2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bahsettiğimiz gibi bu kadar skorer kısalarımız olursa (Arroyo-Gordon ve Langford diyelim ki) small forward pozisyonuna daha çok pis işleri yapan savunması üst düzey iyi bi ceza şutorü daha iyi gider gibi.. Aklıma gelen ilk isim Moss bu konuda ama sözleşmesi devam ediyor.. Böyle bi kadro yapılanmasında skorerden çok bu tarz oyunculara bakmak gerekicek 3 numara konusunda.. Başta çok istemesemde belki Markoda takımda tutulabilir tabii bu şartlar sağlanırsa...

Daha önce söylemiştim yine hatırlatmak ve sizin düşüncelerinizi de almak istiyorum bu konuda, bence Uşak'tan Holman ve Carter alınmalı ve denenmeli, bu oyuncular ile uygun fiyata anlaşılacağı için de bir tane parası ne kadar olursa olsun yıldız guard ve kaliteli yerli oyuncular takıma katılınabilir. Ergin Ataman böyle oyuncuları sever ve parlatır diye düşünüyorum.

Yalnız bahsettiğimiz gibi bu kadar skorer kısalarımız olursa (Arroyo-Gordon ve Langford diyelim ki) small forward pozisyonuna daha çok pis işleri yapan savunması üst düzey iyi bi ceza şutorü daha iyi gider gibi.. Aklıma gelen ilk isim Moss bu konuda ama sözleşmesi devam ediyor.. Böyle bi kadro yapılanmasında skorerden çok bu tarz oyunculara bakmak gerekicek 3 numara konusunda.. Başta çok istemesemde belki Markoda takımda tutulabilir tabii bu şartlar sağlanırsa...

Kesinlikle

Daha önce söylemiştim yine hatırlatmak ve sizin düşüncelerinizi de almak istiyorum bu konuda, bence Uşak'tan Holman ve Carter alınmalı ve denenmeli, bu oyuncular ile uygun fiyata anlaşılacağı için de bir tane parası ne kadar olursa olsun yıldız guard ve kaliteli yerli oyuncular takıma katılınabilir. Ergin Ataman böyle oyuncuları sever ve parlatır diye düşünüyorum.

Justin Carter 'la 1 yıl daha sözleşme uzattılar ama bence asıl Eli Holmen 'ı mutlaka denemek lazım.. Oly zamanında takımından kovulmuş Dorsey 'i 200 bin dolara alıp şuanda Eurolig in en değerli uzunlarından biri haline getirdi.. Holmenın fizik olarak Dorseyden pek az yanı yok çok güçlü bi oyuncu ayrıca post oyunuda var.. Bence mutlaka denenmeli..

Langford-Arroyo ikilisi kurulursa Gordon tutulmayabilir.3 numaraya size getirecek,ribauntlarda uzunlara ciddi şekilde yardım edecek biri,sert bir isim alsak kusursuza yakın kadro kurarız.Aklıma direk Devin Smith geliyor Avrupa pazarında.Keza Lojeski de olabilir. Hatta Sefolosha'nın Nba'den ayrılma durumu olursa bu 2 isimden de iyi olur,savunmada fark yaratır Avrupa'da(Adaylar çoğaltılabilir)

Langford-Arroyo ikilisi kurulursa Gordon tutulmayabilir.3 numaraya size getirecek,ribauntlarda uzunlara ciddi şekilde yardım edecek biri,sert bir isim alsak kusursuza yakın kadro kurarız.Aklıma direk Devin Smith geliyor Avrupa pazarında.Keza Lojeski de olabilir. Hatta Sefolosha'nın Nba'den ayrılma durumu olursa bu 2 isimden de iyi olur,savunmada fark yaratır Avrupa'da(Adaylar çoğaltılabilir)

Abicim bence Langford her ikisinden de daha iyi olur. Sefolosha'nın Euroleague tecrübesi çok kısa. Devin Smith'te bi Langford kadar delici değil kesinlikle. Gordon'u Arroyo'nun arkasına koysan hiçbir eksiği olmaz. Savunması, asisti, ribaundu herşeyi var. Delaney ve Langford milli takım devşirmesine aday ise o zaman bu ikiliden biri takıma gelecektir. İnşallah Langford olur.

Ergin hoca milli takıma Langford'u getirecek ise başka takıma kaptıracağını düşünmüyorum.

Abicim bence Langford her ikisinden de daha iyi olur. Sefolosha'nın Euroleague tecrübesi çok kısa. Devin Smith'te bi Langford kadar delici değil kesinlikle. Gordon'u Arroyo'nun arkasına koysan hiçbir eksiği olmaz. Savunması, asisti, ribaundu herşeyi var. Delaney ve Langford milli takım devşirmesine adaysa. O zaman bu ikiliden biri takıma gelecektir. İnşallah Langford olur.

Yerli statüsünde Langford gelsin zaten.O Allah'ın emri.Ben Hairston ve Domercant'i gözden çıkardım.Onlar yerine oyuncu öneriyorum.Hairston yerine Sefelosha,Domercant yerine şutör.Gordon işlevsiz kalır Arroyo-Langford ikilisinin olduğu kadroda.Topu minimum tutup skor üretecek isimler lazım

Yerli statüsünde Langford gelsin zaten.O Allah'ın emri.Ben Hairston ve Domercant'i gözden çıkardım.Onlar yerine oyuncu öneriyorum.Hairston yerine Sefelosha,Domercant yerine şutör.Gordon işlevsiz kalır Arroyo-Langford ikilisinin olduğu kadroda.Topu minimum tutup skor üretecek isimler lazım

Bir Smith iyi olur yani. Zorlu atmosfermiş oymuş buymuş etkilenmez atar üçlüğü :) Uzun transferinde ne yapacağız onu merak ediyorum. Acaba Jawaii'ye kredi tanır mı Ergin hoca?

Sportando Langford'un Türk pasaportu aldığını ve Galatasaray'dan teklif alabileceğini yazdı.Bunun dışında Langford ile ilgili bir şey duyan var mı, varsa kaynağıyla belirtirse mutlu olurum

ben guard için ekstra bir oyuncu düşünmüyorum.arroyo-ender-nikolov bence yeterli.illa biri daha olmalıysa engin kalsın.
2 numara için sinan göksenin var zaten.langford transferi olacak gibi, e daha ne olsun.
cenk ve marko kalmalı.bence oraya ekstradan simon(kuban) gelmeli ama durumu nedir bilmiyorum.
erceg bence iyi bir skorer ve takımda kalmalı.5+2 olacaksa eğer bence ersin dağlı takımda kalmamalı.caner medley gelirse çok iyi olur.kerem gönlümü hiç istemesem de türk olarak alınması mantıklı gibi duruyor.
furkan asla kaptırılmamalı, bence arroyodan daha önemli bizim için.lampeyi takımda görmeyi çok istiyorum.ayrıca ben kim ne derse desin semih gibi bir yeteneğe bir şans verilmesi taraftarıyım.

Arroyo-Gordon-Langford olacaksa Power Forwarda sert savunmacı olması lazım. Buda Ercegin yollanmasi demek. 5 numarayada Paul Davis veya Shawn James düşünülüyor diyorlar. Ama bu kadro bütçenin 2 3 milyon dolar daha aşılması demek. Ama Cenk-Ender-Engin gibi çöpleri elden cikarinca butce biraz rahatlar.

Arroyo-Gordon-Langford olacaksa Power Forwarda sert savunmacı olması lazım. Buda Ercegin yollanmasi demek. 5 numarayada Paul Davis veya Shawn James düşünülüyor diyorlar. Ama bu kadro bütçenin 2 3 milyon dolar daha aşılması demek. Ama Cenk-Ender-Engin gibi çöpleri elden cikarinca butce biraz rahatlar.

Kim diyor kaynak verirsen sevinirim, böyle çok havada kalıyor.Ciddiye alınabilecek bir kaynaksa biz de ona göre yavaş yavaş kadroları kurmaya başlarız:)

Cenk-Ender'i elinden çıkarsan yerli kalmıyor elinde. Shawn James zaten bütün sezonu sakat geçirdi. Paul Davis'de dizlerinden sakat. Sanmıyorum.

Cenk-Ender'i elinden çıkarsan yerli kalmıyor elinde. Shawn James zaten bütün sezonu sakat geçirdi. Paul Davis'de dizlerinden sakat. Sanmıyorum.

Furkan-Sinan + 2 oyuncu daha alınacak Ligten ucuz olanlarından. Sırf Cenk+Ender 1.5 - 2 Milyon Dolar arasına oynuyor. Zaten 4+3 veya 4+2 yabancı kuralı gelince gerek kalmıyor onlara. 7 Yabancı + Furkan + Sinan + 2 tane genç alınacak diye biliyorum. Bunlardan biri Serhat Çetin olacak. Enderede, Cenkede tahammülüm yok artık açıkçası.

Shawn James'i NDong önermişti geçen sene. Maccabi bırakmayınca olmadı sonra Jawai'ye döndük. Bu sene girişim yapılabilir. Ayrıca Paul Davis bu sezon TR liginde olacak mutlaka göreceksiniz. Ya Efes ya GS. Ve bir başka bomba daha, çok sağlam bir sponsor bulunacakmış, bunlara ek olarak Sinan Erdem Spor Kompleksinde oynanacakmış bir daha ki sezon EL ve Lig maçları.. Ve aynı zamanda A Lisans için %95 şansımız var. Yayın hakkı Lig TV'ye geçtiği için Lig TV GS'nin mutlaka EL'de olması gerektiğini biliyor. THY+Digitürk Devlet ortakları olduğu için THY'nin ısrarı üzerine EL yöneticileri GS'ye A Lisansı verilecek büyük ihtimal.

Ergin Hoca bizde turk statusundr oynatamayacagi birini milli takima devsirir mi ? Misal Langford yerli statusu ile Milli takimda oynuyor ama fenere gidiyor , hocaya kizmazmisiniz ?

Furkan-Sinan + 2 oyuncu daha alınacak Ligten ucuz olanlarından. Sırf Cenk+Ender 1.5 - 2 Milyon Dolar arasına oynuyor. Zaten 4+3 veya 4+2 yabancı kuralı gelince gerek kalmıyor onlara. 7 Yabancı + Furkan + Sinan + 2 tane genç alınacak diye biliyorum. Bunlardan biri Serhat Çetin olacak. Enderede, Cenkede tahammülüm yok artık açıkçası.

Shawn James'i NDong önermişti geçen sene. Maccabi bırakmayınca olmadı sonra Jawai'ye döndük. Bu sene girişim yapılabilir. Ayrıca Paul Davis bu sezon TR liginde olacak mutlaka göreceksiniz. Ya Efes ya GS. Ve bir başka bomba daha, çok sağlam bir sponsor bulunacakmış, bunlara ek olarak Sinan Erdem Spor Kompleksinde oynanacakmış bir daha ki sezon EL ve Lig maçları.. Ve aynı zamanda A Lisans için %95 şansımız var. Yayın hakkı Lig TV'ye geçtiği için Lig TV GS'nin mutlaka EL'de olması gerektiğini biliyor. THY+Digitürk Devlet ortakları olduğu için THY'nin ısrarı üzerine EL yöneticileri GS'ye A Lisansı verilecek büyük ihtimal.

Hacı bunları FAV'a atıyorum. Çok sağlam bilgi kaynağın var galiba. Sık sık yaz...

Krstic noldu ?

Cenk yerine Serhat güzel olur bence de .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...