2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az ama öz
Saglam transfer olsun istiyorum.Aldıgımız adamlar için yoruma bile gerek kalmasın mesela Langford gibi.Dinamik oyuncular istiyorum,sakatlık yaşamış oyuncuların hepsi gitsin ki yine sakatlık derdi olmasın.Yaşlı oyuncu alınmasın Arroyo yeter.Disiplin sorunu olan adam istemiyorum ki sezon içinde problem yaratıp ülkesine dönmesin.A lisansı alırsak finalfour için transfer yapmalıyız bu langford gibi oyuncuları getirmemizi gerektirir.Gerekirse yabancı kontenjanını sonuna kadar kullanmayalım başta dedigim gibi ya star alalım yada boşuna para saçmayalım,eger arroyo giderse sergio rodrigez'i bile yoklamamız gerekir veya hackett

Vallahi Arroyo giderse Spanoulis'ten aşağısı kimseyi tatmin etmez burada. Tamam Rodriguez çok özel oynuyor bu sezon ama o adam bence güvenilecek bir adam değil. Geçen sezonlarda bu kadar istikrarlı değildi yani. Seneye ne olur bilinmez. Evet Hackett olabilir ama ne bileyim Arroyo'dan sonra o da yavan kalır gibi geliyor bana.

yabancı sınırlaması önemli bence transfer yapılırken. langford türk olursa ergin hocam getirir bize. getirmezse inanılmaz hayal kırıklığı olur. eğer langford türk olarak gelirse ersin gitmek zorunda. yabancı sınırlamasını 6 olarak yapıyorum.
Arroyo-Aaron Jackson-Ender
Langford(türk)-Barış Ermiş
Markoishvili-Nocioni
Derrick Brown-Kerem Gönlüm
Maciej Lampe-Furkan Aldemir

Nocioni'yi 4'e de kaydırarak oynatabiliriz. baya sağlam kadro.

Yeni sezonda bosman olacak oyuncular;

Jacob Pullen, Salah Mejri, Slaughter, Nocioni, Ryan toolson, Oliver Lafayette, Ricky Hickman, Keith langford, Micheal Gelabele, Nikos Zisis (+1) Tadas Klimavacius, Tarence Kinsey, Malcolm Delaney, Stratos Berberoğlu, Dontaye Draper, Fran Vazquez, Aaron Jackson (+1) Paul Davis, Kostas Kaimakoglou, Chuck Eidson, Nenad Krstic (+1) Sergey Monya, Micheal Bramos, (+1) Andrew Goudelock, Dusko Savanovic, Ender Arslan, Jamont Gordon, Milan Macvan, Henry Domercant,Cenk Akyol, Tyrese Rice (+1)

— 2014 yazında bosman olacak Avrupa liglerinde oynayan basketbolcular

-------------------------------------------------------------------------

El Anadolu Efes también entra en la puja por hacerse con Justin Doellman | VLCNEWS

İspanyol basınında İvkovicin gelecek sezon için Justin Doellman'ı istediği ve Efes'in buy-out ödeyebileceğini yazmış. Efsin dışında Madrid ve Barca'da istiyormuş. Yalnız Türkiyedeki düşük vergilendirme nedeniyle Efes bir adım öndeymiş. Keşke biz alabilsek.

Merak ettiğim bişey var. Bütçe yaklaşık 15 milyon euro olacak bu 15 milyonun içinde oyuncu maaşlar, bonservisleri, staff ücretleri dışında erkek şubesinin yol, konaklama gibi masraflarıda dahil mi?

Slaughter gelsin ister misiniz ? Ayrıca Nocioni'yi de kapalım piyasada baya adam varmış :(

Enderle öszleşme uzatılmalı.Ayrıca Ergin Hoca Cenk'i bu sene oynatmıyor.Sebebini bilen eden yok.Seneye bırakacak büyük ihtimal Serhat Çetini falan alalım.

Slaughter gelsin ister misiniz ? Ayrıca Nocioni'yi de kapalım piyasada baya adam varmış :(

Enderle öszleşme uzatılmalı.Ayrıca Ergin Hoca Cenk'i bu sene oynatmıyor.Sebebini bilen eden yok.Seneye bırakacak büyük ihtimal Serhat Çetini falan alalım.

Furkan varken Slaughter gereksiz. Bize topu eline teslim edebileceğimiz, sırtı dönük , kalın bir 5 numara lazım.Bu sayede dış oyuncularımız da daha rahat şut fırsatı bulur çünkü.2 pivotumuz birbirinden farklı tarzda olsun ki çeşitlilik olsun

Langford ' un Türk olması efsane olur. Bence alınması gerekenler.
Langford
Hickman
Krstic
Paul davis
Jacop pullen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

biraz konu dışı olucak belki ama almanyadaki Albert Schweitzer turnuvasını izleyen varmı arkadaşlar? Türkiye 3'te 3 yapmış biraz istatistiklere ulaşmaya çalıştım ve anadolu efesli furkan korkmaz hatrı sayılır bi performansı var şuanda ege ararda her maç çift hanelere çıkmış görünüyo aynı zamanda ukranyadaki Sviatoslav Mykhailiukı izlemek istediğim bi oyuncuydu ama herhangi bi kanaldan veya internettede bulamadım izleyen arkadaşlar paylaşırsa gözlemlerini sevinirim..

Arroyo - 2 M $
Gordon - 1.5 M $
Langford - 2 M $
Moss(Markonun yerine alabiliyorsak) 1.5 M $
Paul Davis - 1.5 M $
(İyi bir NBA Power Forward) 3 M $

Bu 6lının toplam maliyeti 12 M $ yapıyor.

Furkan + Serhat Çetin + Sinan + Göksenin + Ligden bir tane 4 numara bulabilirsek NBA'den alabileceğimiz Power Forward'ı 5-6 Dakika dinlendirebilecek bu 5linin toplam maliyeti de 3.5 4 Milyon Dolar civarı yapıyor.

Yani 15 16 Milyon Dolar kemiksiz basketbolcu ödemeleri için ayrılacak bütçe ile ciddi bir kadro kurulabilir. Zira ben o bütçeni 20 Milyon Dolar'dan az olacağını düşünmüyorum.

Domercant-Jawai-Erceg-Macvan-Hairston-Cenk-Ender-Engin gibi çöpleri tutmayız inşallah takımda bir dahaki sene.

Arıboğan’dan sürpriz atak: TBF’ye aday mı oluyor?

BASKETBOLDA müthiş iddia… Turgay Demirel FIBA, Lutfi Arıboğan da TBF başkanı oluyor. Önümüzdeki yaz İstanbul’da gerçekleşecek Kadınlar Basketbol Dünya Şampiyonası öncesinde yapılacak başkanlık seçiminde Turgay Demirel favori ve FIBA başkanı seçilecek. Yerine de Lutfi Arıboğan gelecek. Bu yaza damga vuracak olası iki değişiklikle basketbol camiasında dilden dile dolaşırken önümüzdeki yaz önemli olaylara gebe.

AVRUPA’NIN PATRONU OLUYOR

Demirel bilindiği gibi 1992 yılında basketbol federasyonu başkanı olmuş ve döneminde milli takımımız Dünya ve Avrupa ikincilikleri yaşamıştı. Avrupa basketbolunun patronu olması beklenen ve şu an rakipsiz gözüken FIBA 2. Başkanı Turgay Demirel, görevi bıraktıktan sonra gidilecek seçimde Lutfi Arıboğan başkan adayı olacak. Daha önce 2 kez adaylık denemesinde bulunan ama daha sonra futbala geçen Arıboğan, bu kez oldukta istekli ve favori olarak seçime girip potanın patronu olacak.

F.BAHÇE CEPHESİ NE DER?

Bu arada İbrahim Kutluay isminin de gündeme geldiği ancak özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle bu isimden vazgeçildiği öğrenildi. Kulüplerin genel olarak aday olmak isteyen Murat Didin’e de çok sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu gelişme sonrası G.Saray’da CEO olan Lutfi Arıboğan dönemi de bitecek. TFF’den Mehmet Ali Aydınlar ile ayrıldıktan sonra önceki sezon G.Saray’a transfer olan Arıboğan, icraatları ile eleştiri alıyordu. Ünal Aysal-Lutfi Arıboğan birlikteliği de böylece bitecek ancak Arıboğan patanın başına geçecek. Tabii Arıboğan’ın bu patronluğu F.Bahçe cephesinden tepki görebilir.

Kaynak: Kenan Karcı / AKŞAM

Böyle bir haber var. Ne kadar doğru, bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...