Banvit şampiyon olup direk EL hakkı kazansa bile Bogdan Bogdanovic Banvit'e gelmez.
Banvit şampiyon olup direk EL hakkı kazansa bile Bogdan Bogdanovic Banvit'e gelmez.
Bende öyle diyorum. İtoudis'in bu transfer için baya uğraştığı söyleniyor. Hatta arkadaş anlaşma sağlandı diyor. Buraya yazıyorum. Çıkarsa ne ala çıkmazsa küfür edecem ona.
Partizan seneye katılmıyorsa boş bir tane A lisans çıkıyor demek mi oluyor bu
Muhtemel küçülmeden ligde final oynayarak veya wild card ya da A lisans yoluyla EL'ye katılım sebebiyle vazgeçme ihtimali üzerine ben de bir kadro oluşturayım,bulunsun
Arroyo-Ender-Nikolov
Gordon-Goudelock-Sinan
Lojeski-Serhat Çetin
Petway(Erceg)-Samet Geyik (Kerem G.)-Kerem Kanter
Salah Mejri-Furkan-Ege Arar
Goudelock'ın durumunu Kazan'ın EL durumu belirler,katılırlarsa tutarlar muhtemelen.
Lojeski'yi de Olympiakos bir şekilde tutacaktır ama ihtimal ihtimaldir.Yazalım.
Erceg'i Ergin hocanın tutacağını düşünüyorum,kalmazsa Petway hem dışardan oynayabilmesiyle hem de atletizmiyle iyi bir takviye olabilir,gerçi 1 sene daha kontratı olabilir ondan tam emin değilim.
Mejri'yi bir çok kişinin karşı çıkacağına eminim fakat bence iyi bir takviye olur bizim için,piyasada da pek kontratı sonlanan pivot yok.Fran Vasquez olabilir belki.
Kerem Gönlüm bu sene Ergin hocanın da sevdiği bir isim olduğu için takıma katılacaktır,ben Samet'ten yanayım,Kanter ile de muhtemelen imzalarız.
Serhat-Cenk değişikliği makul zaten.
6 yabancılı bir kadro,10 yabancı ile sözleşme imzalama hakkı olacak kulüplerin,bu yüzden Euroleague'e katılma durumunda 7 yabancıyla sezona başlayabiliriz.7. yabancı içeride sertlik yaratacak bir uzun da olabilir,Arroyo'yu lig maçlarında dinlendirebilecek bir guard da.Bu konuda net tercih yapmak kolay değil.
Petway ve Lojeski kontratlı?
Bramos nasıl olur SF için .
Harris Nba'den kontrat alacaktır,sezonluk alamasa bile D-League'de başlayıp 10 günlük kontratları kovalayabilir
Bence de öyle ama Amerikalı oyuncular için Nba çok başka bir yerde,orada kontrat almak rüyaları ve bunun için yaz liginde ve geliştirme liginde oldukça zaman harcıyorlar,transfer döneminde de Manny Harris'in kontrat alıp alamayacağını bekleyecek vaktimiz yok,Avrupa piyasasında önemli oyuncuların transferleri temmuz sonu-ağustos başı gibi biter bildiğiniz gibi,Harris'in durumu bundan çok daha sonra belli olacaktır.Kardeşim haklısın deneyebilir NBA'de bir şekilde yer almayı ama ben NBA'de tutunamayacağını düşünüyorum...O yüzden uzun vadede çok iyi bir Avrupa oyuncusu olma ihtimali daha yüksek...Çünkü güç ve size olarak biraz NBA SF'lerine göre yetersizken, SG içinde yeterli yeteneklere sahip değil...Tam arada kalıyor yani NBA için..Avrupa için ideal bir oyuncu ve çok güzel paralar kazanabilir burada...Komple bir oyuncu bizim içinde rahatlıkla düşünülebilir...
Zaza'nın form ve sözleşme durumu nedir arkadaşlar. Alamaz mıyız acaba