Liste nereden bilmiyorum ama yanlışlar var, bizim cepheden en azından. Mesela Jawai ile ilgili hatırladığım 700 bin dolar civarında rakamların konuşulduğuydu. Keza Erceg, CSKA'dan 1.3 M Euro civarı alıyordu, bize daha azına gelmişti.
Cem abi sen mi derledin bunları yoksa alıntı mı ?
Valla Kleiza 3.3 alark iyi yatıyor. Hele Semih'in aldığı para akıllara zarar. İlk 10'daki tek Türk. O da işe yaramaz. Erceg Arroyo'dan çok alıyormuş.
Langford baya azmış aldığı para. Bizim Jamont'u görmedim listede 1.400'le girmesi gerekiyordu.
Gelecek sezon için ciddi bütçe düşmesinden bahsediliyor,Lütfi Arıboğan'ın röpörtajından bu anlam çıkmıştı,Tanju Çiçek ve Şamil Turançiftçi'nin twitter hesabında yazdıklarına baktığımızda da ciddi bir azalma olacak gibi duruyor,yazılan kadrolar,beklenen 15 milyon dolara yakın bütçeler iyi güzel de büyük hayal kırıklığı yaşayacağız,görünen bu.
Ergin Ataman'ın kalması ve bütçenin 9-10 milyon dolar civarında olması sanırım gelecek sezon için iyi haber niteliğinde olacak. Bu ikisinin de olmama ihtimali zayıf değil çünkü.
Galatasaray küçülecek mi? Lutfi Arıboğan’dan açıklama geldi | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol MaçlarıŞubeyi küçültmeye kalkan aynı gün istifasını koysun.
Ben de baya beğendim Harris'ı. Çok çabuk ve karşısındakinin başını döndürüyor adam resmen.
edit: Bu adam dehşet bişey ya. Cedi'yi mahvetti, Birkan'ı da eskitti. Bakalım sırada kim var.
Baya iyi kistas.
Baya iyi kistas.
Bizim Medical Park-Liv Hospital sponsorluk sözleşmesi bu sezonmu bitiyordu?