cenk

Erceg-Chuck Davis( ya da Kaimakoglu)-Ersin Dağlı

Furkan-Kerem Kanter- X

Göksenin daha fazla oynayacağı bir takıma kiralanabilir.

Cenk gönderilebilir.(Ben yine sakatlık olursa diye yazdım.)

X yerine hangi pivot alınabilir. Bence eğer iyi dönerse Jawai kalabilir.

Bu kadro hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Bütçemiz yeter mi? Bilgisi olanlar neni bilgilendirebilir mi?

Az ama öz
Saglam transfer olsun istiyorum.Aldıgımız adamlar için yoruma bile gerek kalmasın mesela Langford gibi.Dinamik oyuncular istiyorum,sakatlık yaşamış oyuncuların hepsi gitsin ki yine sakatlık derdi olmasın.Yaşlı oyuncu alınmasın Arroyo yeter.Disiplin sorunu olan adam istemiyorum ki sezon içinde problem yaratıp ülkesine dönmesin.A lisansı alırsak finalfour için transfer yapmalıyız bu langford gibi oyuncuları getirmemizi gerektirir.Gerekirse yabancı kontenjanını sonuna kadar kullanmayalım başta dedigim gibi ya star alalım yada boşuna para saçmayalım,eger arroyo giderse sergio rodrigez'i bile yoklamamız gerekir veya hackett

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...