2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar ben sassarideki drake diener I inanilmaz begeniyorum ve sportstv de italya liginide onun sayesinde duzenli takip ediyorum.Bence sutor pozisyonunda gerek maliyet gerek uyum acisindan takimimiza faydali olur diye dusunuyorum.Taniyanlar yorumlayabilir mi lutfen.

O.D. Anosike Basketball Player Profile, pallacanestro, V.Libertas PS, International Stats, Game Logs - EUROBASKET

İtalya liginde V. Libetas'da oynayan O.D. Anosike muhteşem istatistikleri var. İtalya liginde 15.1 sayı 12.4 ribaund (4.7'si hucum) ile oynuyor. Maç başına 9 top kullanıyor çok fazla çizgiye gidiyor. Ergin hoca burayı izliyorsa mutlaka bir araştırsın bu oyuncuyu.

Çünkü Olimpiyakos Dunston'ı tutamazsa bu oyuncuyu alacakmış. Ucuza kapatırız işte.

istatistikleri çok iyiymiş ama 2.03 boyu hatrı sayılır ribauntta almış 4 ve 5 oynuyomuş heralde orta mesafesi varmı bilmiyorum ama dışardan hiç yok orası kesin ergin hoca tercih edermi şüpheli bence

O.d.anosike mantikli gibi duruyor.Olympiakos gibi bizim de bazi oyuncular euroleaguede kalici olmadan kadroya katmamiz lazim.Ama su dunston da bizde ne oynar be

istatistikleri çok iyiymiş ama 2.03 boyu hatrı sayılır ribauntta almış 4 ve 5 oynuyomuş heralde orta mesafesi varmı bilmiyorum ama dışardan hiç yok orası kesin ergin hoca tercih edermi şüpheli bence

300 bin Dolar'a tav olur bu adam. Bizim Türkler 2 katını alıyor. Özellikle pota altında çok iyi bir bitirici. Ayakları haliyle hızlı. Post up oynadığında arkasına dönüşleri çok kıvrak olduğu için rakibi kolay ekarte ediyor. En beğendiğim özelliği ise post up hareketleri. Sertlikten hiç kaçmıyor. Maçlarını izlerseniz çoğu zaman rakip 3 oyuncu arasından bolca hucum ribaund'u aldığını görürsünüz. Orta mesafe şutu var fakat takım onu şut attıracak setler oynamadığı için daha çok pota gidişlerde yada müsait pozisyonlarda şut atıyor. Dış şut kullanmıyor sanırım 1-2 defa tepede boş kalırsa attığını gördüm. Şutunun dahada gelişebileceğini söylüyorlar.

Bolca ribaund alması Allah vergisi bir özelliği. Hucumda gördüğüm bir özelliğide kaçan şutları tiplemesi. En iyi yaptığı işlerden biriside bu. Adam bizim yeni Hines'ımız olur. Murat Kosava her Oly maçında Hines'e düzdüğü övgüleri Onosikeye'de düzecektir bence. Tabi İtalyada bulduğu ortamı bizde bulamayacaktır ama her girdiğinde görevini yapacaktır.

Oly muhtemelen seneye alacaktır ama bizde kat'iyen düşünmeliyiz bu oyuncuyu.

300 bin Dolar'a tav olur bu adam. Bizim Türkler 2 katını alıyor. Özellikle pota altında çok iyi bir bitirici. Ayakları haliyle hızlı. Post up oynadığında arkasına dönüşleri çok kıvrak olduğu için rakibi kolay ekarte ediyor. En beğendiğim özelliği ise post up hareketleri. Sertlikten hiç kaçmıyor. Maçlarını izlerseniz çoğu zaman rakip 3 oyuncu arasından bolca hucum ribaund'u aldığını görürsünüz. Orta mesafe şutu var fakat takım onu şut attıracak setler oynamadığı için daha çok pota gidişlerde yada müsait pozisyonlarda şut atıyor. Dış şut kullanmıyor sanırım 1-2 defa tepede boş kalırsa attığını gördüm. Şutunun dahada gelişebileceğini söylüyorlar.

Bolca ribaund alması Allah vergisi bir özelliği. Hucumda gördüğüm bir özelliğide kaçan şutları tiplemesi. En iyi yaptığı işlerden biriside bu. Adam bizim yeni Hines'ımız olur. Murat Kosava her Oly maçında Hines'e düzdüğü övgüleri Onosikeye'de düzecektir bence. Tabi İtalyada bulduğu ortamı bizde bulamayacaktır ama her girdiğinde görevini yapacaktır.

Oly muhtemelen seneye alacaktır ama bizde kat'iyen düşünmeliyiz bu oyuncuyu.

Amerikalıların çıkış yaptığı lig İtalya'dır genellikle bende o yüzden yıllardır çok değer veririm bu lige...Bu bahsettiğin oyuncuyuda çok güzel betimlemişsin...Bu tam bir ribaund canavarı Dunston'ı geçer bu özelliğiyle , Dunston'a görede hücumu biraz daha iyi...Dunston'dan zayıf tarafı savunmada Dunston'ın yardım savunmasında çok üst düzey olması ve blok tehdidi daha fazla..Anosike'nin onuda zamanla başarabilecek bir oyuncu çünkü bahsettiğin gibi ayakları hızlı..Furkan'la rotasyona girecek tek yabancı Pivot olarak biraz undersize ve zayıf kalabilir...Ancak, 4 numarada Erceg'le birlikte çok büyük işler yapabilir

Oyuncu iyi ama Furkan ile benzer özellikleri var anlatıldığı kadarıyla. Aynı tip iki 5 numara olur kadroda.

Hocam 4-5 oynuyor. Bu adamdaki bitiricilik Furkan'da yok. Furkan ya Arroyo ile ikili oynarsa yada hucum ribaundlarıyla sayı buluyor. Bu adamın çok iyi post up'ı var ve hucumda daha özgüvenli. Adam 15 sayı ortalama ile oynuyor. Hucumda Furkandan daha iyi. Furkanı geçtim Bonsu'dan bile daha iyi. Bonsunun orta mesafesi mi var ? Çokta iyi post up oynamıyor. Çok iyi savunma mı yapıyor Bonsu ?

manny harris çok etkili bir skorer.Efes maçında izledim.Ayrıca Anadolu efes'deki stephens çok efektif hareketler ile maçlarına zevk katıyor.

Amerikalıların çıkış yaptığı lig İtalya'dır genellikle bende o yüzden yıllardır çok değer veririm bu lige...Bu bahsettiğin oyuncuyuda çok güzel betimlemişsin...Bu tam bir ribaund canavarı Dunston'ı geçer bu özelliğiyle , Dunston'a görede hücumu biraz daha iyi...Dunston'dan zayıf tarafı savunmada Dunston'ın yardım savunmasında çok üst düzey olması ve blok tehdidi daha fazla..Anosike'nin onuda zamanla başarabilecek bir oyuncu çünkü bahsettiğin gibi ayakları hızlı..Furkan'la rotasyona girecek tek yabancı Pivot olarak biraz undersize ve zayıf kalabilir...Ancak, 4 numarada Erceg'le birlikte çok büyük işler yapabilir

Abi Maccabi'de Alex Tyus gibi katkı verecekse undersize olması önemli değil bence. Erceg-Anosike-Ersin (Kerem) üçlüsü felaket olur 4 numara için. Erceg dış şut, Ersin orta mesafe, Anosike ribaundlar ve pota altı bitiriciliği... Çok muazzam oldu bence. Bu sene Macvan'dan alamadığımız gerekli katkıyı alırız Anosikeden.

Bu sezon İtalyadan Juvecesarta'dan Jeff Brooks çok fazla övüyorlar.

Jeff Brooks Basketball Player Profile, pallacanestro, JuveCaserta, International Stats, Game Logs - EUROBASKET

Reggie Redding, Caleb Green, Adrian Banks de öne çıkanlar İtalyada.

Bu arada David Logan sneye Bayern'de imiş. Malcolm Delaney'e Türkiyeden 2 takım dışında ispanya ve rusyadanda teklifler varmış.

Delaney Efes'e gidecek büyük ihtimalle

Ben pota altına undersized adam istemiyorum,bu aralar çok moda fakat bence kalıplı bir uzun almalıyız,Salah Mejri iyi seçeneklerden biri

Keskin şutör olarak da Goudelock ve Aradori şahsi tercihlerim olur,tabi Aradori'nin kontratıyla ilgili bir bilgiye ulaşamadım,Goudelock da muhtemelen Nba'de kontrat arayacaktır.Jimmy Baron var fakat onu Real Madrid istiyor diye haberler vardı,Jaycee Carroll varken bu haberlerin çıkması ilginç geldi çünkü 2017'ye kadar kontratı var Carroll'ın,acaba Madrid kontratından çıkmak mı istiyor,istiyorsa neden bunu sezon sonu anlarız.

3 numara içinse Micov,Nocioni ve Elias Harris,ancak Markoishvili ile de devam edilebilir orada sıkıntı yok.

Abi Maccabi'de Alex Tyus gibi katkı verecekse undersize olması önemli değil bence. Erceg-Anosike-Ersin (Kerem) üçlüsü felaket olur 4 numara için. Erceg dış şut, Ersin orta mesafe, Anosike ribaundlar ve pota altı bitiriciliği... Çok muazzam oldu bence. Bu sene Macvan'dan alamadığımız gerekli katkıyı alırız Anosikeden.

Bu sezon İtalyadan Juvecesarta'dan Jeff Brooks çok fazla övüyorlar.

Jeff Brooks Basketball Player Profile, pallacanestro, JuveCaserta, International Stats, Game Logs - EUROBASKET

Reggie Redding, Caleb Green, Adrian Banks de öne çıkanlar İtalyada.

Bu arada David Logan sneye Bayern'de imiş. Malcolm Delaney'e Türkiyeden 2 takım dışında ispanya ve rusyadanda teklifler varmış.

Saydığın oyuncuların hepsi çok iyi oyuncular özellikle Brooks, Chuck Davis'e çok benziyor stili..Biraz daha hızlısı ama oyun zekası daha düşüğü...

Caleb Green harika bir şutör, aslında Ergin Hoca'nın sistemine cuk oturacak bir oyuncu...3 numara için biraz yavaş ama 4 numarada iş yapar...

Ne istediğine bağlı yani biraz...4 numarada Chuck Davis tarzı birini arıyorsan Brooks, Reyes tarzı bir adam arıyorsan Anosike, dışarıdan defansı açacak bir uzun arıyorsan Green rahatlıkla düşünülebilecek oyuncular..,Favorim Brooks..İtalya liginde çok var böyle adamlar...Ucuza Amerikalı bakıyorsan oraya bakmak lazım NCAA'lerle falan uğraşmaktansa..En azından Avrupa'daki sistemide bilen adamlar...

Adrian Banks sorunlu bir oyuncu kardeşim..Dengesiz, istikrarsız ...

Madem Krstic ''EL'ye kalırsa GS'ye imza atarım'' demiş, ne diye pivot arıyoruz halâ ? Al san Krstic, Furkan'dan-Bonsu'dan farklı, orta mesafe, sırtı dönük bitiricilik, tecrübe.. Daha ne isteriz ki.

Geçtiğimiz hafta 3puan.com da haberi çıktı. Birkaç sayfa geri giderseniz herkeste konuştu burda bu konuyu. Ama yine pivot adayları yazılıyor. EL'ye kalırsak Bonsu yollanıp Krstic'e derhal imza attırılmalı. Level atlarız.

Onları ben de okudum da acaba yeni bir gelişme mi var diye düşündüm.Kristic şuan tomic ile birlikte Avrupa'nın en iyi uzunu.Ancak sadece bir oyuncuya fazla para verme şansımız varsa ben Langford ve Kristic arasında Langford'u tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...